Beste Whey proteinpulver til deg med aktiv livsstil

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Alle trenger vi et daglig inntak av proteiner, men med en aktiv livsstil er behovet større. I en hektisk hverdag kan en god proteinshake til frokost, mellommåltid eller etter treningsøkt være smart. Vi gir deg våre tips til beste Whey protein pulver.

  Idrettsutøvere, bodybuildere, styrke- og fitnessentusiaster er som regel opptatt av et sunt kosthold for å optimalisere prestasjon og utvikling. Alle trenger vi et daglig inntak av proteiner, men med en aktiv livsstil er behovet større og derfor velger mange proteinpulver. En god proteinshake absorberes raskt i kroppen, har en høy biologisk verdi og bidrar til raskere restitusjon av muskler, muskelvekst og styrker immunforsvaret. Protein gjennom kjøtt, fisk, nøtter, melkeprodukter, egg eller proteinpulver er det beste, men i forbindelse med trening eller perioder med økt fysisk aktivitet vil proteinpulver som kosttilskudd være være bra. Også personer med en hektisk hverdag kan ha god nytte av en proteinshake som mellommåltid eller frokost. Pulveret blandes med vann, melk eller andre drikker og kommer i flere smaker.

  Hva er Whey proteinpulver?

  Utvalget av proteinpulver er bredt, og i dag kommer kosttilskuddet i mange varianter. En populær variant er Whey proteinpulver. Whey er et protein eller myseprotein som utvinnes under produksjon av ost. Fordelen med Whey protein er at dette regnes som høyeste kvalitet, rikt på essensielle aminosyrer som kroppen ikke produserer selv. Pulveret lages ved å skille myse fra melken under osteproduksjon, hvor myseproteinet går gjennom ulike filtrerings- og prosesseringsmetoder for å isolere proteinet fra fett og laktose. Resultatet er et pulver med høyt innhold av protein.

  Tre ulike typer av Whey proteinpulver

  Proteinpulver finnes i mange smaker, men Whey kommer også i tre ulike typer av proteinpulver; Whey protein konsentrat, protein isolat og protein hydrolysat. Whey protein konsentrat inneholder en lavere andel av proteiner og har en høyere mengde fett, karbohydrater og laktose. Protein hydrolysat er et godt alternativ for personer med laktoseintoleranse, samtidig som pulveret absorberes raskere i kroppen enn konsentrat og isolat. Whey isolate proteinpulver har også et lavere innhold av laktose, i tillegg til mindre fett, lavere innhold av karbohydrater og økt andel av protein. Summen av dette gjør Whey isolat til en favoritt hos mange.

  Våre anbefalte produkter i 2024

  MyRevolution, Optimum Nutrition, Star Nutrition, BodyLab og Protein.no er blant markedets mest anerkjente merker av proteinpulver. Vi gir deg våre anbefalinger av beste proteinpulver til deg med en aktiv livsstil.

  Testvinnende proteinpulver utviklet i Norge

  MyRevolution sitt Whey MyoProtein er pulveret til deg med en aktiv livsstil og ønsker gode resultater. Pulveret er utviklet i Norge og er en testvinnende favoritt i både 2022 og 2023. MyoProtein inneholder 25 gram av myse- og kasein-proteinisolat i verdensledende kvalitet. I tillegg til protein av høyeste kvalitet har pulveret også en unik smak av blant annet vanilje, banan, mango, salt karamell og sjokolade. Følge produsentens anbefalinger for dosering og nyt en sunn proteinshake som styrker kroppen din.

  whey proteinpulver sjokolade

  Vegetarisk proteinpulver som øker styrken og bygger muskler

  En annen favoritt blant treningsentusiaster er Protein.no sitt Sterkere proteinpulver. Med en Sterkere proteinshake etter trening får du en rask, enkel og effektiv måte å tilføre kroppen både karbohydrater og komplette proteiner etter trening. Pulveret har et høyt innhold av protein, er fri for aspartam, uten tilsatt sukker og helt vegetarisk. I tillegg er proteinpulveret tilsatt L-Arginin, kreatinmonohydrat, beta-alanin og bukkehornkløver som er effektivt for styrke- og muskeløkning. Sterkere kommer i en deilig smak av sjokolade.

  Protein.no whey

  Markedest mest solgte proteinpulver med høy kvalitet og god smak

  En klar bestselger på markedet er Optimum Nutrition sin Gold Standard proteinpulver Whey 100 prosent. Dette produktet er av høyeste kvalitet, god smak og gir deg 24 gram protein per porsjon. Pulveret er laget med metoder som isolerer myse fra fett, kolesterol og laktose, som resulterer i et myseprotein med mer enn 90 prosent protein. For lettere opptak og nedbryting i kroppen er pulveret tilsatt enzymer, mysepeptider, høyt innhold av glutaminsyre og grenede aminosyrene BCAA. Gold Standard er et hydrolisert pulver som styrker restitusjonen, øker muskelveksten, er lett oppløselig og god på smak. Proteinpulveret kommer i flere smaker, blant annet sjokolade, banan og vanilje. Vår anbefaling til deg er Gold Standard 100 % Whet proteinpulver sjokolade.

  100 whey

  Beste proteinpulver til aktive kvinner

  Til den aktive kvinnen har Protein.no utviklet en bestselgende favoritt av Whey vanilje proteinpulver. Med dette pulveret, kombinert med et sunt kosthold, får du et kosttilskudd som kan bidra til å opprettholde, bygge eller gi mer definerte muskler. 100 prosent Whey fra Protein.no er et rent pulver uten tilsatte aktive ingredienser, kun lett absorbert protein og deilig smak. Pulveret er heller ikke tilsatt sukker. Dette produktet er en favoritt hos mange kvinner, både når det gjelder kvalitet og deilig smak av vanilje. Pulveret har et høyt innhold av protein med 22,8 gram per porsjon som kan blandes som shake, brukes i smoothie og gi deg en enkel måte å gi kroppen raske proteiner på. Perfekt som mellomfødtid, før eller etter trening.

  proteinpulver whey

  Komplett proteinpulver til idrettsutøvere og treningsentusiaster

  Star Nutrition Whey 80 er en bestselger blant idrettsutøvere og treningsentusiaster. Her får du et komplett proteinpulver som er tilpasset nettopp deg som driver med idrett, vil bygge muskler eller forbrenne fett på en mer effektiv måte. Whey 80 er Nord-Europas mest solgte proteinpulver, og det er ikke uten grunn. Pulveret er av høy kvalitet, god på smak og gir høy effekt. Whey 80 inneholder raskt protein av høyeste kvalitet. Produktet er rent, har høy biologisk verdi og rik på viktige aminosyrer som er viktig for oppbygningen av muskler. Med 100 prosent myseprotein er pulveret lett å blande ut, forbedrer restitusjonen, gir økt muskelvekst og kommer i 18 ulike smaker. Et godt kjøp til deg som leter etter et komplett proteinpulver for økt nytelse på trening.

  whey proteinpulver sjokolade

  Innovativt proteinpulver med rent og konsentrert protein

  Proteinpulveret Clear Whey fra BodyLab er et innovativt kosttilskudd med det reneste og mest konsentrerte proteinet. Pulveret er utvunnet av fersk melk fra gressfôrede kuer, innholdet 86 prosent protein fra rent isolat og er helt uten sukker og fett. Med Clear Whey får du et klart og gjennomsiktig pulver som er helt laktosefritt. Pulveret kommer i friske smaker av for eksempel hylleblomst, eple eller appelsin. Pulveret blandes i vann og gir deg en shake som kan minne om sportsdrikk, selv om det er en proteinshake. BodyLab Clear Whey anbefales til deg som ønsker en frisk proteinshake for økt muskelvekst og restitusjon i forbindelse med trening, eller når du ønsker et sunt mellommåltid i en hektisk hverdag. BodyLab sitt produkt skiller seg ut på markedet med sin klare farge og rene, friske smak.

  bodylab proteinpulver whey

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss