Sykkeltrøye dame - Kvalitet og stil til den kvinnelige sykkelmosjonisten

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Sykkeltrøyer til damer er spesielt designet for den kvinnelige fasongen, og har i tillegg farger som er egnet for det kvinnelige kjønn. Vi har plukket ut våre favoritter, som vi anbefaler til deg.

  For mange er ikke treningsklær, bare treningsklær. Det kan utgjøre stor forskjell å ha på seg treningsklær man føler seg både vel, fresh og fancy i. Heldigvis finnes det egne sykkeltrøyer for damer, som gjør at du kan få frem fasongen og formene på kroppen din. En sykkeltrøye bør sitte tett til kroppen, og kroppen skal vi være stolt av. Uansett hvordan den ser ut.

  Det finnes mange merker innenfor sykkeltrøyer, og designene er forskjellige. Noen klesmerker har gått for den stilrene og nøytrale stilen, hvor trøyen er ensfarget. Mens andre klesmerker har også gått for den mer fargesprakende trenden. Med andre ord finnes det sykkeltrøyer for en hver smak.

  Når du skal velge sykkeltrøye er det lurt å kjøpe produktet ut i fra bruksområde, hvordan vær og klima du skal sykle i og ikke minst hvilken størrelse du skal ha. Prisene på produktene varierer fra merke til merke. Rapha har i mange år vært et trendy produkt for de hippeste syklistene, men dette er dyre produkter og du kan finne andre som har minst like kule og gode produkter.

  Ettersom sykkelsporten er i vekst og mange velger å bruke sykkelen til trening, benytter kremmere seg for å starte egne klesmerker. Det finnes mye, men vi har valgt klesmerkene som har vært lengst på markedet.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi kommer her med våre anbefalte produkter innenfor sykkeltrøyer til dame. Både til terreng- og landeveisbruk, og i ulike prisklasser.

  Elegant og funksjonell sykkeltrøye

  Craft sykkeltrøye dame kalt Adv Endur Jersey er utviklet spesielt for aktive damer som sykler mye. Kraft er kjent for å lage treningstøy av god kvalitet og med avansert teknologi. Dette er en funksjonell sykkeltrøye, laget av mykt og elastisk stoff som gir god fukttransport under de mest intense turene dine eller på varme dager. Bodymapped meshpaneler gir forbedret ventilasjon, mens silikontrykket nederst på trøyen gjør at sykkeltrøyen ikke glir opp. Adv Endur er laget med fire baklommer hvor den ene har glidelås, slik at du kan ha med verdisaker, mat og annet ekstra på lomma. Trøyen kommer i flere farger og kombinasjoner, hvor vi har plukket ut den duse coral-fargen som favoritt.

  Trøyen kan brukes både i skogen og langs landeveien.

  Craft sykkeltrøye

  Trøye for deg med de høyeste kravene

  Odlo har her utviklet en sykkeltrøye for damer, som er perfekt til deg som har de høyeste kravene. Stand-Up S/S er en kortermet modell, den er svært lett og er sydd med et aerodynamisk mønster. Sammen med det elastiske stoffet skal trøyen gi deg en god komfort uten at noe overflødig stoff flagrer i vinden. Sykkeltrøyen har også integrerte deler med Oslos nyeste teknologi, Ceramicool. Konstruksjonene gir fantastiske pusteegenskaper og fuktighetstransport, i tillegg til rask tørketid. På den måten kan du prestere optimalt med riktig kroppstemperatur under alle treningsøktene, selv også på de varmeste dagene. Trøyen er også utstyrt med baklommer med glidelås, og fine refleksdetaljer.

  Denne trøyen er designet med fargekombinasjonen Coral og Papaya, som gjør at du også vil se både fresh og fin ut under sykkelturene dine.

  Sykkeltrøye til dame på nett

  Premium sykkeltrøye fra Birk FIRST

  FIRST-serien til Birk er sykkelklær utviklet med racefit, trangere passform og for deg som trener mye. I denne sykkeltrøyen fra Birk FIRST får du derfor en premium sykkeltrøye spesielt for damer, til både konkurranser og trening. Sykkeltrøyen er luftig og har et pustende mest-materiale som holder deg avkjølt og transporterer bort svetten. Den er konstruert spesielt med tanke på aerodynamikk, og har et moderne snitt med lav krage og ekstra lengde på ermene. I tillegg har den et ekstra lag innenfor glidelåsen, slik at du kan lufte uten å vise for mye hud. Trøyen kan brukes både i skogen og langs landeveien, og vil føles god også på de varmeste dagene.

  Designet er rent, med sort trøye og rosa detaljer for å få frem det feminine.

  Birk dametrøye sykkel

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: