Assault bike / airbike- Gir deg intense treningsøkter

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Assault bike eller Airbike er en treningssykkel som drives av luftmotstand. Sykkelen har to håndtak som ligner på de man finner på en crosstrainer, håndtakene bidrar til at du aktiverer overkroppen og får en mer intens treningsøkt.

  Assault Airbike er et treningsapparat som utfordrer kondisjonen din, og apparatet har faktisk eksistert i 40 år på treningsmarkedet. Som navnet airbike tilsier er dette en luftmotstandssykkel. Prinsippet er at jo fortere du sykler, jo mer motstand får du. På en spinningsykkel er det bare bena som brukes, men med Assault Airbike bruker du både armer og ben for å få kraft. Sykkelen er utstyrt med to solide håndtak som sørger for bevegelse på armene. Treningsapparatet er kjent for å være veldig effektivt, og mange har et elsk-hat-forhold til denne treningsformen.

  Selv om Assault Bike har eksistert i mange år, har det spesielt de siste årene tatt markedet med storm. Nettopp fordi det er få treningsapparater som er like effektive som denne. Du får trent hele kroppen uten å holde på for lenge, og du får en følelse av total utmattelse i hele kroppen. Sykkelen brukes til høyintensive treningsformer, blant annet av dem som driver med functional fitness og CrossFit.

  Syklene er utstyrt med både pedaler og håndtak, hvor du må utføre både drag- og pressbevegelse med armene for å få fart på maskinen. Dette gir deg komplett trening for overkroppen. Hvis du gir mer trykk på enten pedalene eller håndtakene kan du på denne måten variere treningen, og fokusere på den delen av kroppen du vil bli sterkere i. Om du kun vil trene overkroppen, har Air Bike fotstøtte som du kan sette føttene i og la bena hvile. Selv om dette sykkelen kan regnes som CrossFit utstyr, er det perfekt kondisjonstrening for alle å utføre noen av treningsøktene på Air Bike. Det sies at det sykkelen er et av de beste kondisjonsapparatene på markedet, fordi du får opp pulsen øker raskt på bare noen få sekunder, nettopp fordi du virkelig må bruke kroppen, samtidig som at bevegelsene gjør at pulsen øker. Assault Bike bruker av mange til intervalltrening eller som en del av sirkeltrening. Du kan selv tilpasse intervallene til ditt nivå, både i lengde og hvor mye du tar i. Dette kan også stoppe seg litt selv, fordi du har den fysiske formen du har.

  Du kan kjøpe apparatet å ha hjemme, men det er verdt å merke seg at Assault Bike pris er stiv. Du må fort ut med flere tusenlapper, men du har sykkelen lenge og investerer samtidig i egen fysisk form og helse. Syklene finnes også på treningsstudioer. De fleste Airbike Classic og andre Airbikes bestilles på internett.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi vil under skrive om våre anbefalte produkter av Assault Bike Norge, i ulike prisklasser og modeller.

  Airbike med stålvifte som justerer mostanden

  Vi anbefaler Airbike inSPORTline Beast blant annet fordi sykkelen har et unikt motstandssystem som sørger for at du får intens trening hver gang. Svinghjulet er byttet ut med en stålvifte som justerer motstanden når du bruker pedalene, noe som gjør at du ikke trenger å justere motstanden selv. Det eneste du trenger å gjøre er å trå hardere på pedalene. Her får du trent både armer og ben, fordi håndtakene også er koblet til viften. Du kan også skyve bena mot fotstøttene og kun trene armer, i tillegg til at pedalene leveres med justerbare stropper slik at du får festet føttene dine når du skal trå. Setehøyden og den vannrette stillingen justeres enkelt, som gjør at alle høyder kan bruke sykkelen. Du kan justere setehøyden i 11 ulike posisjoner og den horisontale stillingen i sju posisjoner som passer deg.

  Egenskaper oppsummert:

  • Lettlest LCD-skjerm

  • Komfortabelt justerbart sete

  • Transporthjul 

  • Vannflaskeholder (vannflaske inkludert)

  • Telefon-/nettbrettholder 

  • Ujevnt gulvjusteringssystem

  • 7 programmer: 2 forhåndsinnstilte intervallprogrammer, manuelt intervallprogram, målverdi (tid, distanse, forbrente kalorier, puls)

  • Skjemen viser: tid, rotasjoner per minutt, hastighet, distanse, forbrente kalorier, watt og den daværende puls

  air bike norge pris

  Solid Airbike til hjemmetrening

  Med Schwinn Airdyne AD2 får du et topp apparat for effektiv trening av overkropp, underkropp og kondisjon hjemmefra. Treningsapparatet er solid konstruert for hjemmetrening og designet for å gi deg effektiv og morsom trening for hele kroppen. Airdyne AD2 er en kombinasjon av crosstrainer og trimsykkel, noe som gjør at du selv kan bestemme hvor tung treningen skal være. Jo hardere du jobber på treningsøkten, jo større og tyngre blir motstanden.

  Airdyne AD2 er et apparat i solid konstruksjon til hjemmetrening som er designet for å gi deg effektiv og morsom trening for hele kroppen. Airdyne er en kombinasjon av en crosstrainer og en trimsykkel, og det fine med det er at du selv bestemmer hvor tung treningen skal være. Jo hardere du arbeider, jo større blir motstanden. Selve håndtakene til Airdyne er synkronisert med pedalene for å gi et naturlig bevegelsesmønster og koordinasjon. Sykkelen har også en LCD-skjerm med oversiktlig display, og en computer med fem funksjoner.

   Hvis du velger å kjøpe Airdyne D2 er det anbefalt å kjøpe eller bruke en underlagsmatte, fordi den vil skåne gulvet mot svette, fuktighet og riper når du trener, samtidig som den demper støyet.  

  Vi anbefaler Airdyne AD2 til deg om vil ha en sykkel med uendelig med motstand, god trening for hele kroppen og en sykkel som tar liten plass og er lett å bruke.

  Assault fitness alternativ assault bike

  En rimelig og effektiv Airbike

  Airbike inSPORTline Basic er en rimeligere modell av sykkelen. Sykkelen har en stålvifte som justerer motstanden parallelt med når trinnhastiqgheten økes. Stålviften er 50 centimeter i diameter, og roterer avhengig av hvor hardt du tråkker på pedalene. Motstandene økes i takt med hvor hardt du tråkker. Motstanden kan du justere ved å bruke kontrollknappen som befinner seg under setet. Ettersom både de bevegelige maskinarmene og pedalene er koblet til viften, kan du trene musklene i armene og bena samtidig. Kontrollpanelet som følger med gir deg god oversikt over viktig informasjon som tid, kalorier og tilbakelagt distanse.

  Setet er komfortabelt polstret og setehøyden kan justerer i sju ulike posisjoner. Dette gjør at du får en behagelig trening og sykkelen egner seg til alle høyder.

  Egenskaper oppsummert:

  • Luftbremsesystem med ekstra motstandsinnstilling (kontrollbryter)

  • Bevegelige håndtak med skumgrep

  • Justerbart sete

  • Sklisikre pedaler

  • Enkelt kontrollpanel

  • Transporthjul

  • Skjermen viser: tid, kaloriforbruk, daværende distanse, total distanse (kilometerteller)

  Billig assault bike crossfit

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: