Yogamatte fra Jade - Vi har testet Elite S, XW, Harmony og Voyager

  JadeYoga er en yogamatteprodusent med et enkelt, men inspirerende mål; å skape verdens beste og mest miljøvennlige produkter og samtidig gi tilbake til jorden for hver solgte enhet. Dette gjør de ved å bruke naturlige gummimaterialer samtidig som de også planter et tre for hver Jade yogamatte de selger – noe som har resultert i over en million nye trær siden denne prosessen begynte. Firmaet lager yogamatter i mange ulike størrelser og prisklasser, inkludert kjente Jade Elite S, Jade XW, Jade Harmony Professional og Jade Voyager, som brukes av mange yogaentusiaster over hele verden.

  Jade Yogamatte: Miljøvennlige og gode produkter

  Om du er på utkikk etter en ny yogamatte fra Jade, har de mange forskjellige produkter å velge mellom. Her finner du noe for enhver smak, alt fra matter designet for å ha med seg på tur til ekstra store Jade XXL-matter. Om du ikke finner en du liker her prøv i vår store test av yogamatter.

  Jade Harmony Professional

  Jade Harmony Professional er en del av Jade Harmony-serien, som er de mest populære produktene til produsenten. Anmeldelsene for denne matten på nett er ekstremt positive, hvor forbrukerne spesielt trekker frem hvor godt grep man får med det naturlige stoffet matten er laget av samt at det er positivt at matten ikke inneholder noen form for syntetisk plast. Det er ikke den billigste modellen du vil finne, men til gjengjeld får du en yogamatte av veldig god kvalitet, som vil kunne holde lenger enn mange konkurrerende produkter.

  ​Jade Voyager

  Jade Voyager er et billigere alternativ enn mattene fra Harmony-serien, men er likevel laget av produsentens anerkjente, naturlige gummimaterialer. Lengden på 173 cm gjør at den vil være lang nok til veldig mange av våre lesere, og om du ønsker å ha med deg matten på tur, er dette en av de tynneste produktene vi har vært borte i. Dette produktet passer perfekt om du er mye på farten, men om du skal trene ofte og jevnlig, kan det være lurt å gå til innkjøp av en matte på mellom 3 og 5mm, eventuelt et enda tykkere produkt om du skulle ønske det. 

  ​Jade Travel Mat

  Jade Travel Mat er en matte spesiallaget for folk som ønsker å ta med seg matten på tur. Tykkelsen på ca. 3mm og vekten på rundt 1.3 kg gjør den nemlig perfekt å pakke med seg, og tykkelsen gjør også at du vil få veldig god bakkekontakt når du utfører forskjellige yogaøvelser. I forhold til Voyager-matten, kan Travel Mat også passe bra til jevnlig bruk hjemme, men dersom du aldri skal ha med deg matten på tur, kan Harmony Professional være et enda bedre valg. 

  Hva er unikt med Jade yogamatter?

  Jade Yoga er en del av Jade Industries, et selskap med over 100 års erfaring i å produsere orientalske tepper. Teknologien bak Jade yogamatter kommer fra da firmaet prøvde å løse et problem mange teppekjøpere hadde; hvordan få et godt underlag som både beskytter gulvet og gjør at teppet ikke sklir. Dette løste de ved å lage et naturlig gummiunderlag som man kunne putte under mattene, en teknologi som også passet perfekt for yogautøvere, som ofte plages med glatte matter som lett kan skli.

  Om du leser gjennom anmeldelsene til jadeproduktene på nett, er det lett å se at de har lykkes med dette. Det er nemlig veldig mange som kommenterer på at yogamattene fra Jade er noen av de beste når det kommer til å ha et godt feste! I tillegg er mattene noen av de mest miljøvennlige du kan kjøpe, så her kan du både få et veldig godt produkt samtidig som du kan trene med veldig god samvittighet.

  Pass på dette når du kjøper Jade yogamatte

  Når du skal handle på nett, er det viktig at du finner en nettbutikk som tilbyr gode kjøpsvilkår. For det første burde matten du kjøper komme med en konkurransedyktig pris, og du burde også være sikker på at produktet er autentisk og kommer fra produsenten som er oppgitt. Vi anbefaler også at du holder deg til anerkjente operatører, da det ikke er alle nettbutikker som er så flotte som de prøver å fremstå. Vi fant alle produktene til Jade på Amazon sin nettside, og siden Amazon er verdens største på det de driver med, har de også lang erfaring med å skape trygge og sikre tjenester til sine forbrukere. Ovenfor kan du finne lenker til de mest populære Jade-produktene hos Amazon, så har du ikke allerede en nettbutikk du ønsker å benytte deg av, kan det være lurt å kjøpe de via våre lenker.

  Jade yogamatter – Gode produkter, godt for planeten

  Jade Yoga har et godt rykte, og det er ikke uten grunn. Firmaet drives av samvittighetsfulle mennesker med høy yrkesstolthet, og de er kjent for å lage produkter som både holder lenge og er veldig gode å bruke. Jade yogamatter gir deg nemlig et veldig godt feste, noe som er viktig for å kunne holde utfordrende posisjoner. I tillegg lages alle mattene av naturlige og nedbrytbare gummimaterialer, og pr. matte Jade Yoga selger, planter de også et tre, da de ønsker å gi tilbake til naturen for ressursene de bruker på å produsere mattene.