Elektrisk fatbike test- disse er best i test!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  El-fatbiker er flotte alternativer til offroad-sykler, og har ofte bedre fremkommelighet takket være de brede dekkene. Disse dekkene sørger for at man har bredere kontakt med underlaget, som igjen gjør at det er enklere å komme seg frem. Fatbiker blir ofte brukt i terrenget, og er flotte til å bruke både på sommeren og vinteren, da de takler det meste av underlag. Det ekstra flotte med de produktene vi har kikket på her, er at de har et integrert batteri som gjør dem til elsykler. Det gir økt sikkerhet for deg, siden du vet at du kommer deg frem dit du skal, og kan bidra til økt motivasjon for deg som ønsker å komme i gang med terrengsykling – som en slags mild overgang hvor du kan få dra-hjelp hvis du ønsker det! Vi har kikket på to av de beste modellene på markedet, og er sikker på at du blir like imponert over dem som vi ble! 

  Perfekt for deg som elsker offroad

  Denne spennende efatbiken har en kraftig og holdbar Shimano Steps E 700 motor, som gjør den perfekt til å komme seg frem selv i vanskelig terreng og bratte bakker der du trenger litt ekstra hjelp!  Det integrerte batteriet yter 504Wh, og har et eget Eco-modus som gir sykkelen en rekkevidde på opptil 120 km. Perfekt til både korte og lange turer!  Sykkelen er svært hendig og solid, og egner seg godt til sykling i terrenget, så vell som i et bymiljø. De brede hjulene måler hele 26``, og dekkene er 4,8`` jumbo-dekk som tar seg lekende lett frem over det meste av terreng. De store dekkene bidrar også til at du får super komfort ut av denne sykkelen, siden du ikke kjenner hver eneste lille ting du sykler over. Sykkelen kan brukes både på sommer og vinter, og tar seg enkelt over gjørme like godt som snø. Det er også disse supre dekkene som sørger for økt fremkommelighet når du er på tur. Til denne sykkelen ser vi også at man kan kjøpe masse spennende ekstra-utstyr, som blant annet skjermer og bagasjebrett, som igjen gjør det mulig å ha sidevesker på den. Derfor er dette også en flott sykkel å bruke både til hverdags-handling og ute på en deilig tur!

  fatbike elektrisk

  Kraftig el sykkel med lang rekkevidde

  Dette er en superkraftig sykkel med en motor på 85Nm, og denne kraften kommer fra nyheten innen el-motorer, nemlig Shimano EP8! Dette er en motor som er spesialdesignet for å yte best mulig i terrenget, og det kommer du virkelig til å merke!  Det oppladbare batteriet er integrert i rammen, og kommer derfor ikke i veien når du er ute og sykler. Når det er fult oppladet, har det en rekkevidde på opptil 120 km, med forbehold for vær og forhold – dette er lengre enn andre fatbiker på markedet! Takket være den supre Shimano M5100 girgruppen, samt de helt fantastiske hydrauliske skivebremsene, får du en god og trygg stoppe-effekt, hver gang! Det gjør at du slipper å havne i unødvendig farlige situasjoner, siden bremsene dine kommer til å yte sitt beste, uansett hvilket underlag du befinner deg på. Dette er virkelig en super sykkel som gir deg et godt grep på alle typer underlag, ikke bare når du ønsker å stoppe! Takket være de 4,8´´ brede Jumbo Jim ballongdekkene, får du meget god komfort på alle typer underlag, både sommer og vinter. Ekstra god komfort vil du oppleve med den svært gode fjæringen både foran og bak på sykkelen. Ekstra god kontroll og sikkerhet får du også selv i bratte nedoverbakker, takket være at denne sykkelen er utstyrt med en dropperpost som beveger seg i henhold til størrelsen på rammen. Dette bidrar til større støtte og en sikrere opplevelse, selv i vanskelig terreng! Dette er mye mulig den beste sykkelen du kan ønske deg når du virkelig har lyst til å utfordre terrenget, og deg selv!  Den gode komforten og fantastiske evnen til å komme seg frem, gjør dette til en allsidig og flott elsykkel som passer til de aller fleste formål! For å understreke dette, er det mulig å montere ekstrautstyr på elsykkelen, slik som bagasjebrett og skjermer. Slik kan du også få plass til sidevesker på sykkelen – og plutselig er du klar til en lengre tur i skog og mark, eller for en handletur til butikken! 

  el fatbike test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss