Beste oppblåsbare kajakk - Sammenlign før du kjøper på nett

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  #7

  #8

  #9

  #10

  Man trenger ikke å investere i store og dyre båter for å ha det gøy på vannet – man trenger faktisk ikke så mye lagringsplass hjemme heller!

  I denne artikkelen skal vi se på et utvalg av oppblåsbare kajakker. Med en oppblåsbar kajakk får du mye moro og spenning på vannet i sommer, men med mye mindre styr og arbeid. Naturligvis vil en oppblåsbar kajakk ta mye mindre plass enn en vanlig kajakk. Når den ikke er oppblåst, kan de pakkes bort i vesker og legges i skap eller i boder, klare til en ny sesong!

  En oppblåsbar kajakk vil også gjøre det enklere å transportere din nye båt til munningen av ditt nye eventyr – du trenger ikke binde en stor båt fast på taket, du trenger bare å blåse den opp når du kommer frem! Merk at det er viktig å være godt beskyttet når du legger ut på eventyr på det våte elementet. En redningsvest er alltid viktig å ha med seg, i tilfelle man skulle være uheldig.

   Oppblåsbare kajakker bør være både hardføre og praktiske, og by på mye sommer-moro og mange flotte opplevelser i og ved vannet! Vi ser på oppblåsbare kajakker tilpasset ulike aktiviteter, så følg med å se om du finner en oppblåsbar kajakk som passer deg og dine interesser helt perfekt!

  Våre anbefalte oppblåsbare kajakker

  Oppdater for sommeren 2023

  Watery oppblåsbar kajakk - fiske, opplevelser og eventyr venter på deg!

  Fra Watery får du er her en praktisk kajakk som naturligvis er oppblåsbar, og som byr på flere spennende muligheter. Blant annet vil du kunne bruke denne kajakken når du har tenkt deg ut på en aldri så liten fisketur!

   Det er viktig å merke seg at en oppblåsbar kajakk som dette er utviklet for bruk på rolige vann. Den er slank og glir godt i vannet, og sørger for at du kommer deg frem akkurat dit du vil!

   Din nye kajakk er laget av PCV, som er et svært slitesterkt materiale. Dette byr på mange timer med moro, mye bruk, og mange opplevelser! For ekstra holdbarhet har produsenten benyttet Drop-Stich-teknologi på denne kajakken, som betyr at den vil holde godt på formen sin når den er blåst opp.

  Den smarte konstruksjonen sørger for at kajakken er motstandsdyktig mot punktering, som en fint ekstra sikkerhet til deg. Skulle du i like vell være uheldig, følger det et reparasjons-sett med i pakken!

  Pakken inkluderer også en håndpumpe som gjør det enkelt å få luft inn i din kajakk – den vil faktisk være klar til bruk på kun et par minutter!

  Naturligvis får du også en padleåre med i pakken- denne er laget av aluminium, har et blad av hardplast, og er 221 cm lang. Konstruksjonen gjør at den tåler mye, samtidig som den er svært lett. Den kan også demonteres slik at også den er enkel å oppbevare og frakte med seg.

   Setet til denne modellen er også oppblåsbart, noe som gir deg ekstra komfort og en ekstra god støtte for ryggen din! En god ryggstøtte betyr at du kan padle og kose deg i flere timer uten at du vil bli sliten i ryggen, noe som absolutt er en fordel hvis du har tenkt deg ut på fisketurer eller lengre eventyr.

   Designet for eventyr er også de to praktiske lasterommene du finner på denne kajakken. Med et rom foran og ett bak, kan du fint oppbevare eiendelene dine trygt mens du padler avgårde. Like viktige er disse rommene for sikkerheten, da de gir deg ekstra oppdrift i tilfelle du skulle kantre.

   Kajakken er 270 cm lang, 91 cm bred og 51 cm høy når den er blåst opp og klar til bruk. Når den er skal fraktes og oppbevares, er den kun 59,8 x  35,5 x 42,3 cm stor. Den veier 13,9 kilo og er designet for å bli brukt av én person om gangen. Den har et stilig og elegant utseende med nøytrale farger, noe som gjør at den egner seg ekstra godt til rolige eventyr på stille vann, siden den ikke vil skille seg særlig ut fra omgivelsene. Med en oppblåsbar kajakk som dette vil du ha muligheten til å oppleve naturen på en helt ny måte!

  kajakk oppblåsbar test

  Intex Explorer K2 oppblåsbar kajakk for 2 personer!  

   En fin opplevelse blir enda bedre hvis du deler den – og med Intex Explorer K2 har du muligheten til det! Dette er en oppblåsbar kajakk som er designet for at to personer kan sitte i den, og den har en maksimal kapasitet på 180 kilo.

   Når kajakken er oppblåst, er den 310 cm lang, 91 cm bred og 51 cm høy. Pakket samme er den 59,8 cm x 35,5 cm x 42,3 cm stor og veier ca 14 kilo.

   Dette er en stabil og trygg kajakk som har en avtagbar kjøl samt en oppblåsbar bunnplate som byr på ekstra stabilitet.

  Setene er også oppblåsbare, og har ryggstøtter slik at dere begge sitter så komfortabelt som mulig gjennom hele turen.

   Denne modellen vil egne seg perfekt til oppdagelsesferder på innsjøer og i svært rolige elver, og har et strømlinjeformet design med en lav profil som gjør at den glir svært godt i vannet.

  I tillegg til din freshe oppblåsbare kajakk, inkluderer pakken en håndpumpe, et reparasjons-sett, og en hendig veske som du kan oppbevare kajakken i når den ikke skal brukes. Denne vesken gjør det også enklere å forflytte kajakken. Du får også med to årer i pakken. Disse er 1,18 meter lange og gjør padlingen til en lek!

   En kajakk som dette vil være det perfekte produktet for å gjøre sommeren ekstra spennende, og er perfekt for alle som er lei av oppblåsbare madrasser ved stranden – her får dere muligheten til å oppleve nye eventyr gjennom hele sommeren!

  intex explorer k2 oppblåsbar kajakk

  Bestway kajakk - oppblåsbar kajakk best i test for fisking og crusing!

   La oss gå tilbake til kajakk for én person. Denne hendige Hydro-Force kajakken fra Bestway er både praktisk og sikker, og vil være ypperlig for deg som ønsker deg en kajakk som manøvrerer enkelt og som ligger helt perfekt i vannet! Når kajakken er oppblåst er den 275 cm lang og 81 cm bred. Den byr på overraskende god plass, og vil tåle en maksimal vekt på 100 kilo.

   Den lyse blåfargen gjør at den er godt synlig, som kan være en lur ekstra sikkerhet. Gulvet blir svært stivt når det er blåst opp, noe som gir deg enda bedre stabilitet. Komforten er også i fokus, noe du garantert kommer til å merke takket være det oppblåsbare setet som sørger for at du sitter godt gjennom hele turen!

  Både foran og bak på kajakken finner du snorer som lar deg binde fast utstyr du trenger for turen din.

  Du står veldig fritt til hva du ønsker at turen din skal innebære. Denne modellen er perfekt til å bare padle, utforske og kose seg på rolige innsjøer, og åpner opp en helt ny verden ved for eksempel din campingplass! I tillegg vil denne modellen være godt egnet for deilige fisketurer, og du vil få opplevelsen av at du sitter trygt og stabilt selv når de større fiskene begynner å bite. En avtagbar finne under kajakken sørger for at den holder retningen når du padler, og den sterke PVC-konstruksjonen gjør kajakken meget slitesterk. Dette er en kajakk du kommer til å få glede av i svært mange år fremover!

   Pakken inkluderer naturligvis en padleåre, en håndpumpe og en smart bag til frakt og oppbevaring. Du får også med en reparasjons-lapp!

  best i test oppblåsbar kajakk

  Praktisk oppblåsbar kajakk - test ut denne flotte modellen for nybegynnere

   Med sitt slitesterke skrog av polyester, og den gode plassen inni, er dette en flott, oppblåsbar kajakk selv for nybegynnere!

   Naturligvis vil også den mer erfarne padler få god nytte og mye moro ut av denne modellen, og den vil være flott å bruke både i rolige elver og vakre innsjøer.

  Denne modellen er egnet for to personer, og vil tåle en maksimal vekt på 150 kilo. Selv veier kajakken 12 kilo, og når den er blåst opp er den 320 cm lang og 90 cm bred.

   Toppskroget i sidekamrene og beskyttelsen i gulvet er laget av en ekstra sterk type polyester, slik at stivheten er så god som mulig. Dette byr på ekstra stabilitet, og vil også være med på å øke holdbarheten.

   Setene til denne modellen har en høy støtte til ryggen, slik at dere vil ha optimal komfort hele tiden. Setet har også flere lommer til oppbevaring, slik at dere har hendene fri til å padle – og til å peke på alt det vakre dere legger merke til på turen deres!

   Bunnen til denne modellen er V-formet, og sammen med det høytpresterende finne-systemet betyr det at du får en kajakk som det er svært lett å manøvrere. Dere vil komme dere frem akkurat dit dere vil, helt enkelt!

   Rundt kajakken finner dere flere håndtak i gummi, som gjør det enkelt å bære med seg båten selv når den er blåst opp. Kajakken har en fresh og flott grønnfarge som det er lett å legge merke til.

  En oppblåsbar kajakk som dette vil gjøre sommeren enda mer spennende!

  test oppblåsbar kajakk

  Smart og morsom oppblåsbar kajakk for to!

  Hydro-Force Lite Rapid X2 er en smart og morsom oppblåsbar kajakk for to personer!

  Denne modellen ligger svært godt i vannet, har en fresh oransje-farge som er godt synlig, og byr på overlegen komfort både for deg og din beste venn!

  Når du ikke skal bruke kajakken din, tømmer du den for luft og bretter den enkelt sammen. Med den medfølgende pumpen tar det kort tid å pumpe den opp igjen, som betyr at neste eventyr aldri er for langt unna! Alle delene vil du få plass til i oppbevarings-boksen som følger med pakken, slik at både frakt og oppbevaring blir mye enklere for deg.

   Dette er en stødig kajakk som byr på mye komfort, og som naturligvis er svært slitesterk. Den er laget av slitesterk vinyl og den har blitt forsterket på steder som er ekstra utsatt for hull og slitasje.

   Både foran og bak finner du et lite rom som du kan oppbevare ting i mens dere padler, og disse rommene gjør også kajakken mer stabil.

   Lite Rapid X2 er en kajakk som kan brukes av de fleste, enten du er nybegynner eller har mye erfaring med padling. Uansett vil du få en kajakk som det er lett å bruke, lett å lære seg, og utrolig lett å ha det mye moro med! Med en maksimal bæreevne på 160 kilo, og en egenvekt på 13 kilo, er dette en hardfør kajakk med mange muligheter. Den er hele 321 cm lang, 88 cm bred og 44 cm høy. Den ligger lavt og godt i vannet, og er enkel å manøvrere. Perfekt for spennende eventyr for deg og en eventyrlysten kamerat!

  billig oppblåsbar kajakk

  Betta VT K2 312

  Betta VT kajakk Challenger er et godt kjøp for deg som ønsker en liten og billig kajakk. Den kan fremfor alt brukes for små treningsturer. Den har et justerbart sete med ryggstøtte og tilbyr komfortabel padling. Båten er stødig i vannet takket være en avtakbar senkekjøl, og har et transportnett som kan brukes for å holde på ekstra utstyr.

  Bæreevnen til denne kajakken er begrenset til 95 kg, så pass på om du har en mer mandig vekt, og i tillegg skal ha med en del ekstra utstyr. I så tilfelle burde du kanskje se nærmere på modellene over.

  Selve skroget er laget av slitesterk plast som tåler både solskinn, oljesprut og saltvann, så vel som stadig bruk. Sammen med kajakken får du også en justerbar padleåre i aluminium som passer bra for både bruk og transport.

  Hvordan presterer Betta VT i vår felttest?

  Monteringen er enkel og du blåser raskt opp skroget om det skulle trengs. Det er nemlig uproblematisk å bære den lette lille kajakken med deg, også på egen hånd, vekten er bare 11,5kg.

  Dette er i hovedsak en sportsmodell som egner seg for trening og friluftsliv, mer enn fiske. Det er en lett liten sak som glir elegant gjennom vannet takket være den smarte senkekjølen.

  Bruken i seg selv er behagelig og man er relativt beskyttet av dekslet over bena. Skal du ha med deg en tørr-bag med klesskift eller matpakke, finner den bra plass i oppbevaringsnettet over fotenden. Med denne modellen er du klar for en intim nærkontakt med naturen, eller en fin trimtur for armer og rygg.

  Litt bølgeskvulp er også uproblematisk da den er selvdrenerende, men om det er kaldt i vært kan det anbefales at du bruker en våtdrakt, slik at du er varm og komfortabel uansett hva som skulle skje.

  Aqua marine

  Betta VT K2 412

  Den oppblåsbare kajakken Betta VT K2 412 er en lett kajakk for to. Dertil er den ganske billig og god for prisen. Dette er ikke en havkajakk men en turkajakk som hovedsaklig egner seg for innsjøer eller rolige elveløp hvor du har oversikten. Kajakken har to flyttbare seter og oppbevaringsrom i piggen og akter. Den leveres med egen pumpe og to doble årer i aluminium.

  Båten er laget for å bære to voksne og tåler en total belastning på 155 kg. Det oppblåsbare skroget er laget av lag med PVC som er slitesterkt, og tåler sollys, olje og sjøvann. Skroget har to senkekjøler som sikrer stødig navigering, men disse kan tas av om dere vil komme dere over grunne farvann.

  Betta VT K2 412 er dertil også som laget for fiske, med sine to fiskestangholdere, håndtak i begge ender, for fleksibel transport over land, så vel som monteringsrammer for ekstra utstyr og tilbehør. Foran og bak i båten finner vi dertil D-ringer i rustfritt stål som kan brukes for å feste tørr-bager eller annet utstyr.

  Hvordan presterer kajakken i vår felttest?

  Hvis du er ute etter å kjøpe lett båt for fiske, og spesielt for fiske i fjellsjøer og mer avsidesliggende sjøer, så er Betta VT K2 412 et meget godt valg, ikke minst på grunn av de medfølgende holderne for fiskestenger, som gir deg frie hender for å padle litt for korrigere kursen eller for å dra oter eller annet åte.

  Vekten på båten er lav, og det er enkelt å båre den med seg, både i oppblåst og sammenføyet tilstand. Dertil fungerer den medfølgende pumpen bra, og gir deg rask oppblåsing av båten, når dere først er fremme hvor den skal settes på vann.

  Det at det er plass til to er heller ikke galt. Det går helt fint å padle kajakken alene, men noen ganger er det fint med selskap, eller ekstra lagringsplass. Ringene i skroget gir deg også mulighet til å sikre lasten på bra vis.

  Selv om dette ikke er en kajakk for åpent hav kan den også brukes ved rolig sjø, for eksempel i fjorden eller i beskyttede områder. Kajakken har åpen topp, men den har god oppdrift og tåler litt bølger, selv om det vil være viktig å ta hensyn til værforhold og bølgehøyde for trygg bruk.

  kajakk for to

   Kul og stilsikker oppblåsbar kajakk - My Hood

  My Hood er en stilig og smart kajakk som har en svært lav vekt – faktisk veier den kun 9 kilo! Den lave vekten gjør det enklere enn noen gang å ta med seg en flott kajakk på tur, uansett hvor ferden går.

   Kajakken har hele 5 separate luftkamre for ekstra god sikkerhet. Den er laget av PVC-plast som er både slitesterkt og holdbart, og som tåler mye bruk i årene som kommer!

   Skulle du være uheldig å få hull i kajakken din, kan du berolige deg med at det følger med et reparasjons-sett i pakken. Det er enkelt å bruke, slik at du raskt kan komme deg ut på vannet og nyte naturen igjen!

   Pakken inkluderer også én padleåre laget av aluminium og plast. Denne holder en lav vekt og er dermed også enkel å ta med seg, og enkel å bruke – du kan padle lenge med en åre som dette uten å bli spesielt sliten!

  Denne modellen er designet for to personer, og vil tåle en maksimal vekt på 160 kilo. Den er helt perfekt for kortere turer på stille vann, og byr garantert på mye moro i sommer!

  Kajakken er 325 cm lang, 91 cm bred og 46 cm høy.

  kajakk test oppblåsbar

  Intex kajakk Challenger K2

  Den oppblåsbare kajakken Intex Challenger K2 er parvarianten av den sportslige enpersonskajakken over. Generelt sett deler den mange av de samme trekkene bortsett fra at den selvfølgelig er lengre, og har to flyttbare seter. Den egner seg godt for treningsturer på stille elver eller på innsjøer, og tilbyr fin komfort.

  Den helhetlige bra pakken inkluderer mer enn kun kajakken. Du får også med en passende fotpumpe som gir deg rask oppblåsing av kajakken, så vel som en praktisk bæreveske som lar deg pakke ned kajakken i et hendig format.

  Det er enkelt å styre båten takket være de to lengdejusterbare padleårene og den avtakbar senkekjølen som sikrer stødig fremdrift i vannet. Om du skal forsere grunnere områder kan kjølen også tas av til dere er på dypere vann igjen.

  Kajakken er bygget på solid vis. Hovedmaterialet er slitesterk vinyl, med sporty grønn farge for god synlighet. Det strømlinjeformede designet sørger for lett padling og en god fart.

  Hvordan presterer parvarianten av Intex kajakk Challenger i vår felttest?

  Oppbygging og oppblåsing av denne lette kajakken er enkel og grei. For mange vil det også være en viktig fordel at hele kajakken kan pakkes sammen i en hendig bag for transport. Når du først er fremme går det raskt å pakke den ut og blåse den opp.

  Det er deretter enkelt å håndtere kajakken. Den kan bæres i tauet som omgir skroget, og den er såpass lett at den kan bæres av en person på egen hånd. Dette er greit om du vil anvende den på egen hånd også. Sitter du bakers kan du enkelt styre alene, samtidig som du har plass til ekstra bagasje foran.

  Når du først er på vann vil du merke at du har bra kontroll og kommer opp i en behagelig fart uten for mye anstrengelse. Kajakken egner seg nok hovedsakelig for stille vann, som innsjøer eller langsomme elver, og bør ikke brukes der hvor det er for mye bølger. Bortsett fra dette sitter du behagelig og stødig.

  intext challenger

  Beste elvekajakk

  Spade Kayaks' "Queen of Hearts" kajakk fremstår som et ideelt valg for padlere som verdsetter både komfort og sikkerhet under utfordrende forhold. Denne modellen skiller seg ut med sin gjennomtenkte konstruksjon som fokuserer på padlerens ergonomi, noe som er essensielt for de som tilbringer lange dager på elven.

  Ergonomien i "Queen of Hearts" er nøye tilrettelagt gjennom intelligente designvalg. Cockpiten er konstruert for å gi et direkte og effektivt grensesnitt mellom padler og båt. Dette sikrer optimal kontroll og håndtering under padling, noe som er kritisk i utfordrende vann. Fotstøtten, lårstøtten, setet, hofteputene og ryggstøtten er alle nøye tilpasset for å støtte padlerens kropp optimalt, noe som bidrar til å redusere tretthet og øke komforten.

  Det innovative sete-skinne-tårn-systemet i "Queen of Hearts" tilbyr ikke bare en behagelig sittestilling, men også en stabil og sikker støtte gjennom faste situasjoner og over store fall. Dette er spesielt verdifullt i utfordrende situasjoner hvor båtens integritet og padlerens sikkerhet settes på prøve. I tillegg tilbyr dette systemet en funksjonell nødtrinn, noe som forbedrer sikkerheten ved å muliggjøre en rask og sikker utgang fra kajakken under kritiske forhold.

  Denne gjennomtenkte kombinasjonen av ergonomi og sikkerhetsfunksjoner gjør Spade Kayaks' "Queen of Hearts" til en foretrukket modell for seriøse padlere som krever det beste av utstyr når de møter utfordrende stryk og lange padledager. Med sitt fokus på padlerens velvære og sikkerhet, tilbyr denne kajakken en optimal balanse mellom funksjonalitet og komfort.

  Elv kajakk

  Husk sikkerhet når du er ute i båt

  kjøp kajakk

  Riktig utstyr og øvelse er viktig når du skal ut for å padle, uansett om det er på sjøen eller i en innsjø. Dette inkluderer at du velger riktig tøy for forholdene, så vel som flytevest. For noen typer av kajakking kan det også lønne seg å ha på en hjelm.

  Redningsvest er kanskje det viktigste sikkerhetsutstyret. Om du skal ut i en liten båt blir den desto viktigere. For kajakker passer det seg med en enkel modell av flytevest eller svømmevest, som samtidig ikke hemmer bevegelsesfriheten din for mye. En kompakt vest gir deg en bra grunnleggende sikkerhet.

  Ved siden av svømmevesten kan det lønne seg å ha på en våtdrakt i kajakken, særlig hvis været ikke helt spiller med. I kajakken kan du nemlig regne med at du kan bli våt. I tillegg gir våtdrakten deg ekstra oppdrift om du skulle være uheldig og velte, samtidig som den hindrer at du blir for kald, både når du er over og under vannflaten. -Fjellsjøer er gjerne kalde selv om sola skinner.

  Om du er nybegynner når det kommer til padling med kajakk bør du også sette av noen timer til øvelse med ideelle forhold, slik at du kan venne deg til kajakken og bli vant til å kontrollere den, så vel som dine egne bevegelser. Øv gjerne på å velte, og på å komme deg opp i båten igjen, uten at du tar i grunnen med bena. For røffere turer vurder en packraft.

  Uansett hvilken kajakk fra vår test som du velger, så anbefaler vi deg å sette deg inn i sikkerhetsrådene. På den måten kan du nyte opplevelsene til det fulle!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss