Forebygg vond nakke med nakkemassasje apparat hjemme

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Med et massasjeapparat til nakke, rygg og skuldre kan du på en effektiv måte forebygge muskelvondt og -knuter. Massasjeapparater finnes i ulike prisklasser, men har til felles at de er laget for at du kan lene deg tilbake i stolen hjemme og nyte din egen behandling.

  Smerter og vondt nakke er et vanlig problem blant muskler- og skjelettplager. Grunnen til det er fordi vi sitter mye på jobb, ser mye på PC og mobiltelefoner, kombinert med høy stressfaktor og belastning i hverdagen. Massasjeapparater for nakke er utviklet for å løsne opp i stiv nakke og kan brukes mens du slapper av, jobber eller skroller på mobiltelefonen. Apparatene har et buet design for å gi den perfekte passformen, samtidig som du ikke skal merke at du har den på deg.

  For under 2000 kroner kan du kjøpe deg et massasjeapparat som vil løse opp ømme og vonde muskelknuter eller bare gi deg en avslappende behandling. Selv om mange velger å gå til en massør, fysioterapeut eller kiropraktor kan det likevel være deilig å ha et apparat hjemme som kan gi deg massasje når det trengs. Hvis det kun er stiv nakke eller rygg det er snakk om, kan apparatet gjøre underverker, men sliter du med langvarige plager kan det i tillegg være smart å oppsøke en profesjonell behandler. Et nakkemassasje-apparat finnes i ulike varianter, men har til felles at de er laget for å gi deg en avslappende massasje hjemme i stolen, sofaen eller kontorpulten. Produktene vi har sett på er alle sammen massasjeapparat for under 2000 kroner, og apparater som vil gi deg behagelig, avslappende og oppløftende massasje. Har du vondt andre steder på kroppen kan apparatet brukes på flere kroppsdeler enn kun nakkepartiet. Det finnes også nakkemassasje-apparat med varme for dem som ønsker en enda varmere opplevelse. I nakkemassasje-apparat test er blant annet modellene fra Beurer nakkemassasje-apparat svært populære. Beurer sine produkter er kjent for å ha høy kvalitet, men det finnes også flere andre gode modeller og merker som vil gjøre "metime nakkemassasje" til en deilig og avslappende opplevelse hjemme i stua di.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har plukket ut tre favoritter og anbefalte produkt til deg i 2022. Alle disse tre apparatene kan bidra til å lette på øm, vond eller stiv nakke.

  Funksjonelt massasjeapparat for hele kroppen

  Aura massasjepute fra IWAO er produktet til deg som ønsker et funksjonelt massasjeapparat som kan brukes på hele kroppen. Her får du en massasjepute med åtte innebygde massasjekuler som vil gi deg deilig, infrarød varme og kan massere med enten Kneading eller Shiatsu massasje. Med dette produktet kan du gi deg selv en avslappende nakkemassasje med varme. Har du vondt andre steder på kroppen kan du bruke puten overalt på kroppen. Posisjonen til puten styres med de innebygde stroppene ved at du justerer massasjen på kontrollpanelet. På den måten kan du selv justere hvordan massasje du ønsker. Designet på massasjepute er lett og det følger med adapter til både bil- og hjemmebruk, noe som betyr at du kan ta massasjen når du måtte ønske.

  nakkemassasje apparat

  Elektrisk selvmassasje for sirkulasjon og restitusjon

  Gymstick sin Drum Massager er et massakjeapparat som kan se ut som en slynge og vil gi deg elektrisk selvmassasje. Vi anbefaler produktet til deg som ønsker hjemme-massasje for å få i gang sirkulasjonen eller restitusjon av trøtte muskler. Opplevelsen vil bli en avslappende massasje og apparatet kan bruke spå hele kroppen. Slyngen har et design som ligner på en krage og vil omslutte nakken, skuldre, rygg eller lår, avhengig av hvor du ønsker massasje. I selve massasjeslyngen er det en avansert teknikk og mekanikk som samarbeider for å gi deg en behagelig massasje. Og produktet er designet og utviklet for å øke blodsirkulasjon og hjelpe musklene dine med å slappe av. Også på de stedene på kroppen det er vanskelig å komme frem til selv. Produktet har et integrert varmesystem som vil gjøre at effekten av massasjen varer lengre og myke opp musklene dine på en god måte. En annen fordel med Drum Massager er at du selv velger hvilket nivå eller intensitet du ønsker på massasjen, dette justerer du selv med de 10 ulike nivåene. Hvor det laveste nivået gir myk og skånsom massasje, mens det høyeste nivået er mer kraftig. For en rimelig penge får du her et produkt som vil gi deg mye glede og avslapning.

  nakkemassasje apparat med varme test

  Personlig og multifunksjonell nakke-massør

  Dette multifunksjonelle massasjeapparatet for nakke er et produkt for deg som ønsker en personlig nakke-massør, med gode egenskaper. Smart Nakkemassasje kan brukes mens du jobber eller når du slapper av på sofaen, alt etter ditt behov. Produktet har et elektrisk pulsmassasjeapparat som vil bidra til å lette på spenninger og muskelsmerter. Apparatet har også et strømlinjeformet design og en U-form som gjør at den passer nakken og hodet ditt perfekt. Det medfølger i tillegg to elektroder som du kan plassere hvor som helst på kroppen din for å gi deg selv en behagelig og effektiv massasje. Hvilken intensitet du ønsker på massasjen velger du selv med apparatets tre ulike moduser. Med knappene kan du enkelt og raskt regulere massasjen underveis. Smart Nakkemassasje vil gjennom disse tre massasje modusene bidra med å senke stressnivået i kroppen din og øke kroppstemperaturen din for økt blodsirkulasjon.

  nakkemassasje pro apparat test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss