Sovetabletter - veien mot bedre søvn!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Det er ikke alltid lite lett å få seg en god natts søvn – søvnproblemer er noe vi alle kjenner til! Enten man har problemer med å sovne i utgangspunktet, eller å få alle timene man trenger, så vil man fort merke når man har fått for lite søvn. Man kan få både fysiske og psykiske plager, føle seg lite uthvilt, og merke at det går utover humøret. Og når man ikke får den søvnen man trenger, vil man heller ikke kunne fungere like godt i hverdagen – som igjen fører til stress, som igjen kan føre til søvnproblemer…det er en ond sirkel som det kan være vanskelig å komme ut fra!

  I denne testen skal vi se på sovetabletter og sovemedisin uten resept, som kan bidra til at du får en bedre natts søvn.

  Hendige kapsler – reseptfri sovemedisin

  Dette produktet har fått det smarte navnet ZzZzZ – og det er ikke uten grunn! Hver av disse kapslene inneholder ekstrakter fra planter og urter, og er spesielt utarbeidet for at du skal føle deg mer rolig, ned-stresset og avslappet i tiden før du skal legge deg.

  De inneholder blant annet magnesium og ashwagandha, som reduserer både ytre og indre stress-faktorer i kroppen din, og hjelper deg med å slappe av.

  Det anbefales å ta 2 sovetabletter før du legger deg, så i denne boksen finner du en hel måned med forbedret søvn!

  I hver kapsel finner du blant annet ingredienser som ashwagandha, som bidrar til å redusere det interne stresset vi har i kroppen, samtidig som det hjelper deg med å slappe av. Det inneholder også L-Ornitine og GABA, som begge bidrar til å redusere tiden det tar deg å faktisk sovne, som er et av hovedproblemene mange sliter med når det gjelder nattesøvn. Vi finner også ingredienser slik som ekstrakt fra humle, kamille og magnolia, som er naturlige produkter som er kjent for å hjelpe deg med å slappe av.

  Dette er et godt valg som vi anbefaler alle med søvnproblemer å teste ut!

  zzzzz sovetabletter

  For raskere innsovning - sovetabletter uten resept

  For mange av oss er det selve innsovningen som er hovedproblemet – det er så mange elementer som kan virke forstyrrende, både på utsiden og innsiden av hodet! Hvis du er en av dem som ligger i timesvis uten å få sovne, så er melatonin et smart alternativ som kan hjelpe deg. Dette er et stoff som blir produsert naturlig i kroppen din, og som kroppen skiller ut mer av på kvelden og om natten, og hjelper deg med å sovne. Det er på en måte en naturlig sovemedisin!

  I denne pakken får du tabletter som inneholder melatonin, og som kan bidra til at du raskere sovner, som igjen kan gi deg en bedre, og lengre, natts søvn. Det betyr at det er slutt på å ligge og vri seg og telle timene til man må opp igjen!

  Disse tablettene inneholder også magnesium, som bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon og nervefunksjon.

  Disse tablettene skal brukes av voksne over 18 år, og skal ikke brukes av gravide og ammende. Bruker du medikamenter som virker blodfortynnende, anbefales det å snakke med legen din først.

  Du skal ta 1 tablett før du legger deg, og tablettene er lette å svelge. Har du problemer med å svelge hele tabletten, har de også en delestrek som lar deg dele dem, og svelge dem hver for seg. Dette er et godt alternativ for deg med søvnproblemer!

  innsovningstabletter melatonin anbefaling

  Trippel virkning mot dine søvnproblemer!

  Vi fortsetter med melatonin! Det er et virkestoff som blir brukt i en rekke forskjellige legemidler mot søvnproblemer, og det er en grunn til det – melatonin virker!

  I denne pakken finner du tabletter som inneholder melatonin, vitamin B6 og plateekstrakter. Den unike blandingen gir deg trippel effekt mot dine søvnproblemer, noe vi syntes er helt fantastisk!

  Melatonin sovemedisin hjelper altså med å redusere tiden det tar deg å sovne, mens ekstrakter fra planter som sitronmelisse og kaliforniavalmue vil ha en innvirkning på søvnkvaliteten din. Vi finner også ekstrakt fra pasjonsblomst, som bidrar med en avslappende effekt. Og som om det ikke var nok, så finner vi også vitamin B6 i disse tablettene! B6-vitamin kan hjelpe til med å redusere følelsen av tretthet og utmattelse, og kan også hjelpe deg med å opprettholde en normal psykologisk funksjon. Det betyr altså at disse tablettene hjelper deg fra du sovner inn, og godt inn i neste dag!

  Den anbefalte doseringen er 1 tablett før du legger deg om kvelden – merk forskjellen!

  innsovningstabletter test

  Valerina – mot lette søvnproblemer

  Hvis du sliter med lettere problemer med å sovne, kan dette være produktet for deg! Dette er et legemiddel som er basert på ekstrakter fra planter slik som humle og sitronmelisse, og kan brukes av både voksne og barn over 12 år for å redusere lette søvnforstyrrelser.

  Når problemene ikke er veldig store, men du fremdeles har problemer med å finne roen etter en stressende dag, kan du bruke 2 til 4 tabletter, som du tar 30 min til 1 time før du skal legge deg. Du kan også ta 1 tablet tidligere på kvelden hvis du føler behov for det. For å virkelig merke best mulig effekt av disse tablettene, kan det hende at du må bruke det i minst 2 til 4 uker.

  sove tabletter test

  Gjør deg klar for en rolig natt!

  Her får du et effektiv produkt som hjelper deg med å sovne, og som også gir deg grunnlag for en mye roligere natt!

  Også her finner vi melatonin som hovedingrediens, i kombinasjon med hagtorn, valeriana og sitronmelisse, samt ekstrakt av pasjonsblomst.

  Det spesielle med disse tablettene er at de har tre lag – etter som lagene blir tæret bort i magen, frigjøres det nye ingredienser! Dette gjør at effekten vil vare lengre, og du vil få mer nytte av den! Det første som blir frigjort er melatonin, vitamin B6 og valeriana, som hjelper deg med den første fasen av søvnen – nemlig det å faktisk sovne! Siden blir det frigitt sitronmelisse og hagtorn, og den siste frigjøringen inneholder pasjonsblomst og mer melatonin. Dermed er du nesten garantert en god natts søvn!

  Den anbefalte doseringen er 1 tablett før du legger deg, og den skal ikke brukes av gravide, ammende, eller barn under 18 år. Et godt valg som gir god effekt mot mange søvnproblemer!

  sovemedisin barn

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss