Test av Rockering for trening

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Trening med rockering er en effektiv måte å bli kvitt kiloene på. Trenings rockering har lenge vært et populært apparat blant nordmenn, og de kommer med forskjellige tyngder. Ikke bare er dette god trening, men rockeringen gjør det morsomt å bevege seg. Bølgefasongen kombinert med vekten, hjelper deg å trimme midjepartier, hofter og ryggen.

  Rockering trening styrker kjernemuskulaturen, samtidig som du strammer inn midjen. Det er også vist at rocking kan redusere sjansene for ryggplager og øke styrken i rumpen, hoftene og bena. I tillegg fremmer den en god balanse og holdning. Høres dette interessant ut? Da bør du lese om våre anbefalte produkter, slik at du også kan få rockering resultater.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  1. Abilica HeavyRocker Rockering – Beste rockering

  HeavyRocker Rockering er den beste rockeringen for de som ønsker effektiv trening av mage, hofte, rygg og midjer. Modellen kan legges sammen og består av 8 deler. HeavyRocker passer derfor ekstra godt til mindre hjem. Skumgummi belegget gir mye komfort.

  2. Gymstick Hula Hoop – Letteste rockering

  Gymstick Hula Hoop er en ekstra lett rockering som passer utmerket for nybegynnere. Modellen har en vekt på 1,2 kilo og er iført et EVA-skum belegg for økt komfort. Modellen er satt sammen av seks deler, og kan derfor enkelt transporteres og bli med på tur.

  3. Casall Sports Prod Hula Hoop, 2 kg – Allsidig rockering

  Prod Hula Hoop er en robust rockering bestående av seks deler. Vekten ligger på 2 kilo og ringen har en diameter på 100 cm. Materialet er lett å rengjøre og det er enkelt å montere delene sammen.

  Abilica HeavyRocker Rockering

  HeavyRocker Rockering kommer fra den kjente produsenten Abilica. Dette er en effektiv rockering med vekt, som gjør det lette å trene hjemme. Rockeringen kommer i to lekre farger og er ergonomisk utformet. Det som skiller denne modellen ut, er at den kan legges sammen for plassbesparende oppbevaring.

  Modellen er satt sammen av åtte biter, som du enkelt tar fra hverandre og monterer sammen igjen. Takket være klikk-systemet kan du raskt komme i gang med økten. Vekten til rockeringen gjør at du må bruke din egen muskelkraft og kulene gir en god massasje.

  Rockeringen har et behagelig belegg av skumgummi, hvilket gjør at du ikke kjenner ubehag etter eller under treningsøkten. Skumgummi belegget utsetter derimot ikke vekten eller treningen. Dette er en rockering med en vekt på 2,2 kilo og en diameter på 100 cm.

  HeavyRocker Rockering er et utmerket valg av rockering, og passer både for nybegynnere og erfarne. Vi liker hvor enkelt det er å sette modellen sammen og vi setter pris på den optimaliserte vekten. Dette er en rockering med perfekt vekt for effektiv trening av mage, rygg, hofter og midje.

  Abilica rockering test

  Gymstick Hula Hoop

  Gymstick Hula Hoop er valget for de som ønsker en lett og brukervennlig rockering. Modellen har en vekt på bare 1,2 kilo, og er derfor et godt valg for nybegynnere. De mest erfarne og trenger gjerne noen ekstra gram, men Gymstick Hula Hoop er et godt sted å starte.

  Modellen er sammenleggbar og består av seks deler. Den har diameter på 100 cm og vil derfor passe de fleste. Med seks deler kan du enkelt sette modellen sammen og ta den fra hverandre ved behov. Om du ønsker å ta med rockeringen på treningssenteret eller på tur, vil Gymstick Hula Hoop være et godt valg.

  For å gi økt komfort under treningsøkten, er Gymstick Hula Hoop utstyrt med EVA-skum. Dette er et skumgummi belegg som demper støtene rockeringen gir til kroppen. Hvis du er på jakt etter en lett treningsøkt, eller vil gjøre øvelser for å styrke ryggen, vil vekten til Hula Hoop være midt i blinken.

  Rockering test

  Casall Sports Prod Hula Hoop, 2 kg

  Prod Hula Hoop er en allsidig rockering som styrker musklene i ben og armer. Her får du en morsom treningsøkt med gjentatte hoftebevegelser. Denne modellen har en vekt på 2 kilo, noe som gjør at den passer godt til tyngre treningsøkter. Du kan legge modellen sammen, ved å ta de flerfargede delene fra hverandre.

  Det er enkelt å sette rockeringen sammen igjen, og du følger fargekodene på delene. Her får noen flere kuler per del, hvilket mange setter pris på. For å sikre at kulene ikke slår for hardt mot kroppen, er rockeringen utstyrt med NBE-gummi og polypropylenplast. Dette materialet er lett å rengjøre med en fuktig klut, og kan lufttørkes ved behov.

  Prod Hula Hoop har en diameter på 100 cm og er satt sammen av seks deler. Hver del er utstyrt med to kuler, som gir kroppen en kraftig massasje mens du rocker frem og tilbake. For best mulig effekt, anbefaler vi at du rocker begge veier.

  Rockering vekt test

  Rockering med vekt

  Når du trenger med en rockering, tar du i bruk en fleksibel treningsform. Ringen vil nemlig trene flere muskelgrupper samtidig, og du vil oppleve en bedret kondisjon. Målet er å holde ringen i konstant bevegelse, hvilket også øker pulsen.

  Start med en lavere vekt og jobb deg oppover. Hvis du begynner for tungt, kan det bli vanskelig å få rockeringen til å gå rundt. Når du blir vant til ringen, kan du oppleve at en lavere vekt ikke gir optimal trening. Vær bevisst på hvilken vekt du bruker og din egen progresjon.

  Rockering trening resultater

  Når du bruker en rockering for første gang, kan du oppleve å bli støl i hoftepartiet. Som nybegynner kan disse bevegelse skape små blåmerker, og det er derfor viktig å starte rolig. Blåmerkene er ikke farlig, men de skaper et ubehag som gjør at mange avstår å bruke ringen videre.

  De første dagene bør du ikke bruke rockeringen mer enn noen få minutter, og deretter øke intervallene etter hvert som kroppen blir vant til bevegelsene og ringen. Det er også en fordel å bytte retning etter noen minutter, slik at du får mest mulig effekt.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: