Gnistfanger bålpanne til Espegard bålpanne 60 og 70

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  En gnistfanger øker sikkerheten når du bruker bålpanne. Det finnes en rekke ulike gnistfangere på markedet. Dersom du har en Espegard bålpanne før du finne en gnistfanger som er skreddersydd for modellen din.

  Med en Espegard gnistfanger til bålpanne kan du sikre at du beskytter omgivelsene for springende gnister og glør. Dette er blant annet viktig for å ivareta brannsikkerheten. Reduser sjansen for at det oppstår brann i naturen eller på egen eiendom ved å ta forhåndsregler!

  Det finnes mange ulike gnistfangere. For å gjøre valget litt enklere for deg, har vi her laget en test av ulike gnistfangere. Finn ut hvilken variant som er det beste kjøpet!

  Espegard gnistfangerlokk - en gnistfanger til bålpanne, 60 cm

  Dersom du har modellen Espegard Bålpanne 60 cm, kan du benytte deg av dette smarte gnistfangerlokket som er skreddersydd for enheten. Dette er en Espegard gnistfanger til bålpanne som plasseres oppå bålpannen mot slutten av grillingen.

  Lokket skal beskytte omgivelsene for springende gnister og glør, slik at eventuell brann kan forhindres. Dette er et enkelt tiltak som kan ha stor effekt, og er en investering alle med bålpanne bør vurdere.

  Slink fungerer Espegard gnistfanger (lokk)

  Lokket er laget av svartlakkert stål, og er tilpasset modeller som Fyrfat 60 og Bålpanne 60 cm. Det finmaskede nettet fanger opp eventuelle gnister, og tillater deg derfor også å sitte nærmere bålet på en sikker måte. Lokket kan gjerne kombineres med andre former for Espegard gnistfanger til bålpanne. Vi kan for eksempel anbefale Vindskjerm 60 eller Gnistfanger 60.

  Se for deg at du sitter ute og hygger deg med en bålpanne. Plutselig kommer du på at du har glemt noe innendørs. Med et gnistfangerlokk som passer til bålpanne, kan du komme tilbake til bålpannen uten å bli møtt av brann.

  Spesifikasjoner

  • Diameter: 60 cm

  • Vekt: 2 kg

  • Materiale: Lakkert stål

  Gnistfangerlokk

  Espegard gnistfanger til bålpanne 70 cm

  Espegard gnistfanger til bålpanne 70 cm er et sett bestående av tre «vegger» som plasseres rundt bålpannen din. De tre nettingveggene kan settes sammen slik at de danner en rund vegg rundt ildstedet.

  Slik fungerer Espegard gnistfanger til bålpanne

  Det er enkelt å montere Espegard gnistfanger på bålpanna. Dette er et sett med tre vegger som leveres med to vingemuttere. Disse skrus til på veggene, og er skånsomme mot emaljen på selve gryta. Nettingveggene vil fange opp glør, og beskytter omgivelsene for springende gnister.

  Spesifikasjoner

  • Diameter: 70 cm

  • Vekt: 2 kg

  • Materiale: Svartlakkert stål

  Gnistfanger til espegår bålpanne 70

  Tenk på dette når du velger Espegard gnistfanger

  Når du skal kjøpe en gnistfanger anbefaler vi deg å gjennomføre søk etter produkter som er tilpasset den spesifikke modellen din. Har du for eksempel en Espegard Bålpanne 60 cm, bør du velge en gnistfanger som passer til bålpanne 60 cm.

  Trenger du hjelp til å finne produkter tilpasset din bålpanne? Da kan du kontakte oss. Vi hjelper deg!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss