Elsykkel dame test - Trening og komfort

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Ønsker du raskere transport til jobb eller venner, samtidig som du kan trene uten å bli altfor svett?! Vi har tatt en titt på elsykler til damer, spesielt for by, landet, grus og asfalt.

  Elektriske biler, sparkesykler og sykler har blitt populært. Når det kommer til elsykler er det et godt alternativ som kombinasjonen fremkomstmiddel og fysisk aktivitet. Med en elsykkel kommer du med hjelp av elektrisitet lenger enn du ville gjort med en vanlig sykkel, samtidig som at du likevel får trent. Mange synes det kan være tungt å sykle på vanlig terrengsykkel eller at det kan være tungt å bruke sykkelen til og fra jobb. Kjøper du en elsykkel kan det føles lettere å sykle til jobb, butikken eller som trening. Bor du sentralt kan du bytte ut bilen med en el-sykkel når det kommer til transport i nærområdet. På den måten får du både vært mer aktiv, du får frisk luft, du kan velge å sykle flere mil uten å bli for sliten og med en sykkellås kan du fint parkere sykkelen mens du er inne i butikken eller på kafeen.

  Dagens sykkelmarked har mange typer av elsykler; Egne terrengsykler, bysykler, grus/asfalt-sykler og transportsykler eller lastesykkel. Ettersom geometrien til damer er annerledes enn hos menn, har flere merker kommet med egne dame elsykkel. Her får du som regel en "slopet" ramme, bedre sete og en annerledes sittestilling. På den måten kan du fint sykle med penstasen til fest, jobb eller sosiale sammenkomster uten å måtte vise alt når du går av eller på sykkelen.

  Test elsykkel dame

  Det er gjennomført mange tester på elsykler til dame. To av de som er mest populære er momas l2 elsykkel dame og momas l1 elsykkel dame. Momas l2 er kjent for å være en prisgunstig sykkel, hvor du får Bewo motor, shimano girsystem og hydrauliske skivebremser. I tillegg til 37V 13AH batteri som gir deg opp mot 100 kilometer rekkevidde. Sykkelen leveres med skjermer, bagasjebrett, lykter og støtte. Den vinner flere tester fordi den både er sporty, komfortabel og kan brukes til både korte og lange turer, samtidig som den har en gunstig pris. Dette er en sykkel til både by, grus og asfalt.

  Momas l1 er også en god sykkel, men forskjellen er at sykkelen har en kortere rekkevidde (50 kilometer) og felgbrems. Dette er i større grad en ren bysykkel.

  En annen prisvinner blant elsykler i 2021 er Giant Explore E+ Smart Sta er en av vinnerne. Blant annet fordi du får en solid og velkonstruert sykkel som har en trekkvillig motor fra Yamaha. Giant selv finjusterer motorens programvare, som gjør at resultatet blir en kvikk og presis opplevelse hvor du enkelt kan holde koken i de bratteste bakkene. Andre fordeler er at den har god sittekomfort, kan kobles til app på mobilen for å se kjøredata og innstillinger, en solid og god konstruksjon og er også god å bruke på både asfalt og grus. I følge testen har sykkelen også den beste skjermen.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har sett gjennom det som er av el-sykler på markedet, og kommer her med våre anbefalte produkter av elsykler til damer. Dette er først og fremst sykler egnet for by, asfalt og grus.

  Klassisk elsykkel med moderne funksjoner

  Cortina E-Mozzo fikk full score i sin test gjennomført av svenske M3. Hvor blant annet shimano-motoren, gode gir og bremser og høy byggekvalitet trekkes frem som sterke egenskaper. Cortina er et populært sykkelmerke fra Nederland, og merket er i dag blitt et av Europas ledende innenfor by- og elsykler.

  Cortina E-Mozzo er en klassisk elsykkel med moderne funksjoner. Her får du en velutstyrt elsykkel med en kraftig driftsikker 60 newtonmeter (Nm) Shimano Steps E6100 krankmotor, i tillegg til stort 504 Wh (watthours) rammemontert batteri som gir deg cirka 150 rekkevidde når du sykler i eco-modus. E-Mozzo leveres ferdig utstyr med skjermer, bagasjebrett, lås og lykter. Sykkelen leveres også med Shimano Nexus 8 innvendig gir og heldekkende kjedekasse. Dette gjør at drivverket blir nærmest vedlikeholdsfritt. Denne elsykkelen passer til damer som sykler både asfalt, grus og bysykling, men også menn kan fint bruke denne sykkelen.

  Sykkelen har også shimano hydrauliske skivebremser, som gir høy bremsesikkerhet. Den har også justerbart stem for at du kan stille inn sykkelen til en riktig og behagelig sittestilling som passer til deg. Tilslutt har Cortina E-Mozzo et komfortabelt sete og en setepinne med demping.

  elsykkel jente

  Perfekt damesykkel til bybruk

  Denne er en typisk damesykkel perfekt til deg som ønsker å sykle rundt i byen eller på fine sykkelveier. Frappe FSC 400 kommer med Shimano Steps E5000 motor med 40 Nm (Newtonmeter) og 400 Wh (Watthours) batteri. Dette gir elsykkelen god rekkevidde. Når du sykler i Eco-modus har sykkelen virka 150 kilometer i rekkevidde, men det er viktig å merke seg at ulike faktorer kan påvirke rekkevidden. Som for eksempel kulde og værforhold.

  Frappe FSC er utstyrt med hydrauliske skivebremser foran og en navbrems bak. Den har også en klassisk ramme som gir et nostalgisk utseende. Elsykkelen kommer med en stor kurv, brede skjermer, AXA rammelån og store dekk som rulle godt på asfalt. Rammelåsen kan utvides med kjettinglås som klikkes inn i hullet på siden, for ekstra sikkerhet. Sykkelen har et bagasjebrett med AVS-system, dette passer med andre AVS-tilbehør fra Atran Velo.

  I denne sykkelen kan du få mye glede i byen eller i området der du bor.

  Elsykkel dame

  Elsykkel til hverdagspendling og helgebruk

  Superior eXR 6070 Touring har i test på elsykler utført av tek.no fått 7,5 av 10 poeng, mye på grunn av et godt girsystemet, god byggekvalitet og en dempegaffel med lockout.

  Denne elsykkelen er perfekt til deg som har mye pendling i hverdagen eller ønsker å dra på helgeturer. Superior eXR har en pålitelig og kraftig motor fra Shimano Steps E6100, og en høyt ytende og integrert batteri som kan garantere en rekkevidde over 150 kilometer i Eco-modus. Likevel er det igjen verdt å merke seg at ulike faktorer som vekt, vær og vind kan påvirke rekkevidden. eXR 6070 leveres med hydrauliske skivebremser, som gir deg trygg og sikker bremsekraft.

  Elsykkelen har komfort og funksjonalitet, som er styrt av et rent design og et lavt innstegsmodellen. Dette gjør det enkelt å komme seg på og av sykkelen. Det er også integrert batteri og lys, i tillegg til andre praktiske ekstrautstyr som stabile skjermer, bagasjebærer, støtte og en kjedebeskytter for å beskytte bena. Disse detaljene til sammen gjør at elsykkelen blir en god venn i både hverdag og helg.

  el sykkel for damer test

  Lastesykkel til familien

  Hercules Rob Family er kjent for å være både en sprek og meget praktisk lastesykkel. Elsykkelen er kompakt og har en kortere akselavstand enn på andre tilsvarende lastesykler. Dette gjør den smidig hvis du skal sykle i for eksempel et kronglete bymiljø med mye trafikanter. Dette er en ren transportsykkel, som du fint kan bruke i stedet for bil. Sykkelen er godt egnet for shopping, jobbsykling og har plass til to barneseter bak. Dermed gjør det elsykkelen perfekt til deg som skal levere barn i barnehagen for eksempel. Cargosykkeln er sterk nok til å laste opp mot 70 kilo bagasje. Og i de bratteste bakkene har den fortsatt god framdrift på grunn av generasjon 3 av Bosch Performance Cruise motor som den leveres med. Dermed er elsykkelen et godt alternativ for bil.

  I tester på elsykler kommer Hercules Rob Familiy godt ut, fordi den er både solid og praktisk til deg som trenger mye lasteplass.

  Lastesykkelen fra Hercules er utstyrt med kraftige skivebremser, som gir deg sikkerheten du trenger. I tillegg til trinnløst navgir, brede dekk for komfort, tobenet støtte og plass til piggdekk for vinterbruk. Den har også to stykker av 500 wattimer batteri, som gir deg dobbel så lang rekkevidde som hos en tilsvarende transportsykkel. Rekkevidden er opp mot hele 200 kilometer. Med et stort og tydelig display kan du se batteristatus, hastighet, rekkevidde i kilometer, total distanse og tid uansett vær- eller lysforhold. Elsykkelen kan også justeres. På den måten passer den for alle mellom 165 til over 190 centimeter høye mennesker. Hercules leveres også med ekstrautstyr som kurver foran og bak, mens barneseter og batterier kan kjøpes i tillegg. Bagasjebrettet som følger med er standard, men ved å bruke Atran Velo adapter kan du også bruke andre sykkelvesker og -bagger fra Atran Velo.

  Spesifikasjoner:

  • Sykkelens vekt: 35 kg

  • Max. tillatt totaltvekt: 200 kg

  • Max. vekt på syklist: 135 kg

  • Max. vekt lasteplan: 70 kg.

  Lastesykkel dame elektrisk

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: