Jentesykkel til barn i lekre farger

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Jenter og gutter liker gjerne ulike farger, og for de aller minste kan gjerne fargen på sykkelen spille en stor rolle. En annen forskjell på gutt- og jentesykkel er geometrien. Utvalget er bredt, og du finner egne sykler til barn fra 2 til 15 år.

  Hvilken sykkel barna får når de er små kan spille en avgjørende rolle for om de lærer seg å sykle. Har du barn under 6 år bør du kjøpe en av de minste syklene, mens når barnet blir over 6 år trenger de en større sykkel og når de passerer 10 år trenger de gjerne en juniorsykkel. Spesielt når barnet skal lære seg å sykle er det viktig at sykkelen ikke er for stor, fordi de har mer enn nok med å lære seg balanse, kontroll og å bli trygge på setet.

  For å gjøre ekstra stas på dattera di kan det være gøy å kjøpe en egen jentesykkel. I disse syklene har produsentene gjerne designet sykkelen med farger som rosa og kanskje en mer jentete kurv foran. I tillegg til at geometrien på ramma er noe annerledes, med for eksempel en mer slopet ramme. Når barna skal lære seg å sykle er det ekstremt viktig med komfort, følelsen av kontroll og for mange jenter kan også designet spille en rolle for hvor stas de synes det er å sykle. Litt ytre motivasjon kan derfor være fint, slik at dere etterhvert kan sykle søndagsturene med familien sammen.

  Hvilken sykkel du kjøper til barnet ditt avhenger gjerne av alderen og høyden. Du finner sykler med 24, 20, 16, 12 og 10 tommer hjul. I kategorien jentesykkel 6-8 år vil en sykkel med 20 tommer hjul være et godt alternativ, mens for barn under 6 år kan 16 eller 12 tommers hjul være fint. Er barnet under 4 år vil det være mer enn nok med 10 tommers hjul og gjerne en balansesykkel. Utvalget er stort og mange sykkelmerker produserer gode sykler til barn, hvor også prisen er overkommelig. Nettopp fordi de er laget for at barn skal bruke de og at de vokser fort ut av syklene sine.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  For å gjøre valget av hvilken jentesykkel du skal kjøpe litt enklere, har vi sett gjennom hva som finnes av sykler i lekrefarge og god kvalitet. Under kan du lese mer om våre anbefalte produkt i 2022. Både for de aller minste og litt større barna.

  Lett barnesykkel i special edition farge

  Gekko Fast 24 SE er designet i sin egen special edition farge rettet mot jenter. Med sine 10,2 kilo er dette en lett sykkel som kan brukes til både terrengcup, trening eller til og fra skolen. Rammen er 24 tommer og passer for jenter i alderen 8 til 12 år. Fast 24 er utstyrt med en solid og lett aluminiumsramme og en stiv gaffel som skal gi maksimal effekt av tråkket og dermed større fart. I tillegg har sykkelen lette og stive aluminiumsfelger og kraftige V-bremser som fungerer like godt på vei som på sti. Sammen med gode dekk som gir et sikkert grep i ulendt terreng. Sykkelen har hele 27 gir, noe som vil gjøre barnets sykkelopplevelse bedre med tanke på ha nok gir både i bakker, på flater og utforkjøringer. Geometrien på ramma gir er fremoverlent sittestilling som kombinerer rask sykling og god kontroll på en fin måte. Denne sykkelen er et godt alternativ til deg som har ei jente som ønsker seg en egen jente-sykkel i hvitt og duse rosa detaljer.

  jente ungdomssykkel

  Perfekt sykkel til jenta mellom 6 til 8 år

  Denne barnesykkelen fra Xeed har en lett og slitesterk aluminiumsramme som gir lang levetid. XC Jr.20 er perfekt sykkel for barn mellom 6 og 8 år, med modellen vil barnet oppleve komfort i terreng og ujevnt underlag fordi sykkelen har dempegaffel foran. Sykkelen er også utstyrt med 6 gir fra Shimano som gir barnet ditt god og enkel giring. Kranken er 3-delt for å gi sykkelen lang levetid og barnet godt tråkk. Mens bremaehendlene er tilpasset korte fingre, slik at barnet vil føle kontroll over bremsingen. Sykkelen veier 11,1 kilo.

  jentesykkel 20 tommer

  Lekker, tøff og robust til din sykkel-jente

  Dette er kanskje den fineste og lekreste barnesykkelen vi anbefaler. Fuji har her gjort seg flid i å designe en sykkel rettet mot kun jenter, i en ordentlig jentete rosafarge. Selv om utseende er lekkert får du fortsatt en tøff og robust barnesykkel med lett aluminiumsramme og 20-tommer hjul med kraftige dekk. Rookie 20 leveres med støtte, kjedekasse og polstring på styre og stem. Denne sykkelen passer for jenter i alderen 4 til 6 år. Sykkelen kan fint brukes på både asfalt og grus.

  sykkel jente 6 år

  Jentesykkel for de aller minste

  Hvis du har barn eller tantebarn i alderen 2 til 4 år er dette den perfekte sykkelen, spesielt hvis det er jente. Xeed Fox 12 er laget for de aller minste med sine 12 tommer hjul og tredelt stålkrank med maskinlaget for større slitestyrke. Med lavere girutveksling vil barnet enklere kunne tråkke i gang sykkelen. Fox 12 har en geometri med oppreist sittestilling for å gi god kontroll og bedre overblikk, i tillegg til pedalbrems for å lære seg og bremse. Sykkelen leveres med støttehjul, skjermer, kjedekasse, dukkesete og kurv. Og støttehjulene kan enkels fjernes når barnet vil prøve seg uten. Fargen på Fox 12 er av typen Glossy Pink Metalic, noe som mest sannsynlig vil gi den lille jenta ekstra stjerner i øynene, spesielt hvis hun er glad i jentete ting og tang. Viktigst av alt vil barnet ditt her få en stødig, robust og god sykkel som vil hjelpe henne på veien mot å lære seg og sykle selv.

  Jentesykkel med støttehjul test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss