Test av BikeFinder GPS - sikkerhet som passer alle sykler!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Sykkelen er et fantastisk fremkomstmiddel, det hersker det ingen tvil om. Den er praktisk i forhold til plass og miljø, og kan bidra til at din personlige helse blir bedre. Enkelt og greit: sykler er fantastiske! Men som med alt annet man har av verdi, er det en fare for at det skal bli frastjålet. Hvert år blir det stjålet over 10.000 sykler i Norge. De forsvinner fra bakgårder og sykkelstativ, og det er ikke alltid en lås hjelper. Ekstra surt er det når man endelig har tatt seg råd til å investere litt ekstra i en sykkel, også forsvinner den mens man sitter på kontoret, eller i løpet av natten. Heldigvis finnes det nå en super-smart løsning på problemet!  Med BikeFinder GPS-tracker har du hele tiden kontroll på hvor din sykkel befinner seg, og du får beskjed med en gang hvis den skulle forflytte seg! Du har sikkert lest om det i din lokale avis, stoppet litt ekstra opp over en annonse i Dagens Næringsliv, eller kanskje sett innslag om det på NRK. BikeFinder får gode tilbakemeldinger, og ble kåret Best i Test på DinSide, og ikke uten grunn - dette er virkelig en genial løsning på et stort problem!

  Bikefinder closeup bilde

  Hva er BikeFinder?

  BikeFinder er GPS-tracker til din sykkel, som sørger for at du til enhver tid kan følge med på hvor sykkelen din befinner seg! Med din BikeFinder får du tilgang til en app hvor du til enhver tid kan se hvor din sykkel befinner seg, kun ved å ta i bruk mobiltelefonen. Selve trackeren plasseres inne i sykkelstyret og monteres med en helt unik mekanisme. Når den er riktig montert, er det umulig å se at den er der i det hele tatt, og det er nærmest umulig å fjerne den uten å ta i bruk spesialutstyr, så den er svært sikker! Den er også beskyttet mot vær og vind - så dette er en investering som kommer til å vare lenge. GPS-en er oppladbar, og lades enkelt med den medfølgende powerbanken - du trenger altså ikke fjerne trackeren for å lade den opp! Fult oppladet har batteriet opptil 8 uker levetid. BikeFinder passer til alle typer sykler, og er en fantastisk god sikkerhet å ha, i tillegg til den vanlige låsen du bruker på din sykkel!

  GPS tracker i hele Europa

  Med BikeFinder kan du trygt ta med deg sykkelen på ferie - uten å miste kontrollen. Appen inneholder et oppdatert kart med sporing og dekning i hele Europa, så du kan ha oversikt hvor sykkelen befinner seg, selv på ferie! Appen er tilgjengelig på både iOS og Android, og er meget oversiktlig og brukervennlig. Via denne appen får kan du også sjekke hvor mye batteri som gjenstår på BikeFinder, slik at du kan passe på å aldri gå helt tom for strøm. Powerbanken lades hjemme.

  Fantastisk forsikring til lav pris

  Si at sykkelen din blir stjålet, men takket være BikeFinder men du er så heldig at du finner den igjen! Supert, ja, men hva med eventuelle skader som har blitt påført sykkelen? Med forsikringen til BikeFinder får du dekket reparasjonsutgiftene på din sykkel! Utifra verdien på din sykkel, kan du velge hva slags abonnementnivå som passer best for deg: uansett hvilken pakke du velger, er du garantert en super forsikring fra Tryg Forsikring! Forsikringen fra BikeFinder gjelder for alle typer sykler, til og med El-sykler, og det er ingen engenandel. Forsikringen gjelder også uansett hvor du måtte være så uheldig å miste sykkelen. Selv om vi kan meddele at hele 90% av syklene utstyrt med BikeFinder som har blitt stjålet, har blitt funnet igjen, må jo spørsmålet stilles: hvis sykkelen blir stjålet, og er en av de 10% som ikke blir funnet igjen, hva skjer da? Jo, sett at din sykkel var låst og ellers forsvarlig plassert når den ble stjålet, da får du full erstatning for din sykkel gjennom BikeFinder forsikringen - slik som en god forsikring skal fungere! 

  Sykkelen er stjålet, hva nå?

  Skulle du være så uheldig å få sykkelen stjålet, vil du få et Push-varsel på telefonen din om at sykkelen er i bevegelse. Du kan så melde sykkelen stjålet direkte via BikeFinder appen, og du vil umiddelbart bli satt i kontakt med folkene i BikeFinder, som vil hjelpe deg videre. Det er svært viktig å huske at sykkeltyver er kriminelle og potensielt farlige, og man skal aldri ta unødige risker for å få igjen sykkelen sin. Ta kontakt med politiet!

  Bikefinder kit

  Hvorfor velge BikeFinder?

  Bikefinder hvordan innstalere

  Vi vil si at BikeFinder er for sykkelen din, det hjelmen er for deg: en trygg og viktig forsikring for din sikkerhet! Det finnes faktisk ikke tvil om at BikeFinder er et klokt valg for alle syklister, uansett hva slags type sykkel man har. Her får du ikke bare en ekstra sikkerhet som viser deg hvor sykkelen befinner seg, men også en fantastisk forsikring som tilbyr full erstatning skulle du være så uheldig å bli frastjålet din sykkel. Forsikringen har ingen egenandel, og du velger selv det abonnementet som passer best for deg og din sykkel. Selve BikeFinder trackeren passer alle sykler, og selv om den er lett å montere, er den nesten umulig for tyver å fjerne! I BikeFinder pakken medfølger alt du trenger for å montere GPS-en, en tydelig bruksanvisning, og all info du trenger i forhold til appen og forsikringen. BikeFinder er et must for alle som er glade i sykkelen sin! 

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss