Test av bærestropp og bag til yogamatte - Hvilket produkt er vår testvinner?

  Våre valg

  1

  On the go

  2

  Klarna Deluxe Yoga Matte

  En yogamatte kan brukes til så mangt, og med en yoga bag kan du enkelt ta med deg treningsmatten din på gymmen, stranden eller i parken samt om du skal ut og reise. Det finnes mange smarte løsninger, inkludert alt fra yogamatte med bærestropp til lekre, spesialdesignede vesker – begge løsninger du kan få for en billig penge hos mange norske nettbutikker.

  Yoga bag eller yogamatte med bærestropp?

  Lurer du på om en bag for yoga er noe du trenger? Hva som passer best for deg, avhenger litt av hvor du trener og om du har en treningsbag fra før av. F.eks vil Nike sin Victory Yoga Slingpasse perfekt dersom du skal på gymmen eller i parken og ikke har så mye annet med deg. Da kan du nemlig bruke veskens smarte glidelåslomme til å oppbevare lommebok, nøkler og andre småsaker, mens din yogamatte plasseres i hovedrommet. Dette gjør det ekstremt enkelt å reise rundt med yogamatten din.

  Har du allerede en stor treningsbag, kan derimot en yogamatte med bærestropp være et vel så godt alternativ. Stroppene brukes til å feste din yogamatte i en rull så den enkelt kan pakkes ned i en større bag. F.eks har Klarna flere slike produktersom er veldig enkle å pakke sammen. Pleier du å ha med deg treningsutstyret i en sekk, vil en yoga bag kunne være det beste alternativet. De fleste sekker er for små for yogamatter, mens en bag til yogamatte som regel kan bæres på siden av kroppen og derfor kombineres med en sekk på ryggen.

  Våre anbefalte produkter: Finn beste bag til din yogamatte

  Det er ikke alltid enkelt å vite hvilke produkter som er de beste, spesielt med så mye å velge mellom på nett. For å gjøre det enkelt for deg, har vi gått gjennom en rekke forskjellige nettbutikker og funnet det vi mener er beste yoga bag i Norge. I tillegg har vi funnet en yogamatte med bærestropper som passer perfekt dersom du allerede har en større bag eller sekk.

  #1 Best i test: Enklere blir det ikke!

  Et genialt produkt som enkelt lar deg ta med alle tenkelige yogamatter når du skal ut og trene. Med veskens glidelåslomme kan du lagre nøkler, mobiler, etc. og du kan også surre et håndkle rundt yogamatten så du har med deg alt du trenger på ett og samme sted.  Den justerbare skulderstroppen gjør produktet til en veldig fleksibel yogamatte bag. Her kan du stille inn lengden så den passer akkurat perfekt til deg. Prislappen gjør den også til en av de billigste veskene vi har sett, så om du vurderer å kjøpe en yogabag, vil den gjøre jobben uten å koste skjorta.

  ​Klarna Deluxe Yoga Matte: Matten som pakker seg selv

  Å kjøpe en yogamatte med bærestropp gjør at du slipper å pakke matten i en bag eller sekk. Med Klarnas løsning vil du kunne bære matten i hånden, og med produktets lette vekt er dette en enkel affære.  Deluxe Yoga Matte kommer i flere forskjellige farger og med antiskli som gir deg ekstra god stabilitet når du trener. Absolutt et godt kjøp for folk som som er på utkikk etter en yogamatte med bærestropp!

  Pass på dette når du kjøper yoga bag

  Når du skal kjøpe en yoga bag, er det viktig å tenke på hva dine behov er. Har du mye annet som skal pakkes eller holder det med en liten lomme som du f.eks får med Nikes bag for yoga? Om du har en sekk, vil du også kunne kombinere den med en yogamatte bag på siden av kroppen, som igjen gir deg enda mindre behov for ekstra oppbevaringsplass. Om reisen er kort, kan en yogamatte med bærestropp være et vel så godt alternativ, men reiser du langt, vil det være upraktisk å bære matten hele veien. Har du en større treningsbag, vil du derimot kunne bruke bærestroppene til å pakke matten såpass at den får plass i bagen.

  Det finnes veldig mange rimelige produkter som likevel har god kvalitet, så vi anbefaler også at du ikke betaler for mye for din nye bag. Da kan det være lurere å heller sette av penger til å kjøpe en yogamatte av ekstra god kvalitet. Finn en i vår guide.

  Gjør reisen enkel – Prøv ut en yoga bag

  Yogabager har blitt veldig billige de seneste årene, så om du lurer på hvordan du skal frakte med deg din yogamatte, er dette en enkel løsning du lett kan ta seg råd til. Med produkter som Nikes Victory Yoga Sling får du også en liten lomme til å oppbevare nøkler og mobiler, så om du ikke har mye med deg på gymmen, vil du slippe å ha med deg noe annet til å oppbevare slikt. Har du allerede en større veske eller sekk, kan en yogamatte med stropp være en vel så god løsning. Stroppene lar deg nemlig pakke matten en del mindre enn den ville vært om du kun rullet den.

  Uansett er det lurt å ha noe som gjør det lett å ta med seg yogamatten på tur, og med produktene vi har nevnt ovenfor, får du veldig god kvalitet for en høyst rimelig pris. 

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner