Beste utendørs badstue byggesett

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Det finnes ikke noe bedre enn en varm badstue på kalde vinterdager. Nå kan du bygge din helt egen badstu utendørs, uten at du må ta kontakt med en fagperson. Mange tenker gjerne at en badstue kun egner seg i hus, men dette stemmer ikke. Å bygge badstue ute har blitt enklere enn noen gang og det er mange produkter å velge fra.

  Badstuer er det perfekte tilskuddet til hytten og du behøver ikke bruke mye tid på monteringen. Vi har sett på ulike badstuer til forskjellig pris og i ulike størrelser. Gi deg selv litt luksus i hverdagen og kjøp en avslappende badstue.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Eco Vedfyrt fra Polhus er en komplett badstue-pakke med alt du behøver. Her får du en lekker tønne som gir plass til hele fire personer, samt en praktisk altan med ytterlige to plasser. Det medfølger en vedfyrt ovn, badstustein, badstubenker, skorstein, raster, veggbeskyttelsesplate og ryggstøtte. For de som ønsker noe billigere er en infrarød badstu et god alternativ.

  Marja er en ypperlig to-romsbadstue med et praktisk omkledningsrom. Vil du ha en badstue utendørs? Her får du flotte panoramavinduer som gir deg en følelse av å være nærmere naturen. Badstuen har tykke 90 mm vegger hvilket sørger for rask oppvarming. En koselig altan gjør hele opplevelsen komplett.

  Folkebadstun er en lekker og stor badstue med praktisk altan under tak. Badstuen har to ulike avdelinger, et badstuerom samt en omklednings- og avslapningsrom. Takket være veggen på 90 mm vil badstuen varmes opp raskt og med et bruksareal på 8 kvadratmeter får du plass til hele familien.

  Tuja er en mindre modell fra den populære produsenten Polhus. Nå kan alle nyte godt av gledene som kommer med en badstu, uavhengig av plass og størrelse. Bruksarealet ligger på 3,85 kvadratmeter, men panoramavinduer gir likevel en god romfølelse. Her får du med alt du behøver av utstyr og monteringen er brukervennlig og enkel. Her trenger du ikke å ta kontakt med fagpersoner, denne jobben klarer du selv

  Anbefalt:

  Badstutønne Eco Vedfyrt er en tønne med halvmåne-vindu og ovn samt badstu-pakke. Dette er en av markedets kuleste modeller og vil ta seg lekkert ut i hagen eller på hytten. Eco er romslig og gir plass til fire person. En badstutønne er tønneformet badstu uten rette vinkler. Dette gir et unikt og innovativt design på badstuen. Montering er svært enkelt da Eco Vedfyrt leveres som et ferdig byggesett – brukervennlig og effektivt.

  Fordelen med denne modellen, er at tønnen står stødig på et stativ. Her behøver du ikke gjennomgå omfattende arbeid av bakken eller terrenget før bruk. Tenk likevel nøye gjennom hvor du plasserer badstuen. Terrenget bør ha en jevn flate og være godt drenert. Foreligger de grus, jord eller andre elementer, vil det lønne seg å grave disse bort for en stabil badstue.

  Som fundament benytter du deg av lettklinkerblokken og deretter kan du starte den enkle og brukervennlige å bygge. Produsenten Polhus har sørget for å utstyre Eco med en komplett vedfyrt ovn. Ovnen kommer med både badstustein og skorstein. Du får også med beggbeskyttelsplate, raster, ryggstø og badstubenker – alt du trenger.

  badstutønne

  Badstu Polhus Marja

  Marja er en flott laftet badstu med flere gode kvaliteter. Bruksaralet ligger på 7,92 kvadratmeter og tømmeret har en tykkelse på 90 mm. Her får du en koselig badstu utstyr med to avdelinger samt en koselig altan og gode vinduer. Det medfølger også ryggstø, raster og badstuebenker.

  Å bygge badstubad er meget enkel da Marja fra Polhus kommer i et ferdig byggesett. Badstuen har som sagt to rom og tykke vegger som sørger for rask oppvarming. I tillegg til badstue-rommet får du et praktisk omkledningsrom. Dette fungerer også ypperlig som et pauserom når du behøver at avbrekk fra den gode varmen.

  Det medfølger to panoramavinduer som gir deg en god utsikt til naturen utenfor. Dette kommer godt med dersom badstua skal monteres på hytten eller i andre naturskjønne omgivelser. Det er mulig å speilvende vinduene fra den originale retningen, slik at du kan tilpasse badstuen etter omgivelsene. Marja bruker kort tid på oppvarming og du kan straks invitere dine venner og familie på en avslappende opplevelse

  polhus byggesett marja

  Badstu Polhus Tuja

  Polhus sin Tuja modell har et bruksareal på 3,85 kvadratmeter og en tømmer tykkelse på 90 mm. Dette er en svært lettmontert og koselig utendørs badstue med mange herlige kvaliteter. Monteringen er enkel takket være det ferdige byggesettet. Her medfølger både raser, badstubenker og ryggstø i osp.  Tuja bruker kort tid på oppvarming takket være tykke vegger

  Dette er et mindre alternativ enn andre badstuer fra produsenten, og egner seg derfor ypperlig for de med begrenset uteareale. Tuja føles likevel stor og romslig takket være de store panoramavinduer som gir deg god utsikt. Dersom du ønsker er det mulig å montere disse speilvendt fra den originale retningen, slik at du kan justere utsikten etter omgivelsene. 

  Du behøver ikke ha mye plass eller forkunnskaper om bygging for å konstruere Tuja. Her trenger du heller ikke bruke mye tid på sammensettingen.Med et ferdig byggesett blir monteringen brukervennlig og hurtig. Tuja er en praktisk og brukervennlig badstu som gir deg mye varme og glede for pengene. Perfekt for de med begrenset uteareal.

  badstu polhus tuja

  Folkebadstun med Altan

  Folkebadstun er en svært romslig vedfyrt badstue med et bruksareal på 8 kvadratmeter. Her får du en tømmer tykkelse på 90 mm, flere vindu og en praktisk veranda. 90 mm vegger gir et robust og solid uttrykk samtidig som det sørger for å gjøre badstua slitesterk. I tillegg vil de tykke veggen gjøre oppvarmingen enkel og rask – her trenger du ikke vente lenge før du nyter varmen.  Badstuen bruker minimalt med tid på oppvarming

  Folkebadstun har to ulike avdelinger samt en altan. I tillegg til badstuerommet får du med et avslappende omkledningsrom som også er nyttig for nedkjøling. Dette rommet er like stort som badstuerommet og gir derfor god plass. Altanen er under tak slik at du ikke blir påvirket av regn eller snø. Her kan du trives godt både innendørs og utendørs.

  Vinduet er frittstående og bygget på isolerglass med sprosser. Dette gir deg mye lys og får badstuen til å virke innbydende. Folkebadstun leveres i et byggesett hvor du får to pakker. Det medfølger alt du behøver av utstyr for en sikker montering samt ekstra utstyr for en behagelig opplevelse. Dette er en svært brukervennlig og praktisk badstue med plass til både dine venner og familie.

  Badstu byggsett polhus

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss