Vibrasjonsplate test - For en effektiv treningsøkt

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Vibrasjonsplater eller vibrasjonsmaskin er et treningsapparat hvor du stiller deg på en vibrerende plate når du skal gjennomføre øvelsene dine. Vibrasjonene gjør at musklene dine kontraheres, og du får en mer effektiv treningsøkt.

  Vibrasjonsplater passer spesielt til deg som har dårlig tid når du skal trener eller til deg som er ute etter å optimalisere den tiden du legger ned på treningen. Platene har vært til salgs på markedet i 30 år, og har de siste årene blitt mer og mer populære. Mest fordi de gir forutsetninger for en desto mer effektiv treningsøkt. Hvis du er en av dem som synes vanlig styrketrening er kjedelig kan du gjøre lignende styrkeøvelser på en vibrasjonsplate og bedre effekt på kortere tid. I tillegg sparer du som sagt tid.

  Kjøper du en vibrasjonsmaskin kan du ved hjelp av den få god og variert trening, som aktiverer store deler av musklene dine. Den er fin å bruke sammen med vanlig trening. Vibrasjonsplater til salgs på markedet er også ok i pris, og dermed en god investering til hjemmetreningen.

  Platene trekker sammen musklene når platen vibrerer, og gir deg en intensiv trening. Vibrasjonsmaskin eller -plate brukes også ved rehabilitering, fordi den øker blodsirkulasjonen og økt blodsirkulasjon gir bedre syretilførsel som igjen minker risiko for skader og betente områder. En annen positiv ting med dette treningsverktøyet er at personer med nedsatt funksjonsevne, fedme eller andre funksjonshemminger kan bruke den. Treningsapparatet er enkelt å bruke og krever minimalt med anstrengelse. Eldre mennesker kan med vibrasjonstrening få hjelp til å opprettholde god balanse og å minimere risikoen for benbrudd.

  Noen av øvelsene du kan ta på maskinen er dips, sit-ups, armhevinger, knebøy og utfall.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har plukket ut våre anbefalte produkt innen vibrasjonsmaskiner for 2021.

  Kåret til best i test av andre

  VibroGym Charles er blitt kåret som testvinner av flere, blant annet fordi dette er en maskin som kan brukes av alle og at den har 3D-vibrasjoner. Med denne maskinen kan du effektivt tone kroppen din, øke fleksibiliteten i leddene dine og du kan lindre stress. Trener du i fem minutter på maskinen om dagen kan du se resultater innen kort tid. Du kan også forbedre balanse, koordinasjon og stimulere blodsirkulasjonen. I tillegg til at du ved å trene på maskinen kan og bekjempe cellulitter.

  Vibrasjonsmaskinen er godt egnet til å bruke som oppvarming før annen trening, eller du kan kjøre hele økten på maskinen som for eksempel å trene armer og ved hjelp av motstandsbåndet som følger med maskinen.

  VibroGym Charles har 60 motstandsnivåer, tre ulike programmer og viser tid, hastighet og program.

  vibrasjonsplate test

  Brukervennlig og kompakt vibrasjonsplate

  Devyn er en brukervennlig og kompakt vibrasjonsplate fra inSPORTline, anbefalt til deg som ønsker effektiv trening hjemme eller muskelavslapning. I tillegg er prisen overkommelig for de fleste. Devyn gir deg effektiv, avslappet og tidsbesparende massasje. Her har du muligheten til å fokusere på spesifikke muskelgrupper, avhengig av hvilken stilling du holder på maskinen.

  Foruten massasje kan du gjøre gode treningsøkter på maskinen som armhevinger, dips, sit-ups, knebøy og andre pressøvelser. Når du kjøper Devyn får du med deg justerbare motstandsbånd med myke og behagelige håndtak. Her får du en allround og god treningsmaskin for å styrke de dypere stabiliseringsmusklene dine. Maskinen har også oscillerende vibrasjoner med 50 ulike vibrasjonshastigeheter som gir deg varierende intensitet på massasjen.

  Apparatet er utstyrt med et tydelig LED-display hvor du kan stille inn alle programmer og overvåke de viktigste verdiene dine under treningen. Devyn leveres med fjernkontroll som du kan justere programvalgene dine med.

  Selv om designet på maskinen er kompakt er vibrasjonsplaten fra inSPORTline veldig trygg, takket være gummi-antislip-føtter og sklisikker overflate som holder maskinen stabil gjennom hele treningen, uten for mye bevegelser.

  vibrasjonsplate trening pris

  Velegnet til hjemmebruk

  Vibrasjonsplate til salgs fra inSPORTline og modellen Lilly er et apparat egnet for å trene musklene effektivt på. Funksjonene er basert på vibrasjoner som gjør at musklene blir anspent og strammet, som igjen gjør at treningen blir mer intens. Det eneste du trenger å gjøre er å stelle deg på maskinen og gjennomføre øvelsene. Lilly VibroGym anbefales til deg som ønsker et vibrasjonsmaskin som er velegnet til hjemmebruk og -treningen.

  I bruksanvisningen følger nøye og detaljert beskrivelse av øvelser du kan gjøre. Maskinen er også i stand til å din basert på at du skriver inn riktig høyde, vekt, alder og kjønn. Bruksanvisningen gir deg en detaljert beskrivelse og tabell som hjelper deg å tolke resultatene riktig.

  Maskinen har loddrette vibrasjoner for effektiv trening av musklene, vibrasjonene gjør at du kan gjøre øvelsene opptil tre ganger mer effektive. I tillegg har maskinen en spesiell massasjepute med klebende rille som stimulerer blodsirkulasjonen, avlaster spenning i muskler og masserer føtter, hender, lår eller rygg.

  Nøkkelegenskaper som er verdt å merke seg:

  • Overflaten er laget av gummipute med selvklebende spor

  • Treningstid og intensitetsinnstillinger for vibrasjon

  • Utøve instruksjon del av manualen

  • Datamaskindisplay viser: program, tid og hastighet 

  vibrasjonsplater

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: