Hamp protein pulver - Et naturlig og vegetarisk alternativ

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Hamp proteinpulver er et vegetarisk og naturlig alternativ til protein for idrettsutøvere, mosjonister eller andre som trenger ekstra tilførsel av protein. Hampproteinpulver kommer fra hampefrø, og inneholder ingen tilsetningsstoffer.

  Hemp protein er laget av proteininnholdet fra hampefrø. Selve proteinet i hampefrø består edestin og 2S albumin, dette er to kuleformede proteiner og som er mest vanlig å finne i kroppen. Edestin er rik på essensielle aminosyrer. Hampefrøene knuses til et pulver, som videre blir et proteinpulver som helt uten tilsetningsstoffer. Hemp protein er et perfekt alternativ til idrettsutøvere, mosjonister eller andre aktive personer som ønsker tilførsel av protein i vegetarisk format. Næringssammensetningen i hemp inneholder cirka 40 prosent lettfordøyelige basedannende planteprotein og andre næringsstoffer som vitaminer, mineraler, antioksidanter og enzymer. Dette gjør hemp til supermat når det kommer til næringsverdi.

  På grunn av næringsinnholdet har hampprotein blitt populært på markedet for kosttilskudd, og kan for mange være et sunnere og bedre alternativ enn vanlig proteinpulver. Likevel er det en forskjell på hemp proteinpulver og for eksempel whey (myse) protein. Plantebasert proteinpulver som hemp inneholder mye god og riktig næring, men likevel ikke nok av de ni ulike aminosyrene og kan derfor ikke kallet et komplett protein. De som driver med styrketrening for å bygge seg store og sterke, bør kanskje derfor ikke velge hemp eller de kan bruke hemp men blande det med annet proteinpulver for å få nok av aminosyrene. En annen forskjell mellom whey og hemp pulver er at whey raskere brytes ned og nyttiggjøres av kroppen. Hemp har likevel proteinene som skal til for å bygge og reparere musklene, og gir kroppen god restitusjon. Hemp eller hamp er sammensatt av 45 prosent olje, 35 prosent protein og 10 prosent karbohydrater.

  Det er med andre ord mange fordeler ved å bruke hemp protein. Hemp inneholder omega-3 og -6 i riktig balanse, og er et av de få proteinene som er en kilde til GLA eller Gamma Linolenic Acid. Hemp reduserer også kolesterol og blodtrykk, gir økt energi, bedre metabolisme, reduserer sultfølelsen og bedrer immunforsvaret ditt.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har tatt et dypdykk i hva som finnes av "hemp protein powder" på markedet, og har ut i fra det plukket ut våre anbefalte produkt i 2021. Det er viktig å huske at proteinpulver som kosttilskudd ikke bør erstatte vanlig kosthold, men heller være en ekstra kilde til protein. Se også beste veganske proteinpulver.

  Økologisk proteinpulver med hemp

  Hemp proteinpulver fra Purasana er et økologisk pulver og kilde til vegetabilsk protein fra en av de mest allsidige planter i verden, nemlig hemp. Pulveret er naturlig rikt på proteiner, omega 3, fiber og gir en god tilførsel av vitaminer og andre nyttige plantenæringsstoffer.

  Pulveret er vegansk, glutenfritt, laktosefritt og inneholder ikke soya. Produktet anbefales derfor til deg som ønsker allergivennlig eller bare naturlig vegansk kosttilskudd i forbindelse med fysisk aktivitet i hverdagen. Hampprotein fra Purasana har 52 gram protein, 11 gram fett og 4 gram karbohydrater per 100 gram. Pulveret kan fint blandet i all mat og drikke, som for eksempel smoothien, milkshakes, frokostblandinger, bakverk eller grøt.

  Hemp proteinpulver

  Rik på magnesium, protein og fiber

  Navitas Natural sine hampfrø har en delikat smak som kan minne om solsikkefrø. Proteinpulveret er laget av malte hampfrø og anbefales til deg som ønsker en konsentrert proteinboost. Enten i en smoothie, milkshake eller som mel i bakverk. Selve hampfrøene til Navitas kommer fra premium jordbruksdyrkere i Sentral-Canada. Her blir proteinpulveret laget ved kaldpressing av rå hampfrø, som deretter blir malt til et fint pulver i lav temperatur for å ivareta ferskhet og kvalitet. Produktet er naturlig fri for gluten, helt vegansk og det vi kan kalle et "raw"-produkt. Her får en plantebasert kilde til protein som inneholder alle de essensielle aminosyrene, og er samtidig rik på magnesium, protein og fiber.

  Pulveret gir deg 13 gram karbohydrater, 10 gram fett og 43 gram protein per 100 gram.

  Beste hemp proteinpulver

  Til deg som trener mye eller ønsker mer protein

  Dette proteinpulveret anbefaler vi til deg som trener mye eller bare ønsker mer protein i kostholdet. Her får du et hampprotein som inneholder mye fiber og protein. Pulveret fungerer til flere ting; Det kan blandes i smoothien, juice, yoghurt, müsli eller brukes som mel i baking. Du kan også lage proteinbarer eller proteinrike pannekaker, muffins og rød. Erstatter du cirka 20 prosent av melet med hampprotein i oppskriften din, får du et godt og ekstra innhold med både fiber og protein.

  Manna Hampprotein inneholder 48,8 gram protein, 11,4 gram fett og 2,6 gram karbohydrater per 100 gram.

  hamp protein pulver

  Økologiske malte hampfrø

  Rawpowder Hampprotein er en perfekt plantebasert proteinkilde som vi anbefaler til veganere, utøvere, mosjonister eller har en aktiv livsstil. Dette er økologiske og malte frø fra hampplanten, som gir deg en god kilde til protein og et vegansk kosttilskudd. Proteinene er lett for kroppen å ta opp, er 100 prosent naturlige og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Pulveret er også en god kilde til fiber. Du kan blande proteinpulveret i drikker som smoothie, milkshake, vann, melk eller bruke det i frokostblandinger, vaflene eller pannekakene.

  Rawpowder Hampprotein inneholder hele 50 gram protein per 100 gram, i tillegg til 11,1 gram fett og 10 gram karbohydrater per 100 gram. Her får du med andre ord et pulver som vil dekke ditt behov for raske proteiner, fett og karbohydrater rett etter en treningsøkt eller som et mellommåltid på en travel arbeidsdag.

  beste hamp protein

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss