Sportsdrikke - flott før, etter, og under trening!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Det finnes utrolig mange forskjellige varianter av sportsdrikke på dagens marked! De aller fleste typer er utviklet for å hjelpe deg med å redusere restitusjonstiden din etter trening, og for å hjelpe deg med å holde energien oppe under trening.

  Når vi trener mye, mister kroppen blant annet mange mineraler gjennom svetten. Når vi har for lite mineraler og væske i kroppen, så vil vi virkelig merke det! Vi kan føle oss slappe og slitne, og få vondt i både hodet og i musklene. Og hvis vi ikke får dette på plass igjen, kan det ta lang tid før vi føler oss i form nok til å gå i gang med treningen igjen. Derfor er sportsdrikk hendig! De er enkle å ta med seg, og vil på en effektiv måte bygge opp lagrene dine igjen, slik at du raskere er klar for nye treningsøkter! Mange inneholder viktige vitaminer og mineraler som kan hjelpe deg med å holde energien oppe, og andre kan redusere restitusjonstiden din – og noen gjør begge deler!

  I denne testen skal vi ta en nærmere titt på et utvalg av sportsdrikker, i flere formater, som vi tror kan komme til nytte i din trenings-hverdag!

  Sportsdrikke-pulver

  Star Nutrition byr på mange smarte produkter for den som trener mye, og her får du effektiv måte å gjenopprette væskebalansen din på. Dette er pulver som er komprimert til brusetabletter, og de brukes enkelt ved å løse opp 2 tabletter i 200 ml med vann. Det er anbefalt å bruke 2 til 6 tabletter om dagen, og det understrekes at man ikke skal bruke mineralvann for å løse opp brusetablettene.

  Hver brusetablett inneholder alt det kroppen din trenger for å gjenopprette balansen av væske etter en spesiell hard treningsøkt. Vi mister utrolig mye mineraler og næringsstoffer når vi svetter mye, og det er lurt å få disse på plass igjen så fort som mulig. Hvis man ikke er flink til å få i seg nok væske, vil man føle seg tappet for energi, trøtt, sliten, og man ville kunne få en kraftig hodepine. Dette er kroppen sin måte å si i fra om at noe mangler!

  Disse tablettene inneholder altså en rekke vitaminer og mineraler, samt karbohydrater og elektrolytter, som alle jobber sammen med kroppen din for å få deg tilbake i form på svært kort tid!

  Depotene i kroppen din vil raskt fylles opp, og du vil føle deg bedre, og det er ikke bare etter en hard treningsøkt disse tablettene blir nyttige: en var dag i solen, eller en ekstra slitsom dag på jobb kan også tappe deg for energi på ligende måte, og disse vil fort bli til god hjelp!

  Brusetablettene løser seg raskt opp, og har en deilig, frisk smak av sitrus. En rask måte å få tilbake energi og væske i kroppen din!

  sportsdrikke anbefaling

  Mange deilige smaker - Sportsdrikke fra NOCCO!

  NOCCO-drikke har gått sin seiersgang verden over de siste årene, og det er ikke uten grunn! Disse lekre boksene inneholder smakfull drikke som gjør deg godt, og som er perfekte både før og etter trening, eller etter en lag dag i solen!

  Drikkene har flere forskjellige, friske smaker, og vi syntes alle vi har prøvd, smaker utrolig godt! Dette er et stort pluss både i hverdagen og når du bruker dem i forhold til trening – alt som er bra for deg trenger ikke å smake «sunt» - noe skal bare smake godt, noe som NOCCO er et godt eksempel på.

  Innholdet i boksene er fritt for både sukker og kalorier, og du får dem både med og uten koffein – det er helt opp til deg.

  De inneholder forgrenede aminosyrer som bidrar til å gjenopprette væsken i kroppen din etter trening, og kan også hjelpe deg med å forbedre og redusere restitusjonstiden din.

  Vi liker svært godt at boksene er i et slikt hendig format, at du alltid kan ha en i treningsbagen!

  I denne pakken får du altså 24 bokser med NOCCO, og du kan selv mikse og matche smakene! Smakene du kan velge mellom, er:

  Blood Orange del Sol, Caribbean, Cloudy Soda, Golden Grape del Sol, Limon, Mango del Sol, Miami, Pære, Skum Nisse, Sunny Soda, og Raspberry Blast – nok å velge mellom, ved andre ord! Her kan du sette sammen opptil 4 forskjellige smaker til ett brett, hvor du da får 6 bokser av hver smak. Men, hvis du vil ha et helt brett med favoritt-smaken, så er det også mulig!

  Dette er en ganske unik mulighet som lar deg virkelig «stock up» på yndlingsdrikken din, og samtidig være klar til trening i lang tid fremover!

  sportsdrikk test

  Lag din egen sportsdrikk - med FRES brusetabletter!

  Her får du 20 brusetabletter som er helt frie for sukker og kalorier! Du får dette produktet i 3 forskjellige varianter, og vi skal her se på den smakfulle kombinasjonen av grønn te og guarana. Dette er en herlig og frisk smakskombinasjon som vi tror svært mange kommer til å sette stor pris på.

  Hver tablett blandes enkelt ut med ca 2,5 dl vann, og vollá, så har du en frisk og oppkvikkende energidrikk! Her er det absolutt penger å spare, siden energidrikker i seg selv kan være dyre – her har du hele 20 energidrikker i ett rør – alt du trenger er vann! Dessuten er det svært enkelt å ha et slikt rør liggende i treningsbagen eller sekken din, og du slipper å stresse med å gå på butikken for å få tak i sportsdrikke før trening!

  Når vi sier energidrikk, så mener vi det virkelig - dette er nemlig en sportsdrikke med koffein! Hver enkelt brusetablett inneholder hele 80 mg med koffein, som er omtrent det samme du får fra en sterk kopp med kaffe. Dermed er dette en ypperlig drikk å ta før eller under trening, før andre aktiviteter hvor du trenger ekstra energi, eller rett og slett bare når du trenger en ekstra oppkvikker i hverdagen!

  Spar både tid og penger, med FRES!

  sportsdrikke med salt

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss