Termos test - Hold drikken varm på tur

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  En solid og robust termos som holder på varmen er alfa omega når du skal på tur. Vi har plukket ut favorittene som vi anbefaler til deg, hvor det å holde på varmen er et viktig kriteriet.

  En god termosflaske har isolerende vegger som holder på varmen og temperaturen når du skal ha med mat eller drikke på tur. Termos kommer av termiske energi siden den holder på varmen. På termosen kan du ha med deg suppe, pølser i varmt vann, kakao, kaffe, varm saft eller bare varmt vann. Den er genial å ha med seg på tur i skogen, lengre bilturer hvor du legger inn rastestopp eller på biblioteket.

  Den perfekte drikketemperaturen hvis du skal drikke kaffe eller annen varm drikke sies å være rundt 70 grader. Da opplever du drikken som varm, samtidig som at du ikke brenner deg. Mens 55 grader er en nedre grense for hva som oppleves som god temperatur når du drikker varm saft eller kaffe. En god termos er derfor en som holder på 70 graders temperatur. Dette kan være lurt å se etter når du kjøper termos.

  Du kan kjøpe egne mat- og drikketermoser, men mange av termosene på markedet er laget for begge deler også. Mattermoser har ofte en stor åpning og laget for å ha supper, pølser eller lapskaus, likevel isoleres disse dårligere enn termoser med mindre åpning. Det kan derfor være lurt å velge en drikketermos. Skal du derimot bruke termosen til kald drikke, bør du ha en større åpning så du kan få isbiter nedi flaska. I tillegg kan det være smart å kjøpe en termos som kan leveres med flere kopper; Sharing is caring. En siste ting som kan være lurt å tenke på når du kjøper deg termos er vekten, her kan du få kjøpt både tunge og lette termoser.

  Korken på termosen kan også være en faktor som påvirker opplevelsen av termos på tur. Her er det ulike typer. Noen termoser har korker hvor du kan helle uten å skru på korken, disse er som regel funksjonjsikre. Andre termoser har løsninger er korker hvor du trykker på en knapp og heller gjennom, men disse kan ha større risiko for lekkasje.

  Flere termoser har løsninger som gjør at en kan helle uten å skru ut hele korken. De som fungerer slik at en skrur opp litt og heller gjennom en ytre spalte i korken, er som regel funksjonssikre.Husk at det kan være lurt å spytte i litt ekstra penger på en termos av god kvalitet; det er tross alt ikke her du «brenner» utstyrsbudsjettet.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Vi har under plukket ut våre favoritter av termoser.

  Holder på varmen i 24 timer

  Stanley leverer her en solid og klassisk termos med håndtak. Termosen rommer 1.9 liter, og passer til deg som skal på tur, på skolen eller på jobb. Korken er lett å skru på, og er kjent for å være garantert lekkasjefri slik at du trygt kan ha den i sekken. Koppen som følger med er dobbeltisolert. Termosen holder på varm eller kald mat og drikke i 24 timer, og kan fint vaskes i oppvaskmaskinen. Stanley-termosen er laget av kraftig rustfritt stål og er naturlig BPA-fri, den veier 1130 gram.

  Stanley termos test

  Perfekt termos til varm mat

  Stanley leverer her enda en solid og klassisk termos. Den passer til deg som ønsker en termos hvor du kan ha med varm suppe, pølser eller gryte. Du kan også fint oppbevare varm drikke i denne. Termosen har en ekstra stor åpning, dette gjør at det er enkelt å fylle og tømme den. Det følger med en kopp som er stor og praktisk. I tillegg er korken lett å skru på og garantert lekkasjefri.

  Stanley Classic Food Jar rommer 0.7 liter, og holder på varmen i 15 timer eller kulden i 18 timer. Den kan fint vaskes i oppvaskmaskin, er laget av kraftig rustfritt stål og er helt naturlig BPA-fri. Vekten på termosen er 620 gram.

  Stanley termos for suppe

  Mattermos fra primus

  Dette er en vakuuntermos fra Primus laget i pulverlakkert rustfritt stål. Den har stor åpning som gjør det enkelt å fylle opp med suppe eller annen flytende mat, spise av den og å rengjøre. Termosen anbefales til deg som ønsker en stor termos til å ha varm eller kald mat i. Primus-termosen er dobbeltvegget og med god vakuumisolering, noe som gjør at temperaturen på maten blir holder seg godt i lang tid. Lokket som følger med kan også brukes som kopp. Termosen har utover dette et enkelt design, en lett vekt og kombinert med en lekkasjesikker lukking. Dette gjør at termosen er lett å ha med seg i ryggsekken. Her kan du nyte maten på fjelltur, skogstur, båttur, stranda, på skolen eller kontoret.

  Det er viktig å merke seg at termosen ikke tåler maskinvask, og må vaskes for hånd.

  Vekten på termosen er 875 gram.

  Primus termos

  Termos som holder drikken varm i 38 timer

  Denne termosen anbefales til deg som enten skal på tur, jobb eller skolen og ønsker å holde maten eller drikken varm eller kald. Termosen har Climate Lock dobbelveggsisolering som gjør at drikken holder seg kald i opptil 100 timer og varm i opptil 38 timer. TK Closures interne gjengesdesign øker den termiske presisjonen, og flasken er 100 prosent fri for plast. Klean Kantene er laget av rustfritt stål og silikon, den er næringsmiddelgodkjent og elektropolert 18&8 rustfritt innside, som gjør at flasken hverken gir eller holder på smaker. Det følger med en integrert kopp i rustfritt stål, denne har også dobbelveggskonstruksjon. Termosen har 360 graders hellevinkel uten at du trenger å skru av korken, og er i tillegg sikker mot lekkasje. Her får du en solid termos med god kvalitet og holdbarhet. Den er designet for enkel nedpakking, noe som gjør at den er enkel å ha med seg på tur i sekken.

  Koppens volum er 305 milliliter, hele termosen rommer 1,5 liter og vekten totalt er 736 gram.

  Det anbefales at den vaskes godt for hånd etter bruk.

  Termos bærekraftig

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss