Gt sykler - BMX og terreng til barn og voksne

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  GT Bikes er et anerkjent sykkelmerke som er svært populært i BMX-miljet, men de produserer også både racer og terrengsykler. Vi har tatt for oss noen av de beste BMX- og terrengsyklene fra GT.

  Siden midten av 1970-tallet har GT sykler produsert autentiske BMX-sykler, og gjennom de seneste årene har sykkelmerke blitt kjent for å produsere pålitelige og bunnsolide sykler. I sortimentet til GT finner man sykler for både profesjonelle utøvere og amatører. I dag produserer GT landeveis-, terreng- og BMX-sykler med modeller i ulike prisklasser. Modellene vi har sett på er for det meste GT sykkel barn eller til junior og sykler til herrer. BMX-sykling er populært blant de mer urbane miljøene og blant yngre personer, men også voksne folk trener, leker eller konkurrerer i BMX. Disse syklene har en annen geometri og design enn en terrengsykkel, de som liker å trikse, hoppe og leke i parken går gjerne for en BMX-sykkel. Mens de som liker å sykle lengre turer på sti i skogen velger en fulldempet terrengsykkel. Er du helt ny i gamet og har lyst til å lære deg triksing, så har BMX en egen modell som passer ypperlig for nybegynnere. Denne modellen har også en fin prislapp og er derfor noe de fleste kan ta seg råd til om ønsket etter BMX er stort. Visjonen til GT sykler er å selge pålitelig BMX-utstyr til ryttere og som vil hjelpe med å ta ferdighetsnivået til nye høyder, på en morsom måte. I dag tilbyr GT Bikes sykler som dekker alt fra både freestyle til cruisere og til terrengsykler, for alle aldre og nivåer.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har plukket ut våre anbefalte produkt av GT sykler i 2022. Her finner du BMX-sykler for nybegynnere og terrengsykler for de som elsker stisykling.

  Kjapp og kvikk stimaskin fra GT

  Denne stimaskinen fra GT er en fulldempet terrengsykkel til deg som ønsker en stødig sykkel til grov sti. Her får du en kjapp, kvikk og stabil endurosykkel med 170 millimeter vandring på demperen foran. Force Carbon Pro koster en del tusenlapper, men for deg som sykler mye er dette en god investering som vil ta stisyklingen til nye høyder. Sykkelen har også gode klatreegenskaper og vil gjøre de bratteste bakkene på sti lettere, i tillegg til gode egenskaper i utforkjøringene. Både demperen foran og bak vil gjøre syklingen komfortabel. Force Carbon Pro er utstyrt med Rock Shox dempere, Sram GX/NX drivverk og Flip-chip for forskjellige kjedestaglengde, dette gjør at du kan gå fra stabilt til lekent. Vi anbefaler sykkelen til deg som er super-mosjonist eller satsende idrettsutøver i terrengsykling.

  Spesifikasjoner:

  • Enduromaskin!

  • Rock Shox ZEB Ultimate 170mm

  • Rock Shox Super Deluxe Ultimate

  • Sram Eagle

  sykkel gt

  BMX-sykkel med 29 tommer hjul

  Pro Performer Heritage fra GT er en BMX-sykkel med store 29 tommers hjul. Dette gir deg god trilling og kontroll på sykkelen. Rammen er laget av Chromoly-stål og girsystemet er av type single-speed, som betyr at du kun har ett gir. Med denne sykkelen fra GT kan du trikse, hoppe i parken og ha det moro på pumptracks. Pro Performer Heritage har fått gode omtaler og er et godt valg til deg som enten er nybegynner eller erfaren amatør. Her får du mye sykkel og moro for en god pris. Sykkelen veier 14 kilo.

  gt sykkel herre

  BMX-sykkel fra øverste hylle

  BMX-sykkelen Team Comp fra GT anbefaler vi til deg som ønsker en sykkel fra øverste hylle som du kan bruke når du vil leke deg i parken. Sykkelen er det perfekte valget til deg som er nybegynner. Her får du et klassisk kastet-nav som er lett å vedlikeholde og sørger for å gi deg direkte kraftoverføringer. Med kombinasjonen av Chromoly og Hi-Ten stål får du en slitesterk og rimelig ramme. Sykkelen har også kort kjedestag som gir responsiv gatekjøring, lett topping og utførelse av spinntrik noe lettere. Utover det har sykkelen en 3-delt krank som er svært slitesterk og lett å vedlikeholde dersom noen av komponentene går i stykker. Krankarmene er 170 millimeter lange og sørger for å gi deg god kontroll og stabilitet i luften når du hopper. Med hjulsett på 20 tommer gir det deg god kontroll over sykkelen og triller lett.

  Triksesykkel til junioren

  GT Jr. Performer er en freestyle BMX sykkel som passer perfekt til nybegynneren eller ungdommen i huset. Sykkelen er spesielt laget for å freestyle og trikse i gater og parker, med sine hjul på 18 tommer. Kassett-navet på sykkelen har et nav-system som gir minimalt med vedlikeholdsarbeid og enestående pedaltråkking, og kranken er 3-delt og slitesterk. Jr. Performer er utstyrt med en Hit-ten ramme og vil gi en komfortabel kjøreopplevelse, enten det er til daglig pendling eller til triksing i parken. Ettersom kjedestaget er kort så er sykkelen midt i blinken for responsiv gatekjøring, hopping og spinntrik. Også denne modellen leveres med 170 millimeter lange krankarmer som sørger for god stabilitet og kontroll i luften. Med Jr. Performer kan du som nybegynner finne en god følelse og mestring med en sykkel av topp kvalitet, til en rimelig penge og spesielt designet for deg som er fersk i freestyling. I tillegg veier sykkelen bare 10,5 kilo, noe som vil gjøre triksingen litt lettere.

  gt sykkel norge

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss