Fjellduk test - Jervenduk og Helsport test.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Fjellduk er et praktisk redskap som har flere måte å brukes på til forskjellige situasjoner. Om du skulle bli overrasket av ekstremt vær eller til lett bruk på camping vil det fjellduk komme godt til nytte. Så når det kommer til fjellduk er det viktig å finne en som vil være til nytte for din type aktivitet.

  Fjellduker kan benyttes som poncho, sovepose, vindsekk, kamuflasje og mer. Vi har samlet en rekke forskjellige produkter sånn at det skal være enkelt for deg å finne en optimal fjellduk.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Beste produkt: Jervenduken

  Jerven Thermo Fjellduk er lik deres original, men hvor denne slår annerledes er valget på fôret og vattert. Den er varmere og kondens er også ikke lenger et problem borte. lik. Den egnes også til helårsbruk, hvor du også kan bruke den i en sovepose for sommerbruk om vinteren.

  Denne modellen har en mål som vindsekk på 143x143 og en vekt på 1,3kg. Den har også 60 gram vattering per m2. Den kommer også med armings, nødflagg og putepose (komprimeringspose).

  fjellduken test

  Helsport Fjellduk Pro, grønn

  Enkel duk til forskjellig bruk.

  Helsport Fjellduk Pro er et praktisk multi-produkt som kan brukes på forskjellige måter alt etter situasjon og behov. Om du trenger til kalde netter eller for å holde deg tør vil denne være en god hjelper. Duken er også nyttig til camping turen.

  Hette og ermene kan tas av og benyttes etter behov. Helsport Fjellduk kan benyttes som blant annet poncho, sovepose, vindsekk og overseil. Den kommer i forskjellige farger/mønster og tykkelse. duken er sydd med to forskjellige stoffer for å holde deg varm og vindtett. Ytterstoff er av polyester PU og innerstoff av polyamide ripstop. Denne fjellduk modellen er lett og veier kun 775 gram og har utbrettet mål på 160x230 cm. Brukes den som vindsekk har den mål på 115x160 cm. I tillegg følges det med kompresjonstrekk og nødflagg.

  helsport pris

  Helsport Fjellduk X-Trem kamuflasje, FJELL

  Fjellduk med Thermoguard som holder deg varm.

  Denne modellen er ganske lik Pro. Her også er det mulig å ta av hette og ermer etter behov, benytte den som poncho, sovepose, vindsekk og overseil. Men hvor denne kommer spesielt til nytte er dens egenskaper til kamuflasje i skog og fjell. Den er like stor som Pro både i utbrettet form (160x230 cm), og som vindsekk (115x160 cm).

  X-Trem fjellduk kommer i forskjellige farger, mønster og tykkelse. I tillegg har den themoguard 5000 som fyllmateriale, noe som resulterer til at den blir litt tyngre (1700 g), men vil holde deg varmere på kalde netter.

  helsport fjellduk test

  Jerven Jervenduken King Size Fjellkamuflasje 143x220cm

  En ekstra stor duk for dere to.

  Jerven Fjellduken King Size kan være et godt valg først og fremst hvis den skal deles mellom 2 personer. Du får også mulighet til å kunne strekke på beina og hvile godt. Har får du en fjellduk som egnes også til helårsbruk og er ofte førstevalget til forskjellige ekspedisjoner, blant annet til sydpolen. Om du vrenger duken får du en varm dyne som passer bra til hyttebruk. Hvis du bruker duken i en sovepose for sommerbruk er har du en sovepose for vinterbruk.

  Jerven King Size fjellduk har en størrelse på 143x220cm og veier 2kg. Det følger også med armings, nødflagg og Putepose (komprimeringspose).

  jerven fjellduk

  Jerven Jervenduken Extreme Orange 102x220cm

  For deg som vil være synlig.

  Thermo Extreme Rescue er en god venn å ha med på tur. Den er perfekt til å sitte i, gå og ligge i. Den er romslig, selv om du har masse klær på. Den delbare glidelåsen gir fjellduk med mange forksjellige muligheter for bruk som poncho, vindsekk, sovepose eller som forsterkning i sovepose og kan brukes hele året. Duken er lett og fungerer fint med stor sekk. Den oransje fargen sørger for ekstra synlighet i all terreng og har blitt en favoritt hos Forsvaret.

  Jerven Extreme fjellduk har mål på Ca. 102 x 220 cm og leveres med Armings, nødflagg og putepose (komprimeringspose). Den har 170g fôr per m2 og veier totalt Ca. 2kg

  Jerven duk redningsduker

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss