Om Sweat

  Sweat er en nettside for treningsverktøy, treningsnyheter og produktsammenligning. Vi er en hurtigvoksende aktør som har gått fra 0 besøkende til 1000+ om dagen på få år.

  Tester

  I noen av våre artikler utfører vi tester og lager kjøpsanbefalinger for våre lesere. For hvert produkt eller produktkategori tråler våre produktspesialister markedet for å se over alle mulige produkter og kommer opp med gode valgmuligheter for våre lesere. Vi prøver alltid å komme fram til en mest mulig generell objektiv vinner basert på produktenes naturlige bruksområde.

  Kriterier

  Vi ser på tekniske detaljer; materiale, vekt etc. Egenskaper som overflate, balanse og tekstur. På spiselige produkter rangerer vi utifra smak og innhold.

  Test produkter

  Alle våre tester er uavhengig. I noen tilfeller får vi rabbaterte produkter fra sammarbeidspartnere eller nettbutikker som ønsker at vi tester spesifikke produkt. Det kommer ingen krav til hvordan vi skal belyse produktene eller nettbutikkene.

  Inntekter

  Sweat sammarbeider med en rekke nettbutikker og tjener penger gjennom affiliate markedsføring. Trykker du på en lenke kan vi få provisjon gjennom salg. Dette vil ikke påvirke din pris i nettbutikken. Vi sammarbeider med større aktører via tredje-parts nettverk.

  © Sweat.no 2024

  Om oss