Kom i riktig sinnstemning med diffuser

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  En diffuser, også kalt duftspreder, er et produkt som sammen med eteriske oljer gjør vann om til damp. Når oljene blandes med bittesmå luftmolekyler sprer de rommet med en nydelig aroma og sinnsstemning som gir deg ro i sjela.

  Eteriske oljer har blitt svært populært til bruk på kropp, mat eller varme drikker. Kjøper du en diffuser kan du sammen med eteriske oljer gi rommet ditt en nydelig aroma og komme i rett sinnsstemning. Enten det er i forbindelse med yoga, meditasjon eller annen avslapning. Noen diffusere kan også brukes kun som luftfukter eller -renser. Ønsker du en ren duftspreder kan du sammen med eteriske oljer kan du fylle rommet med ulike dufter fra planteriket, som for eksempel blomster, sitrus, trær, blader, krydder og røtter. De fleste diffusere på markedet er designet for å spre aroma og eteriske oljeblandninger innendørs og skal hjelpe deg med å få mer energi, bevissthet, ro og hvile. I likhet med duftlys får diffuseren hjemmet ditt til å lukte fantastisk, men i motsetning til duftlys gjør den det på en helt naturlig og sunn måte. Velger du i tillegg riktig eterisk olje med tanke på ditt humør og din sinnsstemning der å da, vil du mest sannsynlig oppleve en god ro og avkobling som er sunn for din mentale og fysiske helse. En god og riktig diffuser er det som regel enkle å bruke. I noen diffusere fyller du først rent vann i diffuseren, deretter velger du en eller flere eteriske oljer som du vil bruke og tar fire til 8 dråper av oljen, avhengig av hvor mye duft du ønsker. Tilslutt setter du på lokket og skrur på diffuseren. Noen går i en time før den stopper av seg selv, mens andre går i intervaller over flere timer. Andre diffusere trenger ikke å fylles med vann, men kun dråpene fra oljen. Aurora Zen Diffuser har fått terningkast seks i en aroma-diffuser best i test. Dette produktet er en optimal aromadiffuser for terapeutisk duftsetting sammen med eteriske oljer. Produkter vil forfriske opp hjemmet ditt med nydelige lukter. Prisen på ulike diffusere varierer. Du finner gode produkter til under 500 kroner eller du kan koste på deg noen ekstra hundrelapper å få et enda bedre produkt for mellom 1000 til 2000 kroner. Her er det i grunn din bruk av diffuser som avgjør hvilken du skal gå for. Skal duftsprederen brukes mye kan et dyrere produkt være et godt alternativ, fordi holdbarheten er lenger.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Basert på diffuser-test har vi plukket ut våre anbefalte produkt til deg i 2022. Her finner du rimeligere produkter til under 500 kroner og en dyrere til drøye 1000-lappen.

  Bærbar diffuser for aromaterapi

  Dette produktet er en unik diffuser til deg som ønsker bærbar aromaterapi hjemme, i badstuen, bilen, på hjemmekontoret eller hotellrommet. Produktet sprer lukter av eteriske oljer gjennom en vibrerende bioteknologi. Du trenger ikke vann eller varme, diffuseren gjør olje til tåke ved hjelp av et luftsjokk. På den måten sparer du eterisk olje og får økt nytelse og aroma i rommet. Ettersom produktet ikke bruker vann til diffusjonen er det en tåke som frigjør mikrodråper av den eteriske oljen. Dette gir deg muligheten til å oppleve de terapeutiske fordelene som eteriske oljer kan tilby. TherAroma koster drøyt 1000 kroner, men har til gjengjeld lang levetid og rask ladning. Diffuseren har innebygd og oppladbart litium smart batterisystem og tåler 4 timers bruk. TherAroma er i tillegg bærbar og avtakbar slik at du kan ta den med rundt i huset eller når du er på farten. Vi anbefaler produktet til deg som ønsker en diffuser i stilig design og et 2 millimeter oljediffusjonssystem i glass som gir deg optimal mengde med eteriske oljer til personlig bruk.

  aromaterapi diffuser test

  Mild luftfuker for mindre rom

  Dette produktet er en aromadiffuser som sprer duften av eteriske oljer og er en mild luftfukter for mindre rom. Diffuseren omgjør vann til "tåke" ved bruk av noen få dråper av eteriske oljer. Vi anbefaler produktet til deg som driver med yoga, meditasjon eller ønsker å komme i riktig sinnsstemning når du skal slappe av hjemme. Aromadiffuseren kan brukes uten oppvarming, er stillegående i bruk, enkel å fylle og rengjøre. På midten av diffuseren er det en dekorativ lysstripe med syv skiftende farger, hvor du kan låse den på en farge. Rekkevidden av på luftfukteren er for rom opp til 20 til 25 kvadratmeter. Produktet er designet med en fin "tre-look" og plasten er laget av PP (polypropylene) og ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene). Dette er to av de mest brukte plasttypene, som begge er lovlig i henhold til EU/reach. Produktet har 1 års garanti, og leveres med målekopp til vann, strømadapter med ledning og en instruksjonsmanual.

  aroma diffuser test norge

  Diffuser med luftfukter og LED-lys

  Comax sin diffuser er den rimeligste vi anbefaler, men likevel et godt produkt. Diffuseren kan både brukes med eteriske oljer eller kun som luftfukter. Med sitt runde design i en "tre-look" får du et stilig produkt som passer inn i det fleste hjem og kan være et fint interiør. Comax sin diffuser har LED-lys som kan slåes av eller på etter behov, og dermed gi deg en ekstra piff over atmosfæren i rommet. Diffuseren har USB-kabel som den lades opp med. Vi anbefaler produktet til deg som ønsker enkel aromaterapi i forbindelse med avslapning enten det er på badet, soverommet eller i stua. Du velger selv hvilken lukt av eteriske oljer du vil bruke og som du vil fylle rommet med.

  best i test diffuser

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss