Storborre (burdock) - Helsefremmende urt

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Arctium Lappa, storborre på norsk, er en medisinsk urte med en rekke helseeffekter. Storborre i Norge selges som helsekostprodukter i flytende form, te eller kapsler.

  Naturlig helsekost har vært på markedet i mange år, og i gamledager var ulike urter et medisinsk hjelpemiddel. En helsefremmende urt er storborre-rot, Arctium Lappa. Dette er en grov, høy og toårig urt med greinete stengel og store, stiplete blad. Roten på planten er lang, tykk og har et høyt innhold av karbohydrater. Det mest vanlige er å bruke storborre som en medisinsk helsekost. Urten har flere effektive effekter på helsen. Den kan virke avgiftende på blod og vev og kan løse opp forstoppelser i hjerte-karsystemet, lymfesystemet, åndetrettsystemet og urinveisisystemet. I tillegg kan storborre hjelpe med å fjerne overskudd av væske i kroppen og stimulerer utskillingen av giftige avfallsstoffer i leveren, nyrene og galleblæren.

  Storborre - Te, kapsler og flytende ekstrakt

  Storborre-rot, Burdock eller Arctium Lappa har i flere år blitt brukt til å behandle lidelser som oppstår etter overbelastning av giftstoffer i kroppen. Dette kan være infeksjoner og hudlidelser som kviser, byller og furunåler. Urten inneholder nemlig slimstoffer og garvestoffer som gir en oppbløtende, kløestillende og sårhelende effekt. Storborre har en bitter smak og det er dette som gjør at den virker stimulerende på fordøyelsen. Også i Norge har storborre blitt et populært kosttilskudd for bedre helse. Produktet selges som te, kapsler og flytende ekstrakt. Et godt valg til deg som ønsker et naturlig hjelpemiddel mot ulike helseplager.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  I vår "guide" over storborre som kosttilskudd finner du våre anbefalte produkt. Vi har basert anbefalingene på kvalitet, innhold og pris. Alle produktene er 100 prosent naturlige og helt trygge kjøp.

  Kapsler med storborre-rot mot kviser, eksem og psoriasis

  Produsenten Solaray er kjent for å levere kosttilskudd med naturlige ingredienser og høy kvalitet. Solaray Burdock er et vegansk kosttilskudd med et høyt innhold av storborre-rot. Hver kapsel inneholder 485 milligram med storborre. Produktet er utviklet for å virke mot kviser, lett eksem, mild psoriasis og svake leddplager. Helt fra middelalderen har storborre-rot blitt brukt som diverse hudplager og leddplager, og Solaray er en nyere form for medisinsk helsekost. Kapselene med storborre-rot inneholder inulin, slimstoffer, garvestoff og flyktige oljer. Produktet har gått gjennom en omfattende kvalitetskontroll og er Green Screened-merket, noe som betyr at urten tilfredsstiller standardene for organisk dyrking. Solaray anbefaler en daglig dose på 2 kapsler som kan tas 2-3 ganger om dagen, sammen med mat eller vann.

  Solaray Storborre

  Urtemedisin som virker positivt på ulike helseplager

  Et annet godt valg er NOW sitt produkt med 100 Burdock-kapsler med hele 430 milligram storborre per kapsel. Produktet er en populær tradisjon som urtemedisin i hele verden, og her kan du kjøpe produktet i Norge som kapsler. Ved daglig inntak av NOW sine kapsler kan dette virke positivt på en rekke helseplager. Anbefalt daglig dose er 2 kapsler som tas sammen med mat.

  beste storborre

  Storborre-ekstrakt rik på antioksidanter, vitamin C og E

  Om du ønsker Arctium Lappa i flytende form kan vi anbefale Natures Answers sitt produkt. Produsenten har her utviklet en alkoholfri ekstrakt av storborre. Produktet er produsert ved hjelp av en kald, Bio-kjelatert proprietær ekstraksjonsprosess og resultatet er en helhetlig, balansert og avansert botanisk ekstrakt som er produsert under de samme forholdene som finnes i planten. Ekstrakten er rik på antioksidanter som vitamin C og E. Anbefalt dosering for voksne er 1-2 milliliter opptil tre ganger om dagen. Ekstrakten tilføres i en liten mengde vann før du deretter drikker det.

  Storborre test

  Norskutviklet te basert på grønn te og innhold av helsebringende urter

  Tea Zero er en norskutviklet te laget av grønn te, men med ekstrakt fra ubrente og grønne kaffebønner. Gjennom produksjonen har produsenten tatt vare på virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. I tillegg inneholder teen urter fra storborre og schisandra. Produktet har også et innhold av mineralet krom, som bidrar til normal omsetning av mikronæringsstoffer som fett, proteiner og karbohydrater. Teen har en deilig smak av fersken og produktet kjøpes på produsentens egne hjemmeside. Tea Zero er et godt valg til deg som elsker te, men som ønsker et næringsrikt og helsebringende alternativ. Drikker du en kopp Tea Zero daglig vil dette påvirke en rekke av kroppens funksjoner positivt.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss