Barnesykkel test- Lær barnet ditt glede på to hjul

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  En barnesykkel er noe alle små tasser bør ha. Lær dem sykkelglede på to hjul, og ta dem med på tur. Vi har testet barnesykkel for både de minste og eldste. Finn en sykkel som passer barnets størrelse, bruk og nivå.

  Mange foreldre starten med å gi barna sine en barnesykkel med støttehjul, fordi det er en fin måte å skape trygghet. Når barna lærer seg å sykle på egen hånd åpner det seg muligheter for mange turer i skog og mark. Vi har tatt en titt på sykler som egner seg for både grus og terreng, men også asfalt. Avhengig av høyde på barnet og om du ønsker at barnet skal vokse inn i sykkelen, kan du velge mellom barnesykkel 12 tommer, barnesykkel 16 tommer, barnesykkel 20 tommer og barnesykkel 24 tommer. For barnesykler er tommer hjulstørrelse, og ikke rammestørrelse som hos voksne. Det blir gjerne innkjøp av barnesykkel 4-6 år i alder, og når de er 12 år bør de ha en større sykkel.

  Barnesykkel størrelse går på lengden til barnet. Noen vokser raskere enn andre, og sykkelen velges etter høyden til den som skal ha. Det er viktig at den ikke er for stor, men heller ikke for liten. For de aller minste er frog barnesykkel populært, den finnes uten pedaler og er en fin måte for barnet å lære seg balansen. Gjerne allerede fra 3-4 års alderen. De finnes også for eldre barn, som har lært seg å sykle. Frog Bikes kommer i fargerikt design, lette i vekt og utviklet spesielt for barn.

  Når det gjelder pris på sykler er en billig barnesykkel relativt, du må som regel ut med noen tusen kroner. De minste og rimeligste syklene ligger på mellom 1000 til 3000 kroner, men skal du ha en terrengsykkel junior til 12-åringen din må du fort ut med mellom 5 til 10 000 kroner.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har testet sykler for de aller minste og de eldre barna. I ulike prisklasser.

  Til de aller minste - Fuji Rookie 16

  Fuji Rookie med 16-tommer hjul og kraftige dekk, er en tøff og robust barnesykkel med en lett aluminiumsramme. Sykkelen leveres med støttehjul, kjedekasse og polstring på styre og stem. Dette er en sykkel som passer for barn mellom 100 til 115 centimeter, eller 3 til 5 år. Sykkelen passer til barnet som skal lære seg å sykle. Det er en lett barnesykkel, og fin å lære seg hvordan man skal sykle.

  Sykkelen veier 11,5 kilo, inkludert støttehjul.

  barnesykkel med støttehjul test

  Til de minste som har lært seg å sykle - Superior Racer XC 20

  Når barnet ditt har lært seg å sykle, er denne terrengsykkelen en god sykkel for de minste. Den passer for barn med høyden 100 til 135 centimeter, og har 20-tommer hjul. Sykkelen er utstyrt med kraftige V-bremser, bremsehendler tilpasset små barn, 1x7 Shimano og har en lett aluminiumsramme. Den leveres også med kraftige og gode dekk fra Schwalbe. I tillegg følger det med klistremerker, så barnet kan sette sitt personlige preg på ramma.

  Superior Racer XC 20 kan brukes på flere områder, og er allsidig. Både frem og tilbake til skolen, venner eller på sykkeltur med familien i skogen. Den er laget driftsikker og funksjonell, og er derfor en trygg sykkel å gi til barne sitt.

  Sykkelen er forholdsvis lett med sine 9,1 kilo.

  Merida barnesykkel test

  Til den litt eldre, og med demping - Superior Racer XC 24

  Superior Racer XC 24, leveres med 24-tommer hjul. Dette er en barnesykkel for tur, lek og terrengsykling.

  Sykkelen har en lett aluminiumsramme, SR Suntour dempegaffel, kraftige V-bremser, Shimano 1x8 gir og gode Schwalbe-dekk. Sykkelen er som den over laget for å være driftsikker og funksjonell, men samtidig lett.

  Denne sykkelen er blitt kåret til å være en robust terrengsykkel for små syklister. Med både dempegaffel og grove terrengdekk gjør det sykkelen mer stitilpasset.

  24-tommer passer til barn i høyden 130 til 155 centimeter.

  Sykkelen veier 9,1 kilo.

  Barnesykkel racer

  https://birk.no/superior-team-20-barnesykkel

  Dette er en av toppmodellene til barn fra merket Superior. Sykkelen er utstyrt med bedre deler enn de helt tradisjonelle barnesyklene til samme alder. Denne barnesykkelen har hatt fokus på vekt og funksjon, som skal fremme sykkelglede hos barnet ditt.

  Superior Team 20 leveres med en stiv aluminiumsgaffel som gjør sykkelen både responsiv og lett. Den har også hydrauliske skivebremser, som gjør bremsingen trygg og komfortabel. Rammen er av typen lett aluminium, og girene er 1x7 Shimano. Shimano tilfredsstiller også behovet for både lette og tunge gir, som gjør opplevelsen for barnet god i bakker, på flater og utforkjøringer.

  Ønsker du å gi barnet ditt sykkelglede tidlig, som den også kan ha med seg i voksen alder er dette et godt kjøp.

  Sykkelen veier 9,1 kilo.

  Sykkel til ungdom

  Til den lille jenta som er skikkelig jente - Dino Bikes Barnesykkel Unicorn rosa

  Har du en datter som elsker rosa, og ønsker samtidig kurv til barnesykkel, da er dette et riktig kjøp.

  Unicorn barnesykkel fra Dino Bikes er egnet for barn som skal lære seg å sykle. Sykkelen leveres med stålramme, rosa og hvite farger fra Unicor, og passer til fritidsbruk. Dette er ikke en sykkel for å sykle i marka, men mer å lære seg å sykle utenfor hjemmet, på landsbygda eller helt korte visitter rundt i byen. Men uansett hvor; Under oppsyn og tilsyn av foreldre eller en voksen person.

  Hjulene er 12-tommer, alderen er anbefalt 3 til 5 år. Og er i første omgang anbefalt for husholdningsbruk.

  Barnesykkel til jente

  Til den lille gutten som elsker "biler" - Dino Bikes Barnesykkel Cars 3 rød 12

  Dino Bikes har også designet en liten barnesykkel for gutter, med kurv. Sykkelen leveres med støttehjul, 12-tommer hjul og er av det minste slaget. Denne er egnet for gutten som er mellom 3 til 5 år, og som skal lære seg å sykle. Den passer til fritidsbruk, og de helt korteste turene.

  Rammen er av stål. Fargene er rød, svart og gul og designet etter filmet "biler". Sykkelen brukes under tilsyn av foreldre eller en voksenperson.

  Guttesykkel

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss