Schisandra - Effekt mot helseplager og sykdommer

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  De tørkede fruktene fra planten Schisandra Chinensis brukes i urtemedisin og er en populær form for medisin. Schisandra inneholder vitaminer og stoffer med egenskaper og virkninger som hjelper mot en rekke sykdommer og helseplager.

  Urtemedisin er en alternativ og populær form for helsekost, i sin helt naturlige form kan det virke effektivt på kroppen. Planten Schisandra Chinensis Fructus stammer fra og dyrkes i Kina, og har i flere hundre år blitt brukt som urtemedisin mot sykdommer. Frukten eller bæret er saftig og søt, og brukes i form av urtete, tinktur, tabletter, kapsler med tørket urt eller som medisinsk vin. Frukten inneholder cirka 40 ulike lignaner, fytosteroler, eterisk olje og vitamin C og E.  Den næringsrike frukten gjør at urten har egenskaper og virkning som gjør kroppen vår friskere. Ettersom urten er et adaptogen som øker kroppens motstandskraft mot stress og inneholder antioksidanter. Dette gjør at urtemedisinen virker styrkende, gjenoppbyggende, oppkvikkende, beroligende, nervestyrkende, blodtrykksregulerende, leverbeskyttende, bløtgjørende, stopper diaré, demper hoste og gir bedre syn. I tillegg spiller Schisandra en viktig rolle i leverutrensning fordi den stimulerer både fase I og fase II-utrensningen. Urten kan sammenlignes med virkningen fra andre urter som ginseng og rosenrot. Schisandra skiller seg likevel ut, fordi den oppleves som svakere og uten bivirkninger. Flere eksperter påstår også at Schisandra kan balansere kroppsfunksjon som økt mental klarhet og større fysisk yteevne og utholdenhet.

  Schisandra Norge - Naturlig urtemedisin kjøpes lovlig som helsekost

  De siste årene har Norge solgt mer og mer av urtemedisinen Schisandra. Helsekost er noe flere nordmenn blir opptatt av og mange velger naturlige produkter. I Norge selges Schisandra Chinensis som pulver, te eller kapsler fra anerkjente og trygge produsenter. Schisandra anbefales spesielt å brukes mot stress, konsentrasjonsproblemer, depresjon, søvnløshet, irritabilitet, dårlig blodsirkulasjon, høyt eller lavt blodtrykk, hoste og astma. Urtemedisinen kan også brukes mot nattlig sædavgang, impotens, hyppig vannlating, morgendiaré, svetting om natten, kortpustethet eller dårlig nattsyn.

  I Øst-Asiatiske land har urteleger brukt schisandra i sine resepter gjennom flere århundrer. I Kina regnes urtemedisinen som en av de femti mest fundamentale urtene. Dette fordi plantens frukter virker styrkende, antiseptiske og har astringerende egenskaper. Kinesere har også brukt urten til å behandle hoste, astma, kronisk diaré, søvnløshet, fysisk utmattelse, nervesvekkelser, tørste og impotens. Med andre ord har urtemedisinen vist seg, gjennom flere hundre år, og faktisk ha effekt.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Vi har lest oss opp på hva som selges av ulike produkter av urtemedisinen Schisandra. Pulver, kapsler eller te er alle tre populære og gode alternativer som helsekost. Under kan du lese mer om våre anbefalte produkt, alle sammen av høyeste kvalitet.

  Kapsler med 100 prosent naturlig Schisandra Chinensis

  Solaray er en av markedets mest anerkjente produsenter når det kommer til kosttilskudd av kvalitet. Solaray Schisandra er et kosttilskudd som inngår i rekken over produsentens levering av kvalitet og produkter med naturlige ingredienser. Boksen inneholder 100 kapsler laget av Schisandrabær. Én kapsel består av hele 580 gram med schisandrabær, og anbefalt daglig dose er 1 til 2 kapsler. Ved bruk av dette kosttilskuddet vil det bidra til å balansere kroppens normale funksjoner og få økt motstandskraft ved fysiske eller psykiske påkjenninger. Vi anbefaler produktet til deg som ønsker økt fysisk og mentalt overskudd i en travel og aktiv hverdag.

  Schisandra tilskudd test

  Helhetlig og balansert ekstrakt av Schisandrabær

  Et annet alternativ til helsekost med Schisandra Chinensis er dette flytende ekstraktet fra produsenten Natures Answers. Produktet er et alkoholfritt ekstrakt som er produsert i en kald bio-kjelatert og egenutviklet ekstrasjonsprosess. Resultatet er et helhetlig, balansert og avansert botanisk ekstrakt, som er laget under de samme synergistiske forholdene som selve naturlige veksten av planten i seg selv. Bær fra planten Schisandra Cheninsis er i Kina kjent som "kvintessens av kinesiske tonic urter".

  Schisandra bær, fra planten Schisandra chinensis er kjent som «kvintessens av kinesiske tonic urter» og er en antioksidant og adaptogen med veldig høyt næringsinnhold. Schizandra har blitt brukt siden begynnelsen av den kinesiske sivilisasjonen og er fremdeles en elitist i det kinesiske rettssystemet.

  Selve navnet Schisandra på kinesisk; Wu Wei Zi, sier en hel del om kvaliteten denne urten har. Wu Wei Zi betyr «Fem smakers frukt» på grunn av at Schisandra har alle de fem klassiske smakene (surt, bittert, søtt, krydret og salt) og besitter dermed kjernen i alle de fem elementære energiene (tre, ild, jord, metall og vann). Schizandra blir respektert som en helsetonic i samme klasse med Ginseng, Reishi og Goji.

  Dosering for voksne: 1-2 ml (28-56 dråper) opptil tre ganger om dagen i en liten mengde vann. Merk: Ikke til graviditet eller amming.

  Den anbefalte dosen bør ikke overskrides. Tilskudd skal ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.

  Flaskeinnhold: 30 ml væske, som varer i 5-15 doser avhengig av dosering.

  Ingredienser: Schisandra (Schisandra chinensis) bærekstrakt, vegetabilsk glyserin og renset vann.

  Per 2 ml: 730 mg bærekstrakt, fra 2 gram bær.

  Schisandra dråper

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss