Praktisk løpebelte med plass til mobil eller drikke

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  De fleste hører pü musikk eller logger treningsturen via mobilen, uansett lengde pü turen. Mens løpeturer over 45 min krever gjerne inntak av drikke underveis. Et løpebelete gjør dette lettere.

  Løping er en populÌr aktivitet blant mange nordmenn. I en travel hverdag er løping en effektiv og lite tidkrevende treningsform, uansett hvilken nivü eller ambisjoner du har. Løping som treningsform krever ogsü lite utstyr, som regel er det nok med løpesko og treningstøy. Ved siden av dette kan motivasjonen økes med en treningsklokke eller treningsapp via mobilen, slik at du kan logge treningen. Og for personer som løper lenger enn 45 minutter bør man ha et praktisk drikkebelte eller vannbelte, slik at man für i seg vÌske underveis.

  Med et løpebelte für du en praktisk taske som du fester rundt livet. De beste modellene er lette i vekt, sitter komfortabelt rundt livet og har den plassen du trenger for det mest nødvendigste. I dag selges det produkter for en hver smak. Enten du ønsker et løpebelte med drikkeflaske og plass til mobilen eller en enklere løpeveske med kun plass til mobil.

  Drikkebelte løping

  For deg som ofte løper lengre turer bør du ha med drikke for ü holde vÌskeinntaket under kontroll. Spesielt pü lengre turer enn 45 minutter er dette viktig, men ogsü pü intervalløkter. En løpetaske til deg som vil ha med drikke pü tur har et praktisk design med to smü flasker, plass til mobilen og sitter behagelig rundt livet. For langdistanseløpere med mül om maraton eller ultraløp kan en løpesekk med camelback vÌre et bedre valg, nettopp fordi de lengre treningsøktene gjerne krever enkel tilgang til drikke og mat.

  Løpebelte mobil

  Er du derimot en av de som ønsker et løpebelte med plass til det mest nødvendigste, uten drikke, finnes det modeller for dette ogsü. Et løpebelte av denne typen har en praktisk funksjon med oppbevaring av mobilen, energibar, sitter godt rundt livet og gir deg minimalt med ekstra vekt. Pü den müten kan du logge treningsturen og høre pü musikk underveis, uten ü mütte holde mobilen i hünden.

  Løpebelte test

  I takt med at løping stadig øker i popularitet, blir ogsü utvalget av utstyr stort. Ogsü nür det kommer til drikkebelte, løpebelte eller magebelte. Trening skal vÌre enkelt, gi en god følelse og pü løpeturen er det derfor fint ü ha med seg minst mulig ekstra utstyr. I tester gjort pü løpebelte med og uten plass til drikke er det noen produkter som skiller seg ut. Flipbelt Classic er en av de store vinnerne nür det gjelder design, fasong og funksjonalitet. Flipbelt Classic er en stor tubeformet lomme hvor du für god plass til tingene du vil ha med deg pü løpetur, men uten plass til drikke. Av løpebelte med plass til drikkeflaske er modellene fra Silva, Salamon, Osprey og Pure 2Improve blant markedets beste. Produsentene har modeller med plass til büde større og mindre flasker, i tillegg til varierende oppbevaringsmuligheter. Med andre ord finnes det noe for en hver løper, büde nybegynner, mosjonister, turløpere og aktive ultraløpere.

  VĂĽre anbefalte produkt i 2023

  Basert pü tester, kunders omtaler, funksjonalitet, pris og kvalitet har vi plukket ut, det vi mener er av, markedets beste. Under kan du lese mer om vüre anbefalte produkt av løpebelte for büde kortere og lengre løpeturer.

  Bredt løpebelte med god passform og plass til drikkeflaske

  Salomon er en anerkjent produsent av utstyr innen multisport, fjellklatring og generelt utendørsaktiviteter. Franske Salomon vinner stort pü ü produsere utstyr med nyskapende løsninger av klÌr, sko, ryggsekker og selvfølgelig løpebelter. Salamon Adv Skin Belt er et løpebelte til deg som ønsker funksjonalitet, kvalitet og komfort. Produktet er ekstra bredt i størrelsen, har god stretch, pustende materialer, komfortabel passform og holder seg stabilt rundt midjen nür du løper. Beltet er utformet med elastiske lommer som utvider seg sü du für plass til nødvendig utstyr. Vi anbefaler produktet til deg som ønsker et løpebelte med plass til büde mobil, nÌring og drikkeflaske. Kjøper Salamon sin egne sammenleggbare drikkeflaske kan denne enkelt legges i tasken. I takt med at du drikker opp innholdet, blir flasken mindre og mindre. Vekten pü beltet er kun 84 gram. Et perfekt løpebelte til deg som liker lengre løpeturer eller güturer, uten ü vÌre redd for at du skal gü tom for nÌring eller drikke underveis.

  Salomon løpebelte

  Ergonomisk drikkebelte for trening, tur eller lange løp

  Et annet godt valg og stor favoritt blant aktive løpere er Silva Race 4. Dette er et ergonomisk løpebelte med tilpasset lomme for drikkeutstyr, flere lommer for annet utstyr og et belte med lav vekt. Race 4 er perfekt til deg som ønsker rask tilgang til drikke pü trening, lange løpekonkurranser med høy puls eller turer med lavere intensitet. Med sitt ergonomiske design für du et løpebelte som ikke gür i veien for bevegelsesfrihet, samtidig som beltet sitter godt rundt hoften. Race 4 er laget i lett og komfortabelt materiale av nylon, mens baksiden har en overflate med mykt og pustende 3D-maskenett for god ventilasjon. I lommene pü ut- og innsiden für du plass til en lett jakke, hansker, lue, snacks og mobil. Selve hovedlommen rommer hele 4 liter med utstyr. Lommen er i tillegg isolert og laget for drikkeflaske pü 1,5 liter. Pü hver side er det utgang for drikkeslange dersom du bruker drikkeblÌre. Race 4 har i tillegg refleksdetaljer til løpeturer pü mørke dager. Med andre ord gir Silva Race 4 deg alt du trenger i en aktiv hverdag med lengre turer eller løpeturer.

  Silva løpebelte

  Praktisk og komfortabelt løpebelte med to smü flasker

  Et mer prisgunstig alternativ av løpebelte med drikkeflasker og oppbevaring er dette produktet fra Pure2Improve. For en god pris für du her et enkelt og komfortabelt løpebelte med to smü flasker. Produktet sitter godt pü, er laget i vannavstøtende materiale, vanntett glidelüs lomme og flasker i lett vekt. Dette er et løpebelte hvor du büde kan ha med deg drikke, mobil, energibarer eller andre ting nür du skal ut pü løpe- eller gütur.

  Løpebelte med 2 flasker

  Vanntett løpebelte med fleksibel lomme til alle mobiltyper

  Craft Media Belt er et løpebelte til deg som kun trenger mobiltelefon med pü løpetur. Her für du et vanntett vannbelte med en fleksibel lomme som passer for alle typer mobiltelefoner. Ettersom produktet er vanntett slipper du ü vÌre bekymret for at mobilen skal bli vüt. Media Belt har i tillegg gode funksjoner som justerbar passform, lomme med glidelüs og reflekterende detaljer. Perfekt for kortere løpeturer. Produktet er laget av 100 prosent polyamid.

  Test av løpebelte

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? VĂĽrt valg:

  Š Sweat.no 2024

  Om oss