Vektdyne test - Stor ro i små perler.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Det kommer nok ikke som en overraskelse på noen, at god søvn er selve fundamentet til en god dag. Men en skikkelig god natts søvn er ikke alltid så lett å få til. Mange sliter med urolig søvn, at de våkner hyppig, og at, selv om de får sove, så er ikke søvnkvaliteten på topp. Dette fører til tregere dager, mer stress og kan også føre til depresjon. Det er fort å tenke at medikamenter er eneste utvei, men forskning viser at bruk av vektdyner kan hjelpe!

  En vektdyne er rett og slett en tung dyne, som omfavner kroppen mens du ligger i sengen: omtrent som den gir deg en god klem! Slike vektdyner kan bidra til en roligere sovestilling, til dypere søvn og en bedre hverdag. 

  Vi har derfor tatt på oss å sette sammen en vektdyne test! Nedenfor har vi testet de beste vektdynene på markedet i dag, slik at du kan danne deg et bilde av hvilken dyne som passer best for deg! 

  Våre anbefalte produkt i 2020

  Det har blitt et stort marked for vektdyner de siste årene, siden etterspørselen har vokst enormt på bare noen få år. Vi ville derimot undersøke nærmere de som er best i test, og da fant vi tre svært sterke kandidater i jakten på vektdynen med størst potensiale!

  Miljøvennlige glassperler for bedre søvn

  Første på listen vår er vektdyner fra Zenkuru. Zenkuru har svaret på det meste innen smarte løsninger og god søvn, og heller ikke på vektdyne-fronten havner de på latsiden!

  Zenkuru vektdyner er såkalte «kuledyner». De er fylt med små glasskuler som er spredt jevnt ut i dynen. Det er disse kulene som sørger for selve tyngden til dynen, men det betyr ikke at den er vond å ligge under! Materialet rundt er 100% bomull, og glasskulene er fri for allergener, gift og lukt.

  Måten kulene er forfordelt i dynen på, gjør at de utgjør et godt og jevnt trykk over hele kroppen. Mange kunder beskriver det som en god klem! Denne klemmen trenger ikke være forbeholdt til sengen, heller: Zenkuru sine dyner kan like gjerne brukes som pledd på sofaen, som ekstra vekt over føtter og knær, eller som støtte over skuldrene.

  Det anbefales at vektdynen tilsvarer ca 10-15% av din kroppsvekt, og derfor finnes Zenkuru i 5 kg, 7 kg, 9 kg, 11 kg, 13 kg og 15 kg dyner, så det er mulig å finne en som passer perfekt til deg! 

  Zenkuru vektdyne test

  Våkne uthvilt!

  Ja, hvem vil vell ikke det? 

  Med vektdynene fra Borganas har du muligheten til å våkne uthvilt etter en god natts søvn! Disse dynene er fylt med kiseperler, som er en form for glassperler. Disse perlene er jevnt fordelt og bidrar til en god, trygg og behagelig sensasjon når du sover. 

  Det er ofte ekstra bevegelse som holder oss våkne om natten, slike vi ikke helt kan kontrollere, men med den ekstra vekten fra denne dynen, kan du se frem til netter med mindre bevegelse og mer søvn! Takket være de jevnt fordelte perlene i denne dynen, kan du også oppleve en svakt masserende effekt.

  Vektdynene fra Borganas er selvfølgelig grundig testet og sertifisert av de Internationale Øko-Tex, som betyr at de er garantert fri for alt som er skadelig for hud og helse! 

  Dynene kommer i fire forskjellige vekter: 5 kg, 7 kg og 9 kg, og brer seg over 150x210 cm. Selv om vekt-utvalget ikke er like stort som hos konkurrentene, har det ingenting å utsette på kvaliteten: her får du mye dyne for pengene! 

  Borganas vektdyne test

  CURA of Sweden - Giganten på markedet!

  CURA  of Sweden er helt klart giganten på markedet, og viser til seriøs forskning og gode kundetilbakemeldinger på sine nettsider. 

  Kritikkene CURA Pearl har høstet, er utelukkende positive, og det er ikke uten grunn! Her snakker vi om dyner som viser seg å være best i test, gang på gang.

  Som vi ser i navnet, så er dette også en form for kuledyne, hvor selve dynen er fylt av små perler i glass, som er jevnt fordelt utover. Heller ikke her opplever vi at perlene føler til noe som helst ubehag, tvert imot er også dette en svært komfortabel dyne.  

  Vektdynene er testet av brukere i alle aldre, og alle kan fortelle om positive endringer i livene sine etter bruk av CURA Pearl. Kunder forteller om redusert stress-følelse og mer energi på dagtid. Vi ser også at hele 84 % snakket om at de hadde tilbakevendende søvnproblemer som hadde forbedret seg veldig etter bruk av vektdynene fra CURA of Sweden! 

  Vi ser at CURA of Sweden er et firma i stadig utvikling, og kommende studier vil vise hvordan CURA-dyner påvirker hvor lenge man sover, og ikke minst den tiden vi tilbringer i dyp søvn. Skal man tro på de studier som allerede har blitt gjennomført, er det liten tvil om at det blir et positivt resultat! I sine kundeundersøkelser, kan CURA of Sweden vise til at 81% av kundene følte seg mer uthvilt etter å ha brukt CURA Pearl om natten, og hele 91% av kundene sa at de sov bedre med dynen, enn uten! Vi ser også hvordan mennesker som tidligere hadde brukt medisiner for å få bukt med søvnproblemer, mente at disse dynene var et bedre botemiddel en medisin!

  Også CURA Pearl har seks forskjellige vektklasser, og en oversikt på sine nettsider som gjør det enkelt å finne den dynen som passer perfekt for deg! Vektklassene er: 3 kg, 5 kg, 7 kg, 9 kg, 11 kg og 13 kg.

  Hos CURA kan du velge den dynen som passer for deg! Snart kommer det også to nye varianter, CURA Pearl Basic (best for lommeboken, like god kvalitet!) og CURA Pearl Eco ( best for miljøet, 100% økologisk!) på markedet! Bare å glede seg til en skikkelig god natts søvn! 

  cura pearl vektdyne

  Kun for vinterstid?

  Noen av dere lurer kanskje på om en tung dyne, er det samme som en varm dyne - det spørsmålet stilte vi oss også! Produsentene presiserer at disse dynene kan brukes hele året, og at selv om de er tunge, så er de ikke varmere enn en vanlig dyne. De sier også at en vektdyne gjerne kan kombineres med en vanlig dyne eller et annet type pledd, for å oppnå mer varme.

  Vektdyne VS den vanlige dynen

  Hvem blir så vinneren? Din vanlige dyne, eller en av disse fantastiske vektdynene?

  Resultatet er ganske klart etter vår mening: en dyne som veier mer enn en vanlig dyne, kan bidra blant annet til å gi deg betydelig bedre søvnkvalitet, redusere stress og la deg våkne uthvilt om morgenen! 

  Vektdyner hadde allerede blitt brukt innen helsevesenet i en årrekke, før folk utenfor fikk øynene opp for dem. Da viste det seg ganske raskt at slike tunge dyner har en positiv virkning på alle; selv de som sa de allerede hadde en normal eller god søvn, sa de opplevde enda bedre søvnkvalitet etter å ha prøvd vektdyner! 

  For å oppsummere, så peker forskningen på fordelene med bruk av vektdyner, og det samme inntrykket får vi når vi leser om opplevelsene til tusenvis av fornøyde kunder. Bruk av vektdyner øker søvnkvaliteten og gir oss en dypere og bedre søvn, og de kan være med på å redusere stresshormonet kortisol. Selve vekten gir også en trygghetsfølelse som også tilsier at man sover bedre, og bidrar til med energi på dagtid.

  Kort og godt: hvorfor vente? Sjekk hvilken dyne som passer for deg, og gled deg til forbedret søvnkvalitet! 

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: