Frog sykkel - høy kvalitet til de minste!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Frog Bikes er et britisk sykkelmerke med fokus på kvalitet og trygghet for de minste, og de byr på en rekke ulike størrelser og sykler til ulike formål. Enten dere bor i byen eller i mer landlige områder med turstier, vil Frog Bikes ha sykkelen for dere!

  Frog Bikes sine sykler holder en lavere vekt enn svært mange av konkurrentene på markedet, noe som gjør dem ekstra enkle å håndtere selv for de minste. Med andre ord er de perfekte for alle som skal sykle for første gang, og for alle barn som allerede har lagt sin elsk på sykler og ønsker å bli bedre. Se flere barnesykler.

  Nå skal vi ta for oss noen av de modellene Frog Bikes har på markedet!

  Nydelig rosa sykkel for de minste!

  Frog Bikes har spesialisert seg på sykler for de minste, noe det er enkelt å se med modeller som dette!

  Denne nydelige, rosa barnesykkelen har hjuldiameter på 14 tommer noe som gjør den godt egnet for barn rundt 3 til 4 års alder. Pakken inkluderer pedaler, og sykkelen i sin helhet veier rett under 6,5 kilo. Dette er mye takket være den lette aluminiumsrammen som har blitt varmebehandlet for ekstra holdbarhet. Både forbrems og bakbrems er av typen Tektro C310 som gir jevn og sikker nedbremsing som også responderer kjapt når det trengs.

  Dekkene er av typen Kenda K1047 hybrid som egner seg flott for urbane miljøer, og som samtidig vil tåle det meste en liten syklist utsetter dem for.

  Dette er rett og slett den perfekte sykkelen for barn som skal sette seg på et sykkelsete for første gang, og en sykkel vi vet de kommer til å bli glade i.

  Hvis ikke rosa er favorittfargen til minsten, finnes denne modellen i en rekke andre flotte farger!

  Rosa frog bike

  Frog Sykkel 16"

  Med en hjuldiameter på 16 tommer vil denne Frog sykkelen passe fra ca 3 til 6 års alder, når barna er rundt 100 til 115 cm høye.

  Også her finner vi aluminium i blant annet rammen og i felgene som er med på å holde vekten nede, og gjør det enklere for barna å manøvrere sykkelen slik de vil. Når sykkelen er enkel å manøvrere, blir det plutselig enklere å motivere seg og bli bedre, så her har Frog Bikes tenkt på alt!

  Pakken inkluderer pedaler med 9/16 gjenger og smarte reflekser for ekstra sikkerhet. Den freshe gulfargen på rammen gjør dette til en sykkel som skiller seg ut i mengden!

  frog sykkel 48

  Frog sykkel 20" - med bagasjebrett

  Vi fortsetter ferden mot større sykler med Frog Bikes City! Med en hjuldiameter på 20 tommer vil sykkelen være egnet for barn fra 6 til 8 års alder som er 120 til 135 cm høye. Denne sykkelen vil være helt perfekt for koselige turer med familien og sykling frem og tilbake til skolen og venner.

  Vi liker ekstra godt at denne modellen har et bagasjebrett hvor for eksempel bamsen kan få en hedersplass. Sykkelen er helt perfekt for urbane miljøer og den sorte finishen gjør sykkelen ekstra stilig.

  frog sykkel størrelse

  Ekstra fart og spenning med en 24" terrengsykkel fra Frog Bikes!

  Frog Bikes inviterer oss fra det urbane storbylivet og ut i naturen! Denne superkule terrengsykkelen blir et must for barna som elsker fart og spenning, og som vil utfordre seg selv i terrenget. Den vil være like flott for barn og unge som ikke har syklet i terrenget før, som for de med litt mer erfaring.

  Uansett nivå vil sykkelen fremstå som enkel å manøvrere, trygg og pålitelig. Sykkelen har en hjuldiameter på 24 tommer, og er dermed egnet for barn fra 130 til 150 cm, eller ca 8 til 12 år. Denne modellen kan brife med en luftfjæringsgaffel med dempingskontroll og låsing, som er spesielt utviklet for juniorer. Dette gir en større trygghet og overlegen presisjon selv når farten øker.

  Med sitt 9-trinns Shimano Alivio bakgir er sykkelen klar for flere typer terreng og utfordringer, og de hydrauliske skivebremsene sørger for ekstra trygghet både på flater og i terrenget.

  Frog Bikes vet hva de driver med også når det kommer til design, og denne sorte rammen med blå detaljer er et perfekt eksempel på dette. Sykkelen er rett og slett utrolig kul, og sammen med de store, tykke hjulene sitter vi igjen med en sporty følelse og en sykkel som oser av eventyr!

  Rammen er selvfølgelig av aluminium, og hele sykkelen inkludert pedalene veier kun 11,3 kilo.

  frog sykkel barn

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss