Massasjestol test - For avslapping og avspenning

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  En massasjestol koster mye penger, men er en investering og et perfekt møbel for både avslapping og avspenning. En massasjestol er helt utmerket hvis du ønsker å lindre plager i nakke, rygg eller ledd.

  I flere tusenår har massasje som terapi vært en praksis som har vært mye utført. I takt med at teknologien har utviklet seg, kom også massasjestoler på markedet på 1950-tallet. Massasjestolen har vokst fra å være en helt enkel hjul- og sveivemekanisme til å i dag ha avansert teknologi som bruker elektronisk styrte ruller som kan justere størrelse og form. Massasje som terapi hos en massør har blitt brukt til å behandle smerter, skader, redusere stress, behandle mild angst, øke avlastning, senke blodtrykket og å løsne om i sår muskulatur. Det finnes mange ulike massasjestiler og -teknikker, som videre har blitt utviklet til egne funksjoner i massasjestolene på markedet.

  Dagens moderne massasjestolene har en imponerende sammenslåing av innovasjoner og nye designfunksjoner, hvor alle bidrar til målet om å hjelpe deg til å slappe av og nyte en beroligende massasje hjemme i stua.

  I dag kan du kjøpe massasjestol som tilbyr tredimensjonale alternativer som 2D, 3D og 4D, hvor hver av disse rulle mekanismene er designet for å trenge gjennom muskulatur på ulike nivåer. I tester utført på massasjestol er en 2D massasjestol anbefalt til deg som ikke bruker det så ofte eller ikke er ute etter en eksepsjonell dyp massasje. 2D-systemet vil passe til deg fordi den masserer kun overflate av muskulatur og rygg uten å komme dypt til musklene under. Disse rullene er de minst intense.

  3D-systemet finnes i de fleste massasjestoler på dagens marked. Her får du en massasje som går dypt inn i muskulaturen på skuldre og rygg, og dermed en mer intens opplevelse. Rullene stikker lenger ut fra sporet fordi de skal massere på steder som vanligvis blir oversett av den gjennomsnittlige massasjestolen, også øvre del av nakke og skulderområde. 4D-systemet derimot er i tester anbefalt til deg som ønsker å få en størst mulig penetrasjon og presis behandling. Her får du en dypsvevmassasje. 4D-rullene kan snu og treffe ulike vinkler som 3D-rullene ikke kan. Uansett hvilken massasjestol du velger leveres de fleste med en fjernkontroll, hvor du kan styre styrken og intensiteten på massasjen selv.

  En massasjestol kommer ofte med flere ulike funksjoner, og når du skal kjøpe en massasjestol er det noen ting det kan være lurt å ha i bakhodet:

  1) Du bør være bevisst hvilke hovedfunksjoner du ønsker i stolen som for eksempel fotmassasje, oppvarming, fjernkontroll eller integrert datamaskin med minne.

  2) Du bør være bevisst hvilken type massasje du er ute etter, og å kjøpe den stolen som har de massasjetypene du ønsker.

  3) Du bær være bevisst eksternt design og dimensjoner som varighet, kvalitet, garanti og hvilket materiale stolen er laget av.

  4) Tilslutt er det hvilken pris du ønsker å ut med. Billig massasjestol finnes, men det kan det vært lurt å se etter massasjestol tilbud så du får en stol med kvalitetene du ønsker, men til en noe lavere pris. I tillegg er det kontrollfunksjoner, varmeterapi og komfort som kan være lurt å se etter når du skal kjøpe stol, slik at dette oppfyller dine krav.

  Når det kommer til "best i test massasjestol" ble Mazzetti massasjestol best i test i 2021, utført av tekguide. Stolen er stiv i pris, men ble en test vinner på grunn av at du får veldig mye for pengene. Du får en massasjestol som gir deg helkroppsmassasje, varme i ryggen, justerbar ryggstøtte, massasje med lufttrykk for skuldre og føtter, fotstøtte, 4D massasje og minne for seks ulike brukerprogrammer. I tillegg til at du får med 22 forskjellige massasjeputer og 20 massasjehoder.

  Om du vil ha en massasjestol billig eller dyr, så er dette apparatet uansett en god investering. I hverdagen er det viktig for alle å sikre at det ikke kommer skade på kroppen vår enten det er fra intens fysisk aktivitet eller vanlig jobb. Med en massasjestol kan den være med på å redusere varige skader i muskler og bein, som er viktig for alle. Om prisen blir for dyr kan du heller vurdere en massasjepistol.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har gått over ulike massasjestoler på markedet, og kommer her med våre anbefalte produkt i 2022.

  Enkel, rimelig og komfortabel massasjestol

  Massasjestolen Gambino fra inSPORTline er anbefalt til deg som ønsker en rimelig, enkel og komfortabel massasjestol. Den har en kompakt ramme, og massasjemekanismen fungerer med fire avrundede massasjehoder (airbags) som beveger seg opp og ned. Maskinen er veldig enkelt å bruke, og har et stort kontrollpanel med tekst og indikatorlampe.

  Stolen leveres med tre ulike typer massasje, hvor du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte massasjeprogrammer: Hele kroppen, øvre halvdel eller nedre halvdel av kroppen. Du kan også velge en luftpassasje av bakdelen og baklås med tre ulike nivåer tilgjengelig.

  Gambino leveres med bluetooth-tilkobling og to høytalere, slik at du kan spille musikk fra mobilen din under massasjen. Selve formen på stolen er designet for en kompleks massasje fra skuldre til ben. Det er også en spesiell avtakbar polstret matte på stolen, som skal gi ekstra komfort. Her får du utmerket kvalitet og overkommelig pris som gir deg en massasjestol som er ideell for de fleste hjem.

  Billig massasjestol

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss