Stepmaskin test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Sliter du med å komme deg over dørstokkmila? Da kan en stepmaskin til hjemmet være løsningen. En stepmaskin er et lite, men effektivt treningsapparat som forbedrer både styrke og kondisjon. Maskinen er allsidig og kan kombineres med strikk, slik at du også trener armer mens du trår.

  Stepmaskiner er fleksible og kan brukes mens du ser på TV, varmer opp til en løpetur eller når du vil ha en gjennomgående treningsøkt. Her trenger du kjernemuskulaturen, magemusklene, ryggmusklene og styrker lår og ben. Vi gir deg en innføring i noen av våre favorittmodeller, slik at du også kan finne en stepmaskin for effektive treningsøkter.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  MiniStep 2.0

  Abilica MiniStep 2.0 er en ypperlig stepmaskin med smarte funksjoner. Dette er en solid og stødig maskin som lar deg veksle mellom ulik motstand. Takket være hydrauliske pumper, får du nøyaktig effekt hver gang. Modellen har en praktisk skjerm som viser antall trinn, tid og kaloriforbruk.

  Skjermen kan fjernes ved behov og kjører på AAA-batterier. Det er også her du veksler mellom de ulike funksjonene og innstillingene. Abilica stepmaskin tåler opptil 100 kg og er svært motstandsdyktig. Maskinen har et stilrent design i sort, med detaljer i sølv.

  MiniStep 2.0 støttes av to bein, som begge er forsikret med et sklisikkert materiale. Du trenger derfor ikke bekymre deg for å miste balansen under treningsøkten. Pedalene har en ergonomisk utforming og gjør det enkelt å tråkke i vei mens du ser på serier, film eller hører lydbok.

  Uansett om du ønsker en lett oppvarming av hele kroppen, eller vil gjøre en fullstendig treningsøkt av kjernemuskulatur, rompe og lår, vil MiniStep 2.0 gi deg den motstanden du trenger. Vi setter pris på hvor enkelt det er å justere innstillingene og bytte batteri i skjermen. Dette er en stepmaskin med kvalitet i alle ledd.

  Ministep test

  Tunturi Mini Stepper

  Hvis du vil trene på en effektiv og smart måte hjemme, er Tunturi Mini Stepper stepmaskinen for deg. Denne modellen er noe mindre enn variantene du finner på treningssenteret, men det gir fortsatt effektiv trening av både rumpe og lår. Selv om Tunturi Mini Stepper er av en mindre størrelse, er det fortsatt mulig å justere motstanden.

  Med Tunturi Mini Stepper trener du ryggmuskulaturen, lår og rumpe mens du tråkker på pedalene. Dette er en flott måte å holde seg i aktivitet, selv om du befinner deg mye hjemme. Her kan du se på TV mens du tråkker. Modellen er kompakt nok til at du kan plassere den i skapet eller under sengen.

  Det som skiller Tunturi Mini Stepper ut fra andre små stepmaskiner, er det du kan justere motstanden. Stepmaskinen passer derfor ypperlig til nybegynnere som ønsker å starte forsiktig, men også for de som vil øke motstand i samsvar med progresjon. Tunturi Mini Stepper gjør det enkelt å komme i form, uten at du må forlate huset.

  Liten stepmaskin for å forbrenne kalorier

  ASG Ministepper

  Ønsker du å trene hjemme, men har minimalt med plass? Da vil ASG Ministepper være det perfekte alternativet. Stepmaskinen er liten av størrelse, men gir akkurat den samme effekten som de større modellene. Modellen tar svært lite plass og kan enkelt legges bort når den ikke er i brukt.

  Selv om stepmaskinen er kompakt, har ASG Ministepper flere funksjonelle løsninger på lurt. Du får blant annet med elastikker, slik at du kan trene armene samtidig som du trener bena. Strikkene kan naturligvis fjernes ved behov. Ettersom stepmaskinen er liten, kan den plasseres og brukes hvor som helst. 

  De allsidige elementene komplimenteres av kraftkilden – her trenger du bare batterier. På skjermen mellom pedalene får du informasjon og treningsdata. Her står det blant annet hvor mange kalorier du har brent, hvor lenge du har tråkket og hvor mange trinn du gjør per minutt.

  Hvis du ønsker å bruke en stepmaskin hjemme, men ikke har tilstrekkelig med plass, vil ASG Ministepper være et naturlig valg. Du får de samme gode kvalitetene og en flott treningsøkt, samtidig som du sparer plass. ASG Ministepper er brukervennlig, plassbesparende og allsidig.

  Stepmaskin kalorier test

  Tips til kjøp av stepmaskin

  Stepmaskiner kan være tradisjonelle eller moderne. En moderne variant gir deg muligheten til å se på tid, antall skritt og kaloriforbruk. Dette kan være en fordel om du ønsker å holde oversikt over progresjon og bruker andre treningsapplikasjoner.

  En tradisjonell modell gir ikke den samme oversikten, men er fortsatt foretrukket av mange. Disse variantene passer godt om du ønsker å bruke stepmaskinen til oppvarmingen, eller som et alternativ til sofaen neste gang du ser på TV.

  Tenk gjennom størrelsen til stepmaskinen, før du går til innkjøp. Det er en fordel at du har maskinen lett tilgjengelig, slik at du enkelt kan starte en ny treningsøkt. Er modellen liten nok til å passe under sengen eller i et skap, er dette absolutt å foretrekke.

  Med en stepmaskin gjør du det enklere å holde treningsrutinene vedlike. Disse maskinene er kanskje små og kompakte, men de gir en ekstremt effektiv og heldekkende treningsøkt. Styrk ryggmusklene, ben, lår, rumpe og magemuskler, mens du tråkker på din egen stepmaskin hjemme og forbrenner kalorier.

  Konklusjon

  MiniStep 2.0 – Beste valg

  MiniStep 2.0 er en robust og solid stepmaskin av høy kvalitet. Du kan veksle mellom forskjellige innstillinger og motstander, takket være to hydrauliske pumper. Modellen har sklisikre bein og står stødig på ethvert underlag. Dette er det perfekte valget for som ønsker å bruke stepmaskinen ofte.

  Tunturi Mini Stepper – Allsidig stepmaskin

  Tunturi Mini Stepper minner om de tradisjonelle stepmaskinene, men i et kompakt format. Modellen er liten nok til at du kan oppbevare den i skap og eller under sengen, samtidig som den er avansert og kommer med forskjellige motstands-innstillinger. Dette er et godt valg for de som vil ha en effektiv treningsøkt hjemme.

  ASG Ministepper – Beste mini stepmaskin

  ASG Ministepper er en liten stepmaskin som tar minimalt med plass. Du får et praktisk LED-display med oversikt over kalorier, tid og trinn. Det er mulig å feste strikk på pedalene, slik at du kan tråkke og trene armer samtidig. Dette er det beste valget for mindre hjem.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: