Liten tredemølle - Praktisk mølle som tar liten plass

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Vil du være aktiv hjemmefra, men har ikke plass til en stor tredemølle? Da er tredemølle som tar liten plass ting for deg. En liten sammenleggbar tredemølle kan pakkes bort når den ikke er i bruk, og kan settes opp nesten hvor som helst i huset.

  Tredemølle liten anbefales først og fremst til deg som vil mosjonere hjemmefra, enten ved å gå eller jogge. Små tredemøller kan kjøpes som sammenleggbar mølle, så du kan pakke den bort når den ikke brukes og enkelt montere den opp når du skal trene. Det finnes mange varianter av disse møllene, men felles for de fleste er at de ikke har en altfor høy maks hastighet og egner seg best til deg som vil gå raske turer eller løpe roligere turer innendørs. Se også flere i vår tredemølle test.

  Det finnes to kategorier av liten tredemølle, du kan enten kjøpe en sammenleggbar en eller du kan kjøpe det man kaller for Walking Pad. I liten tredemølle test er for eksempel Kingsmith WalkingPad R1 Pro en testvinner, som er blitt godt omtalt av testpanelene til Nettavisen, Dagbladet, VG og blitt kåret til best i test av GetFitness. Dette produktet er en vinner fordi den har et kompakt og enkelt design, lav vekt, enkel å montere og betjene, og har en super funksjonalitet. WalkingPad R1 Pro kan brukes som kontormølle, gåmølle eller en enkel treningsmølle. Ønsker du derimot en mølle som du kan løpe mer på, så er sammenleggbar tredemølle tingen for deg.

  Flyttesalg

  Våre anbefalte produkt i 2024

  Vi har under funnet våre anbefalte produkt av liten tredemølle, både sammenleggbare og det man kaller Walking Pad eller gåmølle. Alle møllene vi har funnet koster noen tusenlapper, men her investerer du i helsen din og produktene er kjent for å ha god kvalitet. Produktene er perfekt til deg som ønsker å trene hjemmefra, foran TV-en eller med musikk i bakgrunn. Nå er det ingen unnskyldning for å ikke bevege seg lenger, du får både kort vei til treningen og kort vei til dusjen etterpå.

  Markedets mest innovative sammenleggbare tredemølle

  Denne tredemøllen fra ProForm er ikke direkte liten, men ettersom den er sammenleggbar får du her en tredemølle som tar liten plass når den ikke brukes. ProForm City L6 er kåret til beste premiumvalg av sammenleggbare møller, og er kjent for å være markedets mest innovative tredemølle fra en av verden største produsenter av kardiomaskiner. Mølla kombinerer funksjonalitet og kvalitet på en god måte, og vi anbefaler produktet til deg som ønsker å komme i form og ikke har så stor plass hjemme. Denne tredemølla passer inn i de fleste hjem.

  ProForm City L6 er en kraftig og solid tredemølle med en 2HK (4 HK Peak) Mach Z-motor, og gir deg en toppfart på hele 14 kilometer i timen. Med andre ord kan du fint utforske farten på intervallene eller de lengre løpeturene dine. Løpebånden har en lengde på 120 centimeter, dette gir deg god plass til å bevege deg og lar deg strekke på beina når du løper. Bredden på båndet er 45 centimeter, slik at du får et komfortabelt albuerom. Dempesystemet på mølla er av typen ProShox, og gir deg et mykt og komfortabelt løpebånd som er skånsomt for både knær og ankler. Mølla er enkel å bruke, er utstyrt med transporthjul og veier kun 51 kilo. City L6 er også utstyrt med bluetooth, slik at du kan koble den til mobil eller nettbrett. I tillegg til at mølla er kompatibel med iFIT som gir deg mange interaktive treningsmuligheter.

  liten tredemølle kontor

  Sammenleggbar tredemølle med hastighet opp til 6 kilometer i timen

  På denne tredemølla fra Flow Fitness kan du velge mellom å løpe eller gå. Produktet anbefales til deg som er trimmer eller mosjonist, med mål om å holde eller komme i form. DTM100i er sammenleggbar, som betyr at du kan brette den sammen etter bruk og oppbevare den under senga, sofaen eller bak døra.

  Ettersom mølla har en bredde på 54 centimeter på båndet, gir det deg både god komfort og sikkerhet. Her kan du fint gå og jogge med en hastighet opp til 6 kilometer i timen. Farten velger du selv, men mølla har automatisk hastighetsfunksjon som gjør at båndet selv justerer hastigheten avhengig av om du står langt fremme eller bak på båndet. For å styre hastigheten under treningen følger det med en fjernkontroll som er koblet til tredemøllen. Men du kan også koble til telefonen via Bluetooth-funksjonen.

  Teknisk beskrivelse:

  • Hastighet: 0,5 km/t-6 km/t

  tredemølle liten plass test

  Praktisk mosjon i hverdagen med to

  Gymstick WalkingPad er det perfekte utstyret til deg som ønsker praktisk og lett tilgjengelig mosjon i hverdagen. Dette produktet fra Gymstick er kompakt, sammenleggbart og du kan plassere den der du måtte ønske når du skal trene. Vil du for eksempel se favorittprogrammet på TV mens du går? Da kan du sette opp gåmølla foran TVen. Båndet brettes på midten når du skal legge den bort etter endt fysisk aktivitet.

  Med denne gåmølla kan du stimulereblodsirkulasjonen og metabolismen, du aktiverer og bygger muskler rundt underkroppen og det å gå på dette båndet vil hjelpe deg med å komme i bedre form. Gymstick WalkingPad har to hastighetsfunksjoner eller treningsmoduser. Den første inkluderer manuell hastighetskontroll via en fjernkontroll som følger med, mens den andre funksjonen er mer avansert; Den patenterte Adaptive Speed Kontroll som justerer hastigheten etter ditt tempo helt automatisk.

  liten tredemølle kontor

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss