Packraft test - Lette og oppblåsbare båter

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Har du hørt om packrafter? Mer genialt blir det ikke, hvis du er av dem som elsker å ferdes ute i naturen og gjerne over skogens vann. En packraft er en lett og solid oppblåsbar båt, med lavt pakkvolum og enkel å ta med i sekken når du skal på tur.

  Hvis du synes det blir for tungt å bære med deg en kajakk eller kano, men har lyst til å ferdes over skogens vakre vann når du er ute i det fri, da er en packraft perfekt for deg. Disse båtene er oppblåsbare, lette, solide og har et lav pakkvolum. Noe som gjør det enkelt for deg å ferdes ute i Norges vakre natur. Før du blåser luft i båten er den enkel å pakke med seg i sekken, i tillegg til at den kun veier mellom 2 til 6 kilo og kan pakkes ned til størrelsen som en sovepose.

  En av grunnene til at packraft er blitt populært er fordi den kan brukes overalt hvor det er vann, og det er kun din egen kreativitet som kan sette grenser. Investerer du i en packrafter er mulighetene mange når du skal på tur. Samtidig som at den oppblåsbare båten har god holdbarhet, du kan frakte den med deg hvor du vil og liker du å fiske kan du komme deg til områder du kanskje bare kunne drømt om ellers. Båten tåler også mye vekt, så du kan ha med deg hunden din.

  Packraft Norge er forholdsvist nytt, men de siste årene har produktet blitt populært blant dem som driver med sportsfiske, jakt, friluftsliv, padling, ekstremsport eller turer i elver og bekker hvor du har behov for full oppakning. Over hele verden er packrafting blitt en populær villmarskaktivitet. De beste packraft på markedet har en ekstremt solid konstruksjon, noe som gjør at båten takler harde påkjenninger underveis på turen.

  I packraft test har blant annet Kipara Char Large 250 Ultralite fått god omtale. Denne oppblåsbare båten er 250 centimeter lang, og leveres med oppblåsbart sete og ryggstøtte, pakkpose, rep-kit og pumpesekk. Char har fått god omtale av forbrukere fordi den er laget i et materiale som tåler mye juling, den er stødig og lettpadlet. Og den passer perfekt til deg som vil dra på lengre padleturer med stor sekk.

  Generelt sett koster packraft noen tusenlapper, du kan fint kjøpe en billig packraft hvis du følger med på packraft tilbud. Men generelt sett ligger packraft pris på alt fra 2500 kroner og oppover. Er du en av dem som elsker å være på tur, så vil uansett packraft være en god investering som vil gi deg mange gode opplevelser.

  Våre anbefalte produkt

  Vi har tatt en nærmere titt på hva som finnes av parckraft på markedet.

  Under følger våre anbefalte produkt. Sist oppdatert mai 2024.

  Parkraft for to personer eller for deg med hund

  MRS Adventure X2 er laget og designet til at to personer kan bruke den, til deg som ønsker ekstra god plass alene eller til deg som vil ha med hunden din som turkompis. Den oppblåsbare båten er beregnet til å brukes på flatt vann eller rolige elver. Skroget er strømlinjeformet, og MRS har brukt spesielle skjæreelementer for å strømlinjeforme profilen på packraften. Resultatet har blitt en båt som skjærer gjennom vannet heller enn å brøyte seg frem, slik mange tradisjonelle packrafts gjør. Dette er dermed en båt med forbedret ytelse.

  MRS Adventure er plukket ut som en av våre favoritter fordi produsenten ligger mange år foran andre produsenter, med nettopp denne teknologien. I tillegg er båten håndlaget av Uretan-belagt Nylon66, som er et materiale som er UV-tolerant, slitesterkt, motstandsdyktig mot aldring og fleksibel ved lave temperaturer. MRS har kjøpt råvarene direkte fra de største og mest innovative produsentene rundt omkring i verden, og du får derfor en båt med god kvalitet. Uretan blandes nemlig med en hemmelig ingrediens som gir økt slitestyrke, før coatingen påføres Nylon66-materialet. Pacraften har også gått gjennom en streng kvalitetskontroll i alle ledd, her er alle materialer testet grundig før de blir brukt.

  Båten har sydde og sveisede sømmer, og den er håndlaget av dyktige håndverkere som bruker topp moderne utstyr. Produsenten MRS har hatt et stort fokus på kvalitet, og spruttrekkene er tapede sømmer for å unngå lekkasjer i båten.

   I pakken følger:

  • 1 x Pakkereim

  • 2 x Luksusseter

  • 2 x Standard ryggstøtte

  • 1 x Luksusryggstøtte front

  • 1 x "Pumpesekk" (til å blåse opp packraften)

  • 1 x Reparasjonskitt (bunn- og tubemateriale)

  Spesifikasjoner:

  • Vekt på packraft 4410 g

  • Indre lengde 173 cm

  • Ytre lengde 305 cm

  • Indre bredde 35 cm

  • Ytre breddeE 97 cm

  • Tube diameter 31 cm

  • Festepunkter 9 stk

  • Pakketstørrelse 40x30 cm

  • Kapasitet 260 kg

  • Fart 4-5 km/t

  test packraft

  Allsidig og lett packraft

  Packraft Ultra Light fra Cruz er en lett og praktisk packraft. Med dimensjoner på 235 x 100 x 28 cm gir den god plass og er lett å styre. Laget i TPU-materiale, er den både lett og robust. Vekten er kun 2,50 kg, noe som gjør den enkel å bære med seg.

  Den tåler opp til 100 kg belastning, perfekt for både personer og utstyr. Spraydekket kan tas av og på etter behov. Dette holder deg tørr i dårlig vær, men kan fjernes når det ikke trengs.

  Inkludert i pakken er en åre, som gjør at du kan starte padlingen med en gang. Pumpesekken gjør oppblåsingen rask og enkel. Reparasjonssettet gir trygghet hvis uhellet er ute. Spruttrekket beskytter mot vannsprut og gir en mer komfortabel opplevelse.

  En praktisk bag følger med for transport og oppbevaring. Den rommer både packraften og alt tilbehør. Packraft Ultra Light fra Cruz er et godt valg for alle, enten du er nybegynner eller erfaren padler. Den er lett, holdbar og brukervennlig, perfekt for ulike eventyr på vannet.

  Beste packraft norge

  Control Packraft Tandem

  Control Tandem Rock Solid er en packraft for to personer. Den kombinerer høy slitestyrke med lav vekt. Den er laget av TPU nylon som sikrer lett transport og robusthet. Dette gjør den perfekt for familien eller venner på friluftstur, camping, jakt eller fiske.

  Packraften er enkel å komprimere. Dette gjør den lett å frakte. Bunnen er forsterket med en tolags membran. Dette beskytter mot skader hvis du skulle gå på grunn. Den lange innerlengden på 300 cm gir god plass til to personer. Den er stabil og lett å padle, både for nybegynnere og erfarne.

  Control Tandem Rock Solid har solide festepunkter og en avtakbar retningsfinne. Setene og ryggstøttene gir god komfort. Spruttrekket kan tas av eller rulles sammen på varme dager. Dette gir fleksibilitet i ulike værforhold. Det ekstra setet kan også brukes til en hund, noe som gjør den ideell for kjæledyreiere.

  Boston-ventilene hindrer luftlekkasje. To separate luftkamre gir ekstra sikkerhet. Får du et hull, vil packraften fortsatt flyte. Dette lar deg padle til land for reparasjon.

  Control Tandem Rock Solid har fabrikk-direkte pris. Dette gir mye packraft for pengene. Materialene gir en god balanse mellom vekt og slitestyrke. Hver packraft er håndlaget og trykktestet. Dette sikrer at den holder tett i bruk.

  Pakken inneholder en ryggsekk, pumpesekk, reparasjonssett (lim må kjøpes separat), avtakbar retningsfinne, ultralett spruttrekk, to spruttrekk topplater, to seter og to ryggstøtter. Dette gir deg alt du trenger for en flott padletur.

  Control Tandem Rock Solid gir deg mye for pengene. Den er robust, lett og fleksibel. En perfekt packraft for alle som elsker naturen.

  packraft for 2

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss