Gaba kosttilskudd for bedre psykisk og fysisk ytelse

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Forskning viser til at kosttilskuddet GABA kan bidra til bedre kognitiv ytelse, fysisk restitusjon, lavere nivå av angst og senker blodtrykket. De siste årene har GABA blitt et populært tilskudd i en stressende og hektisk hverdag.

  For de fleste er dagens hverdag preget av mye stress, i tillegg til at mange personer også har psykiske utfordringer og plager. Uansett om man er diagnostisert med en psykisk lidelse eller bare lider av stress, humørsvingninger eller dårlig søvn kan kosttilskuddet GABA bidra positivt. GABA, som på fagspråket heter Gamma Aminobutyric Acid, er en Gamma-aminosmørsyre og en naturlig forekommende aminosyre som fungerer som en nevrotransmitter i hjernen. Disse nevrotransmitterne fungerer som en kjemisk budbringer og GABA regnes som en hemmende nevrotransmitter. Grunnen til det er fordi GABA blokkerer eller hemmer visse hjernesignaler og reduserer aktiviteten i nervesystemet. Ettersom vi lever i det travle samfunnet som vi gjør, hvor hver dag kan føles som et evig jag med mye stress, har GABA blitt et populært kosttilskudd.

  Dette har flere effekter på kropp og sinn, som økt avslapning, redusert stress, et mer rolig, balansert humør, lindring av smerte, og bedre søvn. Forskning viser at tilskudd av GABA kan hjelpe med kognitiv ytelse, fysisk restitusjon, lavere nivå av angst og å senke blodtrykket

  Gamma Aminobutyric Acid (GABA) erfaringer og helsefordeler

  Ved kjøp av kosttilskuddet GABA får du med en rekke positive helsefordeler som vil hjelpe deg i hverdagen. Ved et daglig inntak av Gamma Aminobutyric Acid (GABA) vil du kjenne mange effekter på kropp og sinn. Blant annet hjelper det mot bedre avslapning, reduserer stress, lindrer smerte og gir deg et mer rolig og balansert humør. Mange har også erfart at GABA gir bedre søvn. Forskning på kosttilskuddet har vist at GABA kan bidra til å bedre kognitiv ytelse, fysisk restitusjon, lavere nivå av angst og senker blodtrykket. Utenfor Norges grenser kosttilskuddet svært anerkjent og mange tyr til GABA. Norge selger også i dag kosttilskuddet, både på helsekostbutikker og apotek, og GABA har blitt mer og mer populært også her. Kunder har gjort seg erfaringer med at produktet har en naturlig og beroligende effekt på hjernen. Dette har gjort at flere og flere bruker GABA som tilskudd for å redusere stress. Typiske konsekvenser av for mye stress er at søvnen blir dårligere, immunforsvaret svakere og man får en høyere risiko for å utvikle depresjon.

  GABA i matvarer vs. kosttilskudd

  Om man ikke vil bruke kosttilskudd eller ønsker å kombinere et variert kosthold med GABA som kosttilskudd er dette også en mulighet. GABA finnes nemlig i forskjellige matvarer, som for eksempel fermenterte matvarer, kimchi, Miso og tempeh. Også grønn, svart og oolong te inneholder GABA, mens brun ris, soya, adzukibønner, kastanjer, sopp, tomater, spinat, brokkoli, blomkål, rosenkål, spiret korn og søtptotet både inneholder eller øker produksjonen av GABA i kroppen din. Hvor stor mengde av GABA som finnes i matvarene varierer, men kan være helt opp til 40 mg.  Kjøper du GABA som kosttilskudd kan du velge mellom kapsler eller pulver, hvor høyt innholdet av Gamma Aminobutyric Acid i kosttilskudd varierer i alt fra 100 til 500 mg.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Basert på innhold og kvalitet har vi plukket ut det vi mener er blant markedets beste produkter av kosttilskuddet GABA. Under kan du lese mer om våre anbefalte produkter i 2023.

  Kosttilskudd for bedre savn, avslapning og reduksjon av stress

  Thorne GABA er et kosttilskudd med 60 kapsler, hvor hver kapsel inneholder 250 mg med Gamma Aminobutyric Acid. GABA-tilskuddet fra produsenten Thorne er derfor en naturlig kilde til den hemmende nevrotransmitteren. Ved et daglig inntak av dette produktet vil du få bedre søvn, redusere stress og kjenne på at du kan slappe av bedre. Innholdet av GABA har den funksjonen at det fungerer som en "brems" på stress og gir en mer fokusert sinnstilstand. Anbefalt daglig dose er 1 kapsel én til tre ganger daglig.

  Gaba kapsler norge

  Kosttilskudd med både GABA og magnesium

  Dette produktet fra amerikanske Vimergy er et kosttilskudd hvor 1 kapsel inneholder 250 mg Gamma Aminobutyric Acid og 50 mg magnesium. GABA er kjent for å være naturens beroligende neurotransmittere gjennom å stimulere alfabølger i hjernen for bedre mentalt fokus, avslapping og reduksjon av stress. Mens er en av de viktigste mineralene i kroppen når det kommer til omsetning av kalsium i skjelettet, normal muskelfunksjon, normal beinstruktur og normal energiomsetning. Kombinasjonen av dette gjør derfor at du får et kosttilskudd som vil gi deg en rekke gode helsefordeler. Produktet inneholder 60 kapsler, hvor anbefalt daglig dose er 1 kapsel én til to ganger om dagen sammen med mat.

  Gaba test

  Beroligende GABA-pulver av høyeste kvalitet

  Om du ønsker å teste ut GABA som kosttilskudd i pulver kan NOW sitt produkt være et godt valg. Her får du et kosttilskudd med et høyt innhold av Gamma Aminobutyric Acid, som er en ikke-protein aminosyre som fungerer som en nevrotransmitter i hjernen. Ved et daglig eller regelmessig inntak av dette produktet vil pulveret fungere som et beroligende middel. NOW GABA støtter et naturlig balansert nivå av hjernestimulering og kan bidra til å fremme avslapning, redusere stress og lette nervespenninger. Anbefalt daglig dose er 0,5 gram med pulver, hvor du da får i deg 500 mg med Gamma-Aminosmørsyre.

  Gaba pulver test

  Kosttilskudd med GABA og vitamin B6

  Et annet kvalitetsprodukt fra NOW er disse GABA-kapslene. Dette er også vår rimeligste anbefaling. Boksen inneholder nemlig 100 kapsler, hvor hver kapsel har hele 500 mg med Gamma Aminobutyric Acid. Ved et daglig inntak av dette produktet vil det bidra til å redusere aktiviteten av nevroner i hjernen og sentralnervesystemet. Dette gir positive effekter på kropp og sinn, som blant annet økt avslapning, reduksjon av stress, lindring av smerte, bedre søvn og et mer rolig og balansert humør. Ved siden av et høyt innhold av GABA har produsenten også tilsatt vitamin B6 som bidrar til et normalt immunforsvar, normal energiomsetning, normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Kombinasjonen av GABA og vitamin B6 vil derfor bidra til å gi deg mer energi og en lettere hverdag. Anbefalt daglig dose er 1 kapsel to til tre ganger daglig.

  gaba reseptor

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss