Golfbag test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  En golfbag hjelper deg med å holde utstyret organisert og gjør det lett å fokusere på spillet. Golf er en sport som krever fokus, og for å slippe unødvendig romstering etter riktig kølle og peg, trenger du en bag til golf som holder alt lett tilgjengelig.

  Det finnes mange bager til golf å velge mellom – noen er ekstra store, noen låser køllene fast og noen er vanntett. For å gjøre det lett å finne den ultimate bagen til neste golftur, har vi samlet noen av de beste alternativene på markedet. Golf handler om lidenskap og fokus. Fokuser fullstendig på spillet med velorganisert utstyr.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Wilson -  I LOCK bag til golf

  Har du mye med deg når du spiller golf? Da vil iLock fra Wilson være et ypperlig alternativ. Dette er en bag til gold med en innovativ form, og en topp som sørger for å låse køllene fast. Toppen er delt i 14-deler, noe som gir ekstra stor plass til oppbevaring.

  iLock kommer med en isolert lomme, en fleeceforet lomme for verdifulle eiendeler, tre lommer til tilbehør, to store lommer for klær og flere allsidige oppbevaringslommer. Det som skiller modellen ut, er låsingen av køller, ringen for håndklær og to holdere for paraplyer.

  Golfbag test

  Wilson - EXO – Bag til golf

  Exo er en ypperlig bag som holder alt av golf-utstyrt organisert. Her får du en femdelt topp, hvor to av delene er i full lengde. Dette sørger for tilgjengelig oppbevaring. Bunnen sklisikker slik at krøllene sitter godt og ikke utsettes for skade. Baggen er i tillegg utstyrt med sek lommer i ulike størrelser.

  Exo kommer med en polstret bærereim slik at du komfortabelt kan bære bagen når du spiller golf. Økt komfort forsterkes av en beskyttende pute som demper korsrygg og hofter. Baggen har en lav vekt å bare 2,3 kilo og kommer i flere lekre fargekombinasjoner.

  golf bag best i test

  WILSON - DRY TECH II – Bag til golf

  Hvis du spiller golf i allslags vær, er DRY TECH II et godt valg. Dette er en Wilson golf bag som er fullstendig vanntett, samtidig som den er lett av vekt. Glidelåsen er også vanntett, slik at alt regn blir holdt borte fra utstyret.

  Sømmen er varmeforseglet og bagen er utstyrt med seks lommer. Dette åpner opp for allsidig oppbevaring. Toppen av bagen er delt i seks og kommer med et integrert håndtak, slik at det er enkelt å frakte den rundt på banen. Hofteputene og bærereimen er polstret for ekstra komfort.

  impact golf bag test

  Wilson - ECO

  Liker du å ta miljøbevisste valg i hverdagen? Da vil Wilson ECO være den rette golfbagen for deg. Denne modellen kommer med de samme gode kvalitetene produsenten er kjent for, men i et bærekraftig format. Baggen er nemlig skapt av over 50 resirkulerte plastflasker.

  Under produksjonen brukes det mindre energi, noe som reduserer CO2 utslipp og holder plastikken vekke fra søppeldynger og miljøet. Baggen er like funksjonell som andre modeller, og er delt opp i fem rom. Den er også utstyrt med seks store lommer slik at du får med deg alt du trenger. Dette er valget for de miljøbevisste.

  nike golf bag test

  Konklusjon

  Wilson -  I LOCK – Beste bag til golf

  iLock er den ultimate bagen for golf. Her får du et innovativ design som låser køllene fast og to holdere for paraplyer. Toppen er delt i 14 rom, og du får mange unike lommer som alle er skapt for trygg oppbevaring. Dette er bagen for de som virkelig ønsker organisert oppbevaring når de spiller golf.

  Wilson - EXO – Brukervennlig bag til golf

  EXO er en allsidig bærebag som kommer godt med når du spiller golf. Du får seks lommer i ulik størrelse, samt en femdelt topp for praktisk oppbevaring. Bærereimen er polstret og en myk pute gir god støtte til korsrygg og hofter. Dette er en allsidig og lett bag til golf med en vekt på 2,3 kg.

  WILSON - DRY TECH II – Vanntett bag til golf

  DRY TECH II er et utmerket valg dersom du spiller golf hele året. Bagen er vanntett, både i stoffet og lang glidelåsen. Sømmene er varmeforseglet og du får en seksdelt topp og seks lommer til oppbevaring. Et integrert håndtak gjør transportering lett, og en polstret hoftepute gir økt komfort.

  Wilson - W/S ECO – Miljøvennlig bag til golf

  Wilson ECO er en miljøvennlig bag til golf skapt av over 50 resirkulerte plastflasker. Bagen er delt opp i fem rom og kommer med seks store lommer. Produksjonen holder plastikk borte fra naturen, bruker mindre energi og reduserer CO2 utslipp.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: