Bellyboat og pontongbåt - En nærere vri på fisketuren

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Lenge leve kreativitet og nye løsninger, med bellybåt eller pontongbåt får du en nærere vri på fisketuren og omgivelsene i vannet.

  Bellybåt er som regel enkel å ta med seg til et avsidesliggende vann, og du får en helt egen nærhet til omgivelsene, kommer deg til steder du kanskje ikke når til vanlig og gir deg en følelse av frihet. Bellybåter varierer i både størrelse, vekt, materialvalg og ustyrsomfang, så her kjøper du ut i fra behov.

  Liker du å fiske i skogstjern men eier ikke kano eller uten å måtte dra med deg en stor kano på turen, da er bellybåten et smart valg. Den er lettere enn en kano, pakkes ned i en bag og blåses opp når du er fremme på ankomststedet til sjøs eller skogs. Hvis det ikke følger med, er det lurt å kjøpe svømmeføtter til bellyboat, da dette gjør det lettere å komme seg frem i vannet.

  Bellybåten er først og fremst en genial oppfinnelse for de som elsker å fiske med flue eller sluk, i både salt- og ferskvann. Du kommer deg til den plassen du ønsker, der fisken er og kan enkelt manøvrere og bevege deg dit du vil i vannet. I tillegg kan du være trygg på at du hive flua uten å være redd for å komme i konflikt med omgivelsene rundt deg. Bellybåtene er som regel funksjonelle, stødige og gode å fiske fra. Man sitter godt i båten, kan oppholde seg så nærme eller langt fra land som man ønsker. Den skiller seg fra annen båt, fordi du sitter helt i vannet og har en helt annen nærhet til både vannet, fiskene og naturen. Uten bråk fra motor.

  Bellyboat med årer kan også kjøpt som ekstra utstyr, annet utstyr som anbefales å kjøpe ved siden av er luftpumpe, oppbevaringsbag, flytevest, bærestropper, ekkoloddholder, ekkolodd, fiskestangholdere, stativ for oppbevaring av fiskestenger, lanterne til fisking i skumring og mørke, og anker eller dreggpose.

  Mann fisker i flytebåt

  Kjøper man alt av ekstra utstyr, kan pris totalt bli høy, men er du en som elsker fisking er det verdt pengene. Ønsker du å prøve deg litt mer frem med bellybåt og fisking, kan man starte med båt pluss svømmeføtter, og heller kjøpe mer utstyr etterhvert. Slik at pris holdes noe nede.

  Bellybåten bruker du enten ute alene eller du kan bruke den på vannet sammen med andre. Det er nok best å holde seg en i hver båt, men den finnes også i dobbel. Generelt sett varier bellyboat pris, du kan finne både rimeligere og dyrere utgaver.

  I en bellyboat test gjort i 2020 er det Outcast Fish Cat 4 Deluxe LCS som kommer ut som markedets beste bellybåt. Den omtales som "kongen av beldybåter" og kombinerer kvalitet, brukervennlighet og design på en annen måte. I følge testen føler du med en gang du setter deg i båten at du sitter trygt, komfortabelt og høyt på vannet, sammenlignet med andre modeller. Båten er utviklet for å holde seg stabil, selv om du fisker eller beveger deg fort bortover vannet. Outcast sin modell er også designet for hastighet og komfort, og med en spiss "U"-form i tuppen skal den også tåle både bølger og mestre alle slags forhold. I og med at du sitter høyere unngår du også å bli er våt på bena enn nødvendig, og du får brukt mere av føttene dine til å padle og holde kontroll i vannet. Denne er vinneren av bellybåt test, noe som kanskje ikke er så rart, men ønsker du en rimeligere variant og få mest for pengene havnet Ron Thompson Max Float Nelly Boat på andreplass i den samme testen.

  Denne modellen er enklere, billigere men gir deg det du trenger om du ikke bruker båten så ofte. Den holder deg trygg og stabil på vannet, er god å bruke og er bygd romslig så du har mulighet til å bevege armer og overkropp , mens du fisker.

  På markedet i dag er det flere som lager belly båt, i kan kalles alt fra guidline drifter, pontongbåt og bellyboat. Forskjellen fra en pontongbåt og bellybåt er at man i en pontongbåt kan bruke årer uten at det påvirker stabiliteten, mens bellybåt er oppblåsbar og enklere å ha med seg. Kvalitet avhenger av om du er nybegynner eller viderekommende når det kommer til fisking, og om det er din store lidenskap eller en hobby du kun ønsker å gjøre innimellom.

  Våre anbefalte produkt i 2020

  Vi har sett nærmere på noen båter, og kommer her med våre anbefalte produkter innen bellybåt, guideline drifter og pontongbåt.

  Savage Gear V2

  Denn er høytflygende, stabil og enkel å manøvrere. Båten har et fire kammers luftkonstruksjon, i tillegg til et behagelig sete sete og med rygg og masse plass ekstra i vanntette bokser. Med bærereimer på båten kan du ha den på ryggen, og den har utstyr og lommer med stor lagringsplass for både jakke, termos, mat osv.

  Ved lagring ute i høy temperatur må man huske å ta ut halvparten av luften.

  Leveres med årer.

  svart pontongbåt

  Nomura Belly Boat

  Den er oppblåsbar, rask å montere og hele båten får plass i en bærbar bag. Den største og kraftigste, med egenskaper som den mer kresne fiskeren setter stor pris på. Nomura Belly Boat er en blanding mellom belly- og pontongbåt. Båten kombinerer kvalitet, funksjon og design på en god måte, har ekstra store oppbevaringslommer på pongtongene og integrerte lommer og rom i ryggstøtten. Denne egner seg best til de som fisker mye og har høye krav på båten. Den flyter også stabilt i vannet, slik at man kan føle seg trygg om bord. Båten har god sittekomfort og er beregnet både får unge, eldre, nybegynnere og mer erfarne.

  Oppblåsbar båt for fiske

  PVC Belly Boat

  Lett og kompakt utgave, som er praktisk å bære med seg. Den har bæreseler så du kan ha den på ryggen, og på kjøpet for du også med både fotpumpe og lappesett. Båten har også et opplåsbart sete og rygg, fire blåsebelger forøkt sikkerhet og spenner på hver side av setet for økt stabilitet og motstand i ryggen. Svømmeføtter anbefales.

  Fiskebåt solo

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: