Billig og bra proteinpulver

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Her får du tips til hva slags proteinpulver som gir deg skikkelig proteinvaluta for penga.

  Proteinpulver finnes i mange forskjellige varianter med ulike smaker og i ulike prisklasser. Selv om et proteinpulver kanskje kan virke mer avansert på grunn av kule slagord eller hvordan etiketten ser ut, så husk at det tross alt er innholdet som teller. Et dyrt proteinpulver er ikke nødvendigvis noe bedre enn et rimeligere alternativ. Det finnes mange budsjettvennlige varianter og hvilket proteinpulver som passer deg best kommer an på dine behov og personlige preferanser.

  Vi har testet 5 ulike proteinpulver i de rimeligste prisklassene - sjekk resultatet her:

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Whey Tech Protein fra Proteinfabrikken - anbefales!

  Whey Tech Protein er en bestselger og kundefavoritt fra Proteinfabrikken. Her har du et designerprotein av høy kvalitet besteående av myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolysert myseprotein. Whey Tech Protein er designet til å inneholde et komplett spekter av myseproteiner og kaseinkomponenter med forholdet 80 prosent myseprotein og 20 prosent kasein. Dette proteinpulveret er spesielt utviklet for å tilfredsstille kravene til den mest avanserte idrettsutøver og aktive mennesker som vil ha en sunnere livsstil med fokus på resultater. Testvinner og et produkt som gir deg mye for penga!

  Egenskaper:

  • Designerproteintilskudd

  • Høy proteinkvalitet med fire ulike proteinkilder

  • Ikke tilsatt sukker

  • Velg mellom følgende smaker: Sjokolade, Jordbær

  billigst proteinpulver norge

  Star Nutrition Whey-80 - perfekt etter trening

  Star Nutritions Whey-80 er blant Nord-Europas mest kjøpte proteinpulver med god grunn! Her har du et proteintilskudd med myseprotein av ypperste kvalitet. Dette betyr at du er sikret et godt og raskt opptak av proteiner i kroppen slik at musklene dine får byggeklossene de trenger. Proteinpulveret er svært enkel i bruk da det lett løses opp i vann eller melk. Du kan også bruke tilskuddet i smoothies, i grøten, i bakst og når du lager proteinrike pannekaker eller vafler.

  Egenskaper:

  • Egner seg spesielt godt som restitusjonsmåltid etter trening

  • Høy proteinkvalitet

  • Populær kundefavoritt

  • Velg mellom smakene: Banana, Belgian Chocolate, Blueberry Cheesecake, Caramel Latte, Chocolate Hazelnut Nougat

  billigst proteinpulver

  Goodlife Protein Powder - pris og smak i fokus

  Goodlife Protein Powder er produsert for deg som vil ha et proteinpulver av høy kvalitet med digg smak. Dette er et populært proteinpulver som baseres på den klassiske proteinbaren Goodlife Protein Bar. Under utviklingen av dette produktet har mottoet hele tiden vært: ”En fenomenal smak til en god pris” - og det er nettopp det du får. Goodlife Protein Powder kommer i 4 milkshake-lignende smaker og resultatet er alltid en deilig, kremet konsistens.

  Egenskaper:

  • Proteinrikt og kalorifattig (20 gram protein og 110 kcal per porsjon)

  • Kun 1,5-2 g sukker/porsjon

  • Fenomenal smak og kremet konsistens

  • Velg mellom følgende smaker: Chocolate Brownie, Strawberry Milkshake, Salted Caramel og Cookies & Cream

  billig whey protein

  Sport Nutrition Whey Chocolate

  Dette proteinpulveret inneholder mikrofiltrert myseproteinkonsentrat som gir deg maksimalt med proteiner av høy kvalitet. Med myseprotein får du i deg viktige de viktige BCAA-aminosyrene L-leucin, L-isoleucin og L-valin som kroppen har lett for å absorbere. Her kan du være trygg på at du får et proteinpulver med nettopp protein i hovedfokus. Produktet er kvalitetstestet og dopingtestet av spesialisert laboratorium. Med null tilsatt sukker og fettredusert kakaopulver får du et proteinpulver som bidrar godt med protein, men få kalorier og karbohydrater per porsjon.

  Egenskaper:

  • Rikelig med fullverdig myseprotein med høy biologisk verdi

  • Øker ditt daglige proteininntak uten at man får i seg mange ekstra kalorier.

  • Mindre enn 2 gram karbohydrater per porsjon

  • Finnes i smakene Sjokolade og Jordbær

  billigste proteinpulver tilbud

  Body Clear Whey - proteindrikk med klar og tynn konsistens

  Nå kan du få sommervibber og strandstemning med Body Clear Whey. Dette er proteinpulveret for deg som ønsker en forfriskende og klar proteinshake med freshe smaker. Her har man en helt ny generasjon proteinshakes som gir deg en proteinrik sportsdrikk uten tilsatt sukker. Ved å blande ut pulveret i vann, riste i 3-5 minutter og deretter vente 1 minutt vil du få en klar, proteinrik leskedrikk uten den klassiske tykke, kremete proteinshake-konsistensen.

  Egenskaper:

  • Proteinpulver som gir en tynnere, klarere konsistens

  • 86 prosent protein hvor hovedingrediensen er myseprotein

  • Glutenfri

  • Ikke tilsatt sukker

  • Velg mellom fire smaksvarianter: Ice Tea Peach, Cola Lemon, Raspberry Rush, Sweet Orange

  billig proteinpulver

  Proteinpulver - hva og hvorfor?

  Proteinpulver er et kosttilskudd som for mange vil være et smart supplement i kostholdet for å sikre et godt inntak av proteiner. Dette er rett og slett proteiner i pulverform som gjør det enklere å dekke sitt proteinbehov.  I tillegg til å lage proteinshakes så kan du også bruke proteinpulver for å proteinberike bakst, smoothies og vaffel- og pannekakerøre.

  tilbud proteinpulver

  Det kan være mange gode grunner for å bruke tilskudd slik som proteinpulver i kosten. Vi bør alle være obs på å få i oss anbefalt daglig inntak av protein og proteinpulver er et rimelig alternativ til andre proteinkilder. Uansett om du trener mye eller lite så er det viktig at kroppen hele tiden har nok proteiner til rådighet. Proteintilskudd er en praktisk og lettvint alternativ for å sikre ditt proteinbehov.

  Den vanligste typen proteinpulver lages av melkeproteiner og vi snakker gjerne om myseprotein, også kjent som "whey protein". Melkeproteiner betegnes for å være en bra proteinkilde på grunn av et høyt innhold av essensielle aminosyrer og dets høye biologiske verdi. Derfor sier vi at melkeproteinene har høy kvalitet. Myseprotein er det flytende biproduktet som blir igjen ved osteproduksjon. Når du lager proteinshake med myseprotein får du en drikk med tynn konsistens som er lett å drikke. Myse tas raskt opp i kroppen og musklene får dermed umiddelbar tilgang til de viktige byggesteinene.

  Ikke funnet din favoritt? Les flere proteipulver tester

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss