Beste massasjeball

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Dersom du sliter med ømme og stive muskler, kan en massasjeball være redningen. Vonde muskler kan være vanskelig å bli kvitt, særlig når triggerpunktene er små og harde. Muskelknuter kan være plagsomme, men med en massasjeball får du løsnet punktene på en effektiv og behagelig måte.

  Hvor intensiv du ønsker at trykket skal være, er opptil deg. Men det finnes mange massasjeballer å velge fra. Noen er doble, noe vibrer og noen har pigger. Med en massasjeball blir det lettere å nå inn til de rette punktene, og du får et optimalt press som blir kvitt smerten en gang for alle. Vi har sett på ulike massasjeballer, slik at du kan finne en som passer til deg.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  ZpikesRoller

  ZpikesRoller er en herlig massasjepakke som gir deg alt du trenger for å slappe av og massere musklene. Her får du blant annet med to massasjeballer, en skumrulle og to treningsstrikk som reduserer sjansene for ømme muskler. Den doble massasjeballen er designet for å forme seg etter ryggraden og store overflater.

  Den mindre massasjeballen passer ypperlig når du må nå spesifikke punkter på kroppen, som for eksempel muskelknuter. Begge massaseballene har en optimalisert hardhet som tar knekken på knuter, uten at det føles ubehagelig for muskler og huden. Denne pakken tar hånd om hele kroppen, fra topp til tå.

  Massasjepakke

  MG10, Massasjeball med pigger

  MG10 er en unik massasjeball med smarte egenskaper. Den er praktisk og liten av størrelse, slik at du kommer til overalt og treffer triggerpunktene. Det som skiller denne modellen ut, er at den vibrerer med to intensitetsnivåer. Massasjeballen har en ergonomisk form og er enkel å ta med seg på farten.

  Dersom du ønsker ekstra massasje, skrur du på vibrasjonene. Du velger mellom to nivåer og kan bruke ballen mens du står inntil en vegg, sitter eller ligger. Berøringsflaten er myk og komfortabel, samtidig som ballen er robust nok til å gi effektiv massasje over hele kroppen.

  massasjeball fot test

  ACU POINT DUO MASSASJEBALL

  Dette er en massasjeball som er spesialutviklet for å jobbe med ryggraden. Her skapes det et godt trykk på punktene som befinner seg oppover ryggen, takket være det innovative designet. Det kan være vanskelig å nå alle punktene dersom du sliter med ryggen, men denne massasjeballen tar seg av alt i en bevegelse.

  Massasjeballen er dobbel, men har fortsatt en praktisk størrelse. Den er 6 cm i diameter og har en lengde på 13 cm. Ballen er utviklet i TRP, et solid og robust materiale. Ballen er hard, men du velger selv hvor intenst trykk du ønsker. Ettersom ballen er dobbel, passer den også til større overflater på kroppen.

  massasjeball rygg test

  Triggerpunkt massasjeball

  Vonde og stive muskler, skyldes vanligvis et triggerpunkt. Dette blir ofte kalt for en muskelknute som sender strålende smerte til resten av kroppen. Når vi løsner knuten med press og massasje, vil smerten forsvinne. Det kan dog være vanskelig å nå disse triggerpunktene med fingrene, og derfor er massasjeball eller massasjepistoler nyttige redskap.

  Med en massasje ball kan du massere ømme muskler over hele kroppen, selv om du bor alene. Sett deg inntil en vegg, legg deg på sengen eller stå med ballen under foten. Jo mer du lener deg mot ballen, desto mer intensivt blir trykket.

  Massasjeballer varierer i størrelse, fasong og hardhet. Du bestemmer selv hvor mye trykk du ønsker å legge på området, ved å justere stilling. Etter kort til vil smertene begynne å forsvinne, som et resultat av at knuten er løst opp. Dersom du sliter med musklene, er en massasjeball gull verdt.

  Konklusjon ZpikesRoller

  Hvis du sliter med stive muskler, vil massasjepakken ZpikesRoller fort bli din beste venn. Her får du to effektive massasjeballer med på kjøpe. Den ene er dobbel og designet for å hjelpe ryggraden, mens den andre er liten for å nå de ømme knutene og punktene.

  MG10, Massasjeball

  MG10 er en praktisk og liten massasjeball med en unik funksjon – den vibrerer. Når du trenger hjelp til å ta knekken på anspente muskler, vil den ergonomiske formen og vibrasjonene sørge for best mulig muskelavslapning. Massasjeballen er liten nok til å nå alle triggerpunkter. 

  ACU POINT DUO Massasjeball 2-i-1

  Acu Point Duo er en effektiv massasjeball som lar deg komme til på de vanskelige punktene. Ballen er hard, kommer med et ergonomisk design og har en lengde på 13 cm og en diameter på 6 cm. Formen er tilpasset ryggraden slik at du for en god effekt.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: