Yogahjul - Kom dypere inn i yogaøvelsen

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Yogahjul blir brukt som et hjelpemiddel når du gjør uttøying eller styrkeøvelser. Hjulet hjelper deg med å komme dypere inn i øvelsene, fordi det legger seg inn i buen på ryggen din.

  Yoga forener kropp, sinn og skaper en helhet i deg. Hvis du trener fysisk dynamisk yoga er dette en god treningsform som vil bidra med å utvikle kroppens fleksibilitet, styrke, utholdenhet og balanse. Yoga som treningsform er en blanding mellom både uttøying og styrkeøvelser, og for å gjøre øvelsene enda bedre kan du bruke det man kaller et yogahjul. Formålet med et yogahjul er å øke fleksibiliteten og bedre holdningen din.

  Dette hjulet er laget for å være et hjelpemiddel som du kan bruke når du gjør tøye- og styrkeøvelser under yogatimen din. På den måten kan du komme dypere inn i øvelsene, fordi hjulet legger seg inn i buen på ryggen din og dermed kan gi deg et push til å tøye mer enn du ville gjort uten hjulet. Et yogahjul kan også hjelpe deg med god støtte på de aller vanskeligste øvelsene, som for eksempel hodestående. I tillegg hjelper hjulet deg med å åpne skuldre og bryst i bakoverbøyer, og hofteleddsbøyere. Mange bruker yogahjul til øvelsene som går på skuldre, rygg og bryst.

  Enten du er nybegynner eller godt erfaren innen yoga som treningsform, vil du uansett få godt utbytte av å bruke yogahjul til flere ulike øvelser. Et yogahjul vil hjelpe deg på veien til å bli mykere, smidigere og det vil føles lettere å håndtere mange av øvelsene. Ettersom hjulet vil hjelpe deg til å gjennomføre mange øvelser du ellers kanskje ikke vil gjort, vil utbyttet av yogatreningen også bli større. Her kan du få god og dypere kontakt med musklene dine, samtidig som du kan få bedre utbytte av uttøyingen.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Det er mange yogahjul å velge mellom på markedet, for å gjøre valget ditt enklere har vi derfor funnet våre anbefalte produkt til deg.

  Øk mykheten og smidigheten din

  Dette yogahjulet fra Abilica anbefaler vi til deg som ønsker et ekstra hjelpemiddel mot en mykere og smidigere kropp. Hjulet vil hjelpe deg med å bedre bevegeligheten slik at tøying og generelt yogaøvelser blir enklere å gjennomføre. Abilica Yoga Wheel er designet for å hjelpe deg med å strekke ut og samtidig frigjøre spenninger i kroppen. Hjulet kan også være et godt hjelpemiddel til øvelser som er ekstra utfordrende innen yoga.

  Egenskaper:

  • ABS materiale

  • EVA materiale

  • Diameter: 30 cm

  • Høyde: 13 cm

  • EVA matte: 5 mm

  Yogahjul test

  Behagelig og svettebestandig yogahjul

  Dette yogahjulet fra Pure2Improve anbefales til deg som ønsker et nyttig utstyr i den daglige treningen din, og et hjelpemiddel som er både behagelig og svettebestandig. Pure2Imprive sitt yogahjul er et godt hjelpemiddel å ha for å bøye ryggen, når du skal trene balansen, gjøre styrkeøvelser, stå på hendene eller andre ting. Dette hjulet vil med høy sannsynlighet ta yogaøvelsene dine til et nytt nivå.

  Egenskaper:

  • Farger: svart og rød

  • Materialer: TPE-skum og ABS indre hjul

  • Diameter: 30 cm

  • Maksimal belastning: 150 kg 

  • SKU:424509 

  • EAN:8719407037404

  Yogahjul kraftig

  Yogahjul av tre

  I motsetning til de to andre produktene vi har anbefalt, er dette et yogahjul laget av tre og kork. Hjulet er helt enkelt, men gir deg mange muligheter når det kommer til å forbedre yogaøvelsene dine. Vi anbefaler yogahjulet til deg som ønsker å strekke eller lindre smerter i ryggraden og skuldrene. Dette er et yogahjul som vil hjelpe deg med å komme dypere inn i stillinger og også hjelpe deg i vanskeligere yogaøvelser.

  De indre kantene er avrundede, noe som gjør at hjulet er enkelt å håndtere og gjør grepet mer behagelig. I tillegg er yogahjulet lett å ha med seg rundt.

  Egenskaper:

  • Størrelse: 33x13cm

  • Vekt: 1,3 kg

  • Maks vekt: 120 kg

  yoga wheel

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: