Multiapparat - Gjør ulike øvelser i samme apparat

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Multi betyr mange eller flere, og et multiapparat er et treningsapparat for deg som ønsker å gjøre mange ulike øvelser i ett og samme stativ. Tren hele kroppen hjemmefra med et av våre anbefalte produkter.

  Multiapparat finnes i flere prisklasser, konstruksjoner og med ulik kvalitet, men fellestrekket for de fleste apparatene er at du kan trene hele kroppen. Fordelene med å trene i et muliapparat eller -gym er at det er trygt å bruke det alene, fordi du ikke skal løfte tunge vekter direkte over kroppen din. Dette gjør også at det ikke er noen risiko for å få vekter eller vektstang over deg. I tillegg er et multigym konstruert og laget for at det skal være enkelt å utføre øvelsene riktig. Sjansene for å pådra seg belastningsskader fordi du gjør øvelsene feil er minimal, nettopp fordi stasjonene for øvelsene du kan gjøre er tilpasset bevegelser som trener den muskulaturen du skal trene. Dette avhenger av kvalitet og konstruksjonen på hver enkelt modell av et multiapparat, og er en viktig faktor å vurdere sammen med fysisk størrelse, komfort og utvalg av øvelser når du kjøper et multigym.

  Abilica Multi 4ST er multiapparatet som har kommet godt ut av tester og er et av de mest populære apparatene på markedet. Blant annet fordi du får et solid multigym hvor vektmagasin på 90 kilo er innebygd. Abilica sitt multiapparat har fire arbeidsstasjoner som gir god stødighet og mange muligheter for variasjon i øvelser. Her kan du gjøre opp mot 20 ulike øvelser, hvor noen av dem er benkpress, pec-dec, nedtrekk, opptrekk, knebøy, roing og benvipping.

  Multiapparat trening gir deg mange muligheter, men det er noen ting du bør ha i bakhodet hvis du skal investere i apparatet. Det ene er at du bør kjøpe et apparat ut i fra hvor mange personer som kommer til å bruke det samtidig. Det finnes multigym som leveres med to eller flere vektmagasiner, og som da gjør at flere stasjoner kan brukes samtidig. Det andre du bør tenke på hvis du skal kjøpe et multiapparat er tykkelse og kvalitet på selve vaieren som løfter vektene og kvalitet, diameter og konstruksjon av trinsene. Dette er også de eneste delene som man kan regne med at må skiftes ut på grunn av slitasje. Holdbarhet, trygghet og sikkerheten i et multigym avhenger av kvaliteten på disse delene.

  En annen ting å ha i bakhodet er størrelsen på apparatet. Ettersom de fleste modellene produseres i Østen er ikke alle apparatene tilpasset en nord-europeisk kroppsbygning. For å få en best mulig og effektiv treningsopplevelse bør du derfor være obs på avstanden mellom håndtak, sittestilling og rom til å gjøre bevegelsene med stort nok utslag når du kjøper et multigym. Hvor mange og hvilke øvelser du kan gjennomføre i apparatet er også ulikt fra produsent til produsent, så her er det smart å velge et apparat som gjør at du kan trene de øvelsene du ønsker.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Nedenfor følger våre anbefale produkter innen multiapparat.

  Solid apparat til den viderekomne

  Dette er et multigym som anbefales til deg som driver treningsstudio, hotell, foretak eller ønsker et avansert apparat til treningsrommet hjemmet. AllStrength sitt multigym er kjent for å være svært solid.

  De to stikkontaktene foran kan justeres i høyde for å gi en større variasjon i øvelsene. Det følger med to stenger som er koblet til ledningene, som igjen gir deg ekstra variasjon og rekkevidde. Apparatet leveres med en og en curl-stang. Treningsbenken som følger med kan også justeres for den enkelte som skal trene.

  I den øvre delen av multiapparatet sitter det et chins-rekkverk hvor du kan trene chins, og en fotplate som gjør det lettere å komme seg opp og ned. Det følger med forslag på øvelser og treningsprogram multiapparat som kan hjelpe den litt ferske styrketreneren.

  Fakta og egenskaper

  • 2 vektmagasiner på 80 kg hver

  • 1 chins-rekkverk på toppen

  • 1 rett stang som er koblet til ledningene

  • 1 z-formet/curl-stang som er koblet til ledningene

  • Vekt 350 kg

  • Mål LxBxH 154x120x242 cm

  Stort multiapparat

  Prisgunstig og kompakt multigym fra Abilica

  Denne modellen av multigym fra Abilica anbefaler vi til deg som ønsker et prisgunstig og kompakt apparat til hjemmebruk. Med sine 1,5 kvadratermeter kan du fint plassere multigymmet inntil en vegg eller et hjørne hjemme hos deg selv. Abilica Multi 970 har mange muligheter når det kommer til hvilke øvelser du kan gjøre, som for eksempel benkpress, pec-dec, nedtrekk, opptrekk og roing.

  Vektmagasinet som følger med er på 68 kilo. Her kan du fint trene hele kroppen din og bli bedre rustet mot skader og smerte. Abilica sitt multigym kan brukes av hele familien.

  Hele apparatet veier 101 kilo.

  Abilica multiapparat

  Rimelig variant med mange muligheter

  InSportLine leverer her et multiapparat av den rimeligere varianten og som passer til deg som ønsker å piffe opp treningsrommet hjemme. Multistasjonen har mange muligheter når det kommer til hvilke øvelser du kan gjøre. Her har du stasjoner for , chips med sklisikkert grep, benk for benkpress, stasjon for push-ups og andre øvelser. Når du ikke bruker benken kan den settes opp for å spare plass eller brukes som ryggstøtte ved andre øvelser.

  Fakta og egenskaper

  • Kraftig stålramme gjør at den står stabilt

  • Sklisikkert grep

  • Polstring i ryggputen for benk og dip-stasjon

  • Øvre stasjon for dips og mageøvelser

  • Nedre stasjon for push-ups osv.

  • Treningsbenk for f.eks benkpress

  • Holder for skivestang med maksimal belastning 100 kg

  • Ryggstøtte

  • Mål LxBxH 140x65x220 cm

  • Vekt 38 kg

  • Maksimal brukervekt for chins/dips 120 kg

  • Benk maksimal belastning 200 kg

  • Skivestang og vekter er tilbehør

  Smart multiapparat

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: