Klatresele barn - test ut disse flotte modellene i dag!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Klatring er en fin og morsom sport som man kan begynne med ganske tidlig. I denne artikkelen skal vi se nærmere på klatreseler som er designet for både små og store barn, og som vil by på flere timer med moro og trening for hele familien! Her er sikkerheten selvfølgelig i fokus, noe som det også er viktig for deg som voksen å tenke på når dere skal klatre. Sjekk utvalget vi har samlet her, og finn en klatresele som barnet ditt kommer til å føle seg trygg i!

  Black Diamond klatresele barn - god kvalitet, godt polstret

  Vi starter med en full body sele fra Balck Diamond. Utformingen til denne selen sørger for at barnet ditt får full støtte under klatringen. Dette gir en ekstra følelse av trygghet både for deg og for barnet, og sørger for at barnet holder seg i en oppreist og korrekt stilling.  Dette er en klatresele som er godt polstret, slik at selv mindre barn vil sitte trygt og godt. Dessuten vil selen være enkel å justere ettersom barnet ditt vokser, slik at selen kan brukes over lengre tid!  Innbindings-punktet er høyt, noe som gjør det enkelt å ta selen både av og på. Selen veier 314 gram og har et stilig utseende. Dette er den perfekte selen for deg som trenger en sele for barn i vekst!

  klatresele barn 3 år

  Momentum Harness klatresele til barn

  Dette er en flott klatresele for juniorer, som er utviklet i med samme teknologi som det vi ser i Black Diamond sine klatreseler for voksne! Den høye kvaliteten gjør dette til et godt og praktisk valg som vil passe også til barn som vokser, siden både midje og ben kan utvides. Midje-målet kan justeres fra 56 cm til 69 cm, og rundt beina kan selen justeres fra 41 cm til 51 cm. Dermed vil selen passe for mange! I denne klatreselen til barn finner du Dual Core Construction. Dette gir deg en helt perfekt kombinasjon av overlegen pusteevne og komfort, som gjør dette til en sele som er flott for alle nybegynnere, og som det ikke er noe ubehagelig å ha på seg. På selen finner du to hemper til utstyr, en spenne for hurtigjustering på midjebeltet, or elastiske, avtagbare reimer. Selen i seg selv har en vekt på kun 240 gram, og den finnes i to ulike farger: Kingfisher blå, og Wild Rose rød.

  klatresele barn 6 år

  Flott klatresele for litt større barn

  Vi fortsetter med klatreseler som vil passe for litt større barn: for når man først har blitt bitt av klatre-basillen som barn, så er det stor sjanse for at man har lyst til å fortsette også! Sender Harness fra Mammut er en sittesele av høy kvalitet. Den klare oransje fargen gjør dette til en sele man lett legger merke til, som kan være en flott ekstra sikkerhet å ha på turen. Selen er meget robust, og gir absolutt en følelse av trygghet, uansett hvor klatre-turen går! Siden denne modellen finnes i flere størrelser, og vil være perfekt for sportsklatring. Selen har en meget lav vekt, og har et laser-cut-materiale som sørger for at den også har en meget god puste-evne. Kort forklart vil hele klatreturen være så komfortabel som mulig med en sele som dette! Her har du to utstyrsløkker, samt eget feste for kalk-pose. Dette er virkelig en klatresele av høy kvalitet!

  klatresele barn 8 år

  Klatre sele for større barn - overlegen kvalitet og holdbarhet!

  Også denne selen kan være egnet for større barn, og du får den fra størrelse S opp til L. Dette er virkelig selen for deg som vil gi barnet overlegen kvalitet! Lignende sele som dette blir brukt av virkelige proffer i Europa, og den er spesielt utviklet for dedikerte klatrere. Dette betyr også at den er trygg og holdbar, og blir derfor et sikkert alternativ som dere kommer til å få mye moro ut av! I størrelse S veier denne selen kun 220 gram, men den er fremdeles svært behagelig og sikker. Den er meget kompakt når den er pakket sammen, og vil dermed ta liten plass i sekken når dere skal ut på tur. Web-Core teknologi sørger også for at selen er ekstra komfortabel å ha på seg, både under klatring og når dere går frem og tilbake til der dere skal klatre. Dette er en teknologi som også vil fordele vekten mellom lårløkkene og selve beltet, slik at klatringen blir så komfortabel som mulig – og det helt uten at det er behov for ekstra polstring! Rundt bena finner du et autojusterings-system for bedre passform.  Denne modellen vil være perfekt for unge som allerede har klatret en del år, og ønsker å ta klatringen et steg videre!

  klatresele barn 10 år

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss