Få system og spar plass med sykkeloppheng

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Har du sykler som tar opp for mye plass i boden eller garasjen din? Med et sykkeloppheng kan du henge syklene opp langs veggen, spare plass og få mer system i boden eller garasjen din.

  Uansett hvor mange eller få sykler du har så kan det føles som at utstyret tar opp for mye plass i boden eller garasjen. Med et sykkeloppheng kan du henge opp syklene langs veggen, enten det er i boden eller garasjen. Ikke bare er opphenget plassbesparende, men du sparer også syklene dine for unødvendig slitasje. Hvis du til vanlig pleier å sette syklene langs veggen kan dette fort gi riper på ramma, styret eller at de velter, mens med et sykkeloppheng står de stabilt litt høyere opp fra gulvet. Mange nordmenn har mye forskjellig utstyr i boden eller garasjen, med ski, sykler, verktøy, gammelt stæsj og snøfreser. System i alt "rotet" kan gjøre garasjen eller boden mer innbydende, og derfor er et sykkeloppheng eller -stativ en svært praktisk oppfinnelse for nordmenn med mye utstyr. Sykkeloppheng finnes i ulike størrelser og varianter, noen er laget for en til to sykler og andre er laget for å tåle fire sykler. Hvilket oppheng du velger avhenger naturligvis av hvor mange sykler du trenger å få i system. I tillegg kan sykkeloppheng kjøpes som oppheng til montering i veggen eller taket , enten der er i boden eller i garasjen. Selve monteringen av stativet eller opphenget er rask og enkel. Det eneste du trenger er nok veggplass og at du beregner god klaring mellom sykler og bil, dersom bilen også skal stå i garasjen. Bor du i en liten leilighet i byen og ikke vil la sykkelen din stå i boden, kan du faktisk montere opp sykkeloppheng til veggen og oppbevare utstyret i leiligheten. For mange er syklene som et møbel, spesielt de som har kostet på noen ekstra tusenlapper i utstyr og er nøye på vask av sykkelen. Ønsker du et oppheng som ikke skal monteres langs veggen finnes det også stilige sykkelstativ hvor du kan feste sykkelen i høyden. Ulempen med disse stativene er at de gjerne tar noe mer plass enn ett oppheng som du monterer i veggen. Likevel er stativene praktiske og gode.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har funnet tre ulike varianter av sykkeloppheng som er våre anbefalte produkt i 2022. Den ene modellen er svært billig, mens de to andre koster litt mer.

  Tidløst sykkelstativ til fire sykler

  Velo Cache fra Feedback Sports er et sykkelstativ i tidløst design med plass til fire sykler. Dette er produktet for deg som ønsker et allsidig sykkelstativ med høy kvalitet, og med et så stilig design kan du ha stativet inne i leiligheten om du bor trangt, eller i en bod eller garasje om du har hus. Holderne på stativet har myk gummi slik at syklene ikke får riper. Designet er modulbasert og kapasitet til fire sykler med en maksimal vekt på 18 kilo per sykkel. Med Velo Cache betaler du rett under 2000 kroner, men får til gjengjeld et stilig stativ som er robust, stabilt og sparer deg for plass. Stativet tåler dermed de fleste sykler, men kanskje ikke de tyngste el-syklene.

  Sykkelstativ 4 sykler

  Praktisk gulv-til-tak-stativ

  Dette produktet er også fra Feedback Sports, men i en annen variant. Velo Column monteres enkelt opp mellom gulv og tak, og kan monteres opp der du måtte ønske. Stativet monteres mellom 2,1 til 3 meters høyde. Enten det er i gangen, boden eller garasjen. Stativet har kapasitet til å stable to sykler i høyden med en maksimal vekt på 18 kilo per sykkel. Velo Column har myke gummiarmer som holder syklene trygt uten å få riper eller unødvendig slitasje på sykkelen. I tillegg er armene justerbare slik at du kan tilpasse dem etter hvor stor ramma på sykkelen er. Stativet er perfekt for både landeveis- og terrengsykler.

  sykkeloppheng test

  Plassbesparende, billig og enkelt sykkeloppheng

  Ventura sitt sykkeloppheng er laget for å monteres opp i garasjen eller boden. Opphenget monteres opp på veggen og syklene henger du opp etter fram- eller bakhjulet. Dette er den mest plassbesparende måten å oppbevare sykler på og vi anbefaler produktet til deg som ønsker å spare plass eller har mange sykler. Hvilken høyde du vil henge sykkelopphenget i styrer du helt selv, og har du flere sykler kan du for eksempel bruke en hel vegg i garasjen eller boden til å henge opp syklene med Ventura sitt oppheng. Prisen per oppheng er veldig billig, og har du fire eller fem sykler får du fortsatt nok oppheng til under 1000 kroner. Skruer følger med og monteringen av et sykkeloppheng fra Ventura er svært enkelt. Det eneste er at det lønner seg å måle opp slik at sykkelen ikke subber i gulvet og at du er sikker på at det er tilstrekkelig med plass.

  sykkeloppheng vegg

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss