Praktisk og allsidig sammenleggbar elsykkel

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  En foldbar elsykkel fra sykkelprodusenten MATE er den perfekte elsykkelen til deg som er glad i by- eller tursykling. Her får du god rekkevidde, kraftig motor og sikker bremsekraft.

  En sammenleggbar el-sykkel er perfekt til deg som ønsker en sykkel med allsidige egenskaper og som kan foldes sammen, enten du skal ha sykkelen i en liten bod eller bagasjerommet på bilen. Sykkelprodusenten MATE har produsert sammenleggbare elsykler med god rekkevidde, kraftig motor og sikker bremsekraft, noe som gir deg muligheten til å sykle både i byen eller på tur. Ettersom syklene er sammenleggbare har de en helt annen geometri enn vanlige el-sykler, i tillegg til at dekkene er langt bredere og mindre enn vanlige sykler. Dette gir deg stabil sykling på asfalt, gangveier. humpete bygater eller grusveier. MATE X er derfor elsykkelen til deg som ønsker en stilig, praktisk og allsidig elektrisk sykkel for urban sykling eller til helgeturer utenfor byen.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Under kan du lese mer om produktet fra MATE som vi anbefaler i 2022. Modellen finnes i fargene svart, hvit, army-grønn og coral.

  Kraftig, liten og massiv elsykkel

  MATE X sin modell for 2022 er en kraftig og massiv elektrisk foldesykkel som passer til deg som vil skille deg ut fra mengden, med sykkelens unike geometri og design er du garantert oppmerksomhet. Rammen og hjulene er mindre enn på vanlige sykler, men triller fortsatt lett. Sykkelen er designet for å brukes både til cruising i byen og på tur. Rammen er sammenleggbar og laget av aluminium, og dekkene som følger med er brede 20x4" dekk. MATE X har en kraftig bakhjulsmotor fra Bafang ved modellnavn RG060 på 250W og et integrert Lithum-Ion-batteri med en rekkevidde på opptil 120 kilometer. På grunn av den kraftige motoren kommer du deg raskt opp i en toppfart på 25 kilometer i timen og god hjelp i de bratteste bakkene. Sykkelen er også utstyrt med topp kvalitet av gir og bremser. Her får du kraftige hydrauliske skivebremser fra Zoom med en 160 millimeter stor bremseskive foran og bak, dette gir deg sikker bremsekraft når det trengs. Girsystemet er Microshift og ved hjelp av en twist-skifter på styret kan du velge mellom åtte gir, dette gir deg muligheten til å tilpasse giringen etter fart og løypeprofil. Sete- og styrehøyden kan justeres til å passe personer mellom 150 og 215 centimeter. Når sykkelen foldes sammen blir den 103x59x78 centimeter og kan den fint få plass i boden eller bagasjerommet. Også pedalene kan foldes sammen. Informasjon om dette følger med i brukermanualen. En annen fordel med MATE X er at du får 2 års garanti på både motor og batteri. Alt i alt får du her et produkt med god kvalitet, mange bruksområder og en overkommelig pris.

  el sykkel sammenleggbar

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss