Elsykkel barn - To forskjellige varianter av elsykkel til barn

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  Flere og flere sykkelmerker har begynt å produsere elsykkel for barn. Dette er sykler med elektrisk motor, men i mindre størrelser. For mange barn kan dette være et fint fremkomstmiddel i forbindelse med fritidsaktiviteter.

  Elsykkel er blitt svært populært blant aktive nordmenn. Med elektrisk motor og ekstra kraft kan sykkelturen føles litt lettere, og du kan komme deg litt lenger enn hva du ville gjort på en vanlig sykkel. Langs veiene i dag ser vi også flere og flere barn som sykler på elsykkel. Enten det er til og fra skolen, fritidsaktiviteter eller på sykkeltur med familien. Hvis du ønsker å gjøre sykkelturen med familien mer positiv for barna, kan det hende at en elsykkel er en god investering til barna dine. På den måten kan du selv få trening, samtidig som at barna dine slipper å måtte slite seg helt ut på tur.

  I utvalget av elsykkel for barn kan du finne terrengsykler eller fatbike med elektrisk motor. Barnesyklene skiller seg ut i form av at hjulstørrelsen er mindre, gjerne 24 eller 26 tommers hjul. Rekkevidden og kraften i motoren er gjerne noe lavere enn i en voksensykkel, men likevel har motoren nok kraft til at du bør være trygg på at barnet ditt har god kontroll i trafikken.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Vi har plukket ut to ulike varianter av sykler med elektrisk motor. Disse er designet spesielt for barn og ungdom. Den ene er en sykkel som kan brukes til både tur, trening og transport, mens den andre modellen er en sykkel som egner seg best som et leketøy for barnet ditt.

  Hardcore elektrisk terrengsykkel til barn

  Har du barn som er ivrig på å sykle? Gekko har her designet og utviklet en hardcore elektrisk terrengsykkel til barn. Flash MTN har en kombinasjon av lett og solid aluminiumsramme, i tillegg til en effektiv dempegaffel foran. Girsystemet består av ni gir med bred utveksling som vil gjøre sykkelturen for barnet til en lek. Her har barnet tilstrekkelig med gir til å komme seg opp de bratteste bakkene og få tråkket godt på flatene. Bremsene er kraftige hydrauliske skivebremser med god og trygg bremsekraft. Sykkelen anbefales til deg som har barn som vil ha en god sykkel til å både sykle til skolen eller lengre turer på sti. Motoren på Gekko Flash MTN er en kraftig Shimano E5000 elmotor med et batteri på 504Wh. Dette gir både mye moro og lang rekkevidde. Geometrien på sykkelramma er utviklet spesielt for forutsigbare kjøreegenskaper og god utnyttelse av kraften i hvert tråkk. Hjulene som står på sykkelen er 26 tommer med brede dekk som gir godt grep. Rammestørrelsen passer for barn mellom 10 til 13 år. Rekkevidden på sykkelen er mellom 60 til 100 kilometer. Her får du en sykkel som koster en del tusenlapper, men som likevel kan være en god investering til fysisk aktivitet for barnet ditt. Og har du flere barn kan det være fint å ha en sykkel som kan arves videre til nestemann i flokken.

  elsykkel ungdom

  Perfekt leketøy til barn over 8 år

  Denne varianten av en elsykkel er laget for å være et perfekt leketøy til barn over 8 år. Her får du en rask og brukervennlig elsykkel. Razor E Punk er enkelt å bruke, men er en sykkel som ikke egner seg til lengre turer i skog og mark. Dette leketøyet passer til å bruke i gata hvor dere bor eller uteplassen. Sykkelen er utstyrt med to sikre bremser, så sikkerheten er på topp. Produsenten anbefaler likevel å bruke nødvendig beskyttelsesutstyr. Topphastigheten på sykkelen er 14 kilometer i timen. Razor E punk har en kjøretid på 40 minutter i strekk før den må lades. Fordelen med denne elsykkelen er at de små fottrinnene (hvor bena skal stå) er brettbare og du kan dermed klasse sammen sykkelen når dere for eksempel skal på ferie eller biltur. Setet på sykkelen er mykt og komfortabelt, slik at de små barnerumpene slipper å bli helt møre. Her får du et produkt som er rimelig, sykkelen koster under 2000 kroner. Vi anbefaler produktet til deg som vil investere i et leketøy til barna dine og som da skal brukes på privat mark. Ønsker du en sykkel til barnet ditt som kan brukes på sykkelturer bør du gå for en annen modell, og en sykkel som er designet for å sykle turer.  

  liten elsykkel barn

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss