Bergans of Norway

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Trenger du teknisk bekledning og annet friluftsutstyr er Bergans et utmerket valg, og et av de merkene med lengst erfaring i bransjen med produkter til både dame, herre og barn. Kjent for alt fra dunjakker, til ryggsekker og til telt, som blir laget av den beste kvalitet, og er utviklet sammen med de som setter friluftsliv høyere enn noe annet. Sortimentet er utviklet med tanke på at du skal få den beste opplevelsen i naturen og gjør turen både bedre og enklere.

  Friluftsutstyr siden 1908

  Bergans setter innovasjon høyt og er idag en av Norges fremste utviklere av friluftsutstyr, både klær og produkter. Det hele startet i 1908 da Ole F Bergan introduserte en ny versjon av ryggsekken som han tok pantent på året etter. Det innovative bæresystemet involverte en bæremeis hvor det ble lagt vekt på at brukeren skulle bære sekken på en riktig måte i forhold til kroppens anatomi.

  Patenten ble etterhvert tatt over av Sverre Young, som startet en produksjon av Berganssekker. Ryggsekkene ble tatt godt imot over hele verden og fikk etter hvert tildelt en statsmedalje under en jaktutstilling i Wien. Siden den gang har Bergans har vunnet mange produkttester, og fått flere priser både nasjonalt og internasjonalt.

  Ikke nok med at Bergans sine produkter har vært en følgesvenn på de mest spennende stedene som Sydpolen og Mount Everest, de har vært det for de mest kjente polfarerne gjennom tidene, inkludert Amundsen, Hillary og Shackleton. Denne unike historien er en av grunnene som gjør at de skiller seg ut på markedet med sin omfattende kunnskap.

  Du kan fortsatt frem til den dag i dag være sikker på at et testteam bestående av profesjonelle polfarere passer på at tøyet er av høyeste kvalitet, og det er den norske naturen som står i sentrum for resultatet av de unike produktene.

  bergans gratis frakt

  Ambassadører sørger for et stort utvalg

  Bergans har flere ambassadører som de er stolte av å ha med seg på laget, og som gjerne tar del i både utvikling og design av produkter. Disse menneskene inkluderer blant annet klatrer og ekspedisjonsfarer Cecilie Skog, musiker og turgåer Fay Wildhagen, fjellklatrer Sigurd Felde og Hobbysyerske og gjenbruker Ingrid Bergtun.

  Alle ambassadørene har til felles at de er glad i naturen, men har forskjellig erfaring fra hvert sitt felt. Dette setter ulike krav til bruk av en rekke produkter, og tilbakemeldingene resulterer i bekledning og utstyr som dekker forskjellige behov.

  Sortimentet inkluderer turutstyr som telt og soveposer, lifestyle og outdoor kleskolleksjoner til både dame og herre, bekledning beregnet til bruk på jakt og til skiløping, i tillegg til klær og produkter designet med tanke på barn og ungdom. Konstruksjonen av klær og utstyr er laget for å trosse ekstremt vær, slik at man kan nyte naturen og oppleve ekte turglede.

  Bærekraftige verdier

  Bergans of Norway er en forkjemper for at folk skal komme seg ut for å oppleve alt det vakre naturen har å by på. Naturlig nok er de derfor opptatt av å jobbe fremtidsrettet, slik at de kommende generasjonene også skal få like stor glede av omgivelsene i friluft. Å føle på et ansvar for produktets livssyklus, har ført til at flere bærekraftige tiltak er gjort når det kommer til materialene som velges i designprosessen, i tillegg til hvordan produktene produseres og transporteres.

  bergans gratis frakt

  For å bidra til en grønnere framtid, legges det stor vekt på en sirkulær økonomi hvor målet er å etterhvert kunne lage produkter bare ved å bruke fornybare ressurser. Å forlenge produktets levetid er viktig for Bergans, og du kan når som helst levere inn en dunjakke du har hatt i alle år.

  Da repareres den om den er ødelagt, eller selges videre om du rett og slett har behov for en ny modell. Det går også an å få redesignet et plagg dersom man er lei av det, men om dunjakken har gjort nytten sin kan du være sikker på at den blir resirkulert slik at den kan bli til noe nytt.

  Høy kvalitet er viktig for at plagget skal ha så lang levetid som mulig, og det jobbes aktivt for å bidra til bedre holdninger når det kommer til investering av produkter. I et hav av forskjellige passformer og bruksområder, er det viktig å finne det man er ute etter slik at man blir fornøyd med det man kjøper, slik at det blir brukt.

  De beste dunjakkene

  Med skikkelig, teknisk bekledning blir turen til den beste - uansett hvordan været er. Noen av de beste Bergansdunjakkene til dame, herre og barn finner du under.

  Sauda dunjakke

  Sauda dunjakke er en teknisk jakke til dame og herre som passer perfekt til vinteren. Den unike bokskonstruksjonen gjør at kvalitetsdunet isolerer godt, og holder deg varm selv i iskalde temperaturer. Materialet er vindtett of vanntett, og har lange glidelåser på hver side av ermene slik at du kan slippe ut varme om det skulle bli for varmt. Jakken kommer i dark Royal Blue og navy, og har et enkelt, design hvor de formsydde albuene gir deg bedre mulighet til å bevege deg fritt.

  bergans jakker

  Rabot 365 dunjakke

  Skal du investere i en ny Bergans jakke er Rabot 365 en sikker vinner. Denne dunjakken (som kommer i både herre og dame versjon) er laget av Pertex® Quantum Eco-materiale, og er både vann- og vindtett. Deler av jakken er vattert med PrimaLoft® Gold Insulation Cross-core dekket av Bergans Element Active®, noe som gjør at jakken holder godt på varmen. Jakken kommer i fargene Beetred, Navy og Silvergrey og har et enkelt, boksformet design som er behagelig å bevege seg rundt i.

  bergans jakke nyhet

  Bergans Dunjakke barn

  Down Youth Jacket er en Bergans dunjakke barn vil elske, da den varmer ekstra godt når den kalde, norske vinteren er her. Jakken er laget av Pertex® Quantum materiale som er både vindtett og vanntett, og dunet i jakken holder en sertifisert dunstandard. Dette er en av bestselgerne når det kommer til dunjakker, barn elsker de! Du kan velge blant fargene waxed yellow og solid charcoal, og de finnes i størrelse 128-164.

  vinterjakke barn

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss