Alpha gpc - Biotilgjengelig kilde til kolin

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Kosttilskuddet Alpha-GPC er en biotilgjengelig kilde til kolin som blant annet kan bidra til økt konsentrasjon, hukommelse, fysisk yteevne og styrke. NOW Alpha-GPC er vårt anbefalte produkt til deg.

  I mylderet av alt som finnes av kosttilskudd, er det også viktig med en naturlig skepsis for hva man putter i seg. Fungerer du som normalt, både fysisk og psykisk, er det ikke sikkert du skal begynne med hva som helst av kosttilskudd. Er du derimot lav på konsentrasjon, hukommelse, energi og mental skarphet kan det hende du skal teste ut kosttilskuddet Alpha-GPC. Disse kapslene inneholder stoffet alpha-glycerylphosphorylcholine som både finnes naturlig i hjernen og som kan produseres syntetisk. Ved å ta stoffet som kosttilskudd kan dette gi deg helsefordeler som økt konsentrasjon, hukommelse, fysisk yteevne og styrke. I tillegg kan Alpha-GPC øke produksjonen av acetylkolin, som er en nevrotransmitter som påvirker oss til læring og hukommelse. I noen sammenhenger brukes også Alpha-GPC til behandling for visse former av demens.

  Hvor vidt Alpha-GPC som kosttilskudd faktisk gir disse helsefordelene er for lite forsket på til at man kan bevise dokumentert effekt, men kosttilskuddet er ikke farlig å bruke. Kliniske studier har vist at tilskudd med Alpha GPC kan støtte hjernens syntese av acetylkolin, noe som hjelper å fremme normal kognitiv funksjon og mental skarphet.

  NOW Alpha GPC for bedre mental skarphet

  Hvis du vurderer å teste ut kosttilskudd med innhold av Alpha GPC anbefaler vi NOW sitt produkt. Dette er en anerkjent produsent, selges lovlig i Norge og er et tilskudd som er trygt å bruke. Produktet inneholder stoffet Alpha GPC som er mer biotilgjengelig enn andre former for kolin. Ved et daglig inntak av disse kapslene vil Alpha GPC bli en bestanden av cellemembraner i hjernen og andre nevrale vev. Selve stoffet Alpha GPC er en naturlig fysiologisk forløper for acetyl-kolin, som er en nevrotransmitter som er involvert i hukommelsen og andre kognitive funksjoner. NOW sitt produkt har gjennom kliniske studier vist seg å støtte hjernens syntese av acetyl-kolin og på denne måten bidra til å fremme normal kognitiv funksjon og mental skarphet. Produsenten NOW er kjent for å lage naturlige produkter som er så nær naturen som mulig, og kosttilskuddet er derfor formulert uten kunstige ingredienser og minimalt bearbeidet. Med fokus på helse og kvalitet har NOW derfor utviklet et kosttilskudd som er nøye testet, helt trygt å bruke og kan kjøpes lovlig i Norge. Produktet inneholder 60 kapsler. Anbefalt daglig dose er 2 kapsler om dagen, som skal taes så tidlig som mulig og skal ikke erstattes av et normalt og sunt kosthold.

  alpha gpc norge

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss