Sykkelhansker test - Beskytt hendene dine på trening

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  #7

  Det er flere gode grunner til at du bør bruke sykkelhansker, de beskytter blant annet hendene dine i en eventuelt velt på sti, grus eller asfalt, gnagsår og holder hendene dine varme om vinteren.

  Sykler du mye terreng er hansker spesielt viktig. Et par gode sykkelhansker gir deg et bedre grep på styret, de beskytter mot grus, stein og busker, i tillegg til at de beskytter hendene dine hvis du tryner. På de kjøligere dagene eller på regnværsdager hjelper lengre sykkelhansker deg å holde hendene dine varme.

  Det finnes ulike typer sykkelhansker for forskjellig bruk. Om vinteren er det egne vinterhansker som er tingen. De er laget spesielt for vinterbruk og kulden, og er godt foret. Varme sykkelhansker på de kjøligere dagene er viktig for å unngå at hendene dine fryser i hjel. Det finnes også vanntette sykkelhansker som er gode på regnværsdager. På sommeren og våren er det korte hansker som er tingen, da er halve hånden beskyttet, mens fingertuppene er fri. Sykkelhansker barn har egne størrelser, men for barn er det kanskje spesielt viktig med hansker for å beskytte hendene hvis barnet er uheldig.

  Gode sykkelhansker bidrar med å transportere svetten på hendene så grepet på styret blir bedre, og eliminerer vibrasjonene fra asfalten eller stiene.

  Selv om sykkelhanskene har mange viktige funksjoner, er det også mange som velger å droppe hanskene. Spesielt blant landeveissyklister er det et hett tema om sykkelhansker er stil eller ikke. I tillegg synes noen de mister følelsen eller grepet til styret når de bruker hansker.

  Hanskene i dag er derfor designet til stilen som er blant både landeveis- og terrengsyklister.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har sett på sykkelhansker til barn og voksne, til alle årstider og både til landevei og asfalt.

  Bestselgeren fra Birk

  Birk Force er en god multisporthanske, med god passform og er blitt en bestselger hos Birk Sport. Hansken er utviklet for sykling på kjølige dager, men kan også brukes på langrennsturer, løpeturer eller annen trening. Birk Force har en lang mansjett oppover håndleddet som sikrer god varmeisolasjon når kulden setter inn. I tillegg har sykkelhansken reflexate refleksjonsdetaljer, som gjør deg synlig på mørke vinterdager. Mønsteret i gummi på håndflaten gir deg et godt grep rundt sykkelstyret eller skistaven.

  Sykkelhansker vinter test

  Allround-hanske for ivrige syklister

  Denne modellen fra Diadora er laget vanntette, og er en allround-hanske for ivrige syklister. De passer perfekt for både høst og vår, men er også gode sykkelhansker vinter. De er lette og har en god passform. Diadora-hansken er foret, men blir likevel ikke for tykke til at du mister følelsen med styret. De kan bli brukt til stisykling, grus og asfalt. Hipora-stoffet på lanken har vanntette og pustende egenskaper. Hanskene har også reflekser som gjør deg godt synlig i mørket. Diadora-hansken er kjent for å ha en spesielt god komfort.

  Diadora sykkelhansker test

  Sykkelhansker for varme dager

  Disse korte sykkelhanskene fra Birk er laget spesielt for varmere dager. Her får du et tynt stoff på overflaten av hendene, som gir gode pusteegenskaper og unngår at det føles for varmt å ha på hansker når sola steker. Birk sine korte sykkelhansker har silikon i håndflaten som gjør at du får et mykere grep til styret, og de egner seg til både terreng og landevei.

  Sykkelhanske test

  Slitesterke korte sykkelhansker

  Northwave Extreme Short Finger er komfortable og slitesterke sykkelhansker som er anatomisk konstruert for god bevegelsesfrihet, og under alle forhold, men passer best på sommeren. Hanskene er laget av mikrofiber, dette gjør den fukttransporterende og pustende. Innleggende i håndflaten sikrer komfort og minsker slitasje, mens den elastiske mansjetten holder hansken på plass under alle forhold. Disse hanskene fra Northwave passer til trening og pendling, og er en unisex-modell.

  Beste Sykkelhansker uten fingre

  Sykkelhanske av høy kvalitet

  Denne sykkelhanske fra Birk dekker hele hånden, er neonfarget, stilig og godt synlig. Neonfargen gjør at du er godt synlig i trafikken. Dette er en høykvalitets high-end terrengsykkelhanske, men fungerer også fint til landevei eller grussykling. Hanskene er laget i pustende, og har et elastisk stoff som gir en god passform på hendene. Det tynne og slitesterke stoffet i håndflaten gir deg en maksimal følelse med styret og underlaget når du sykler.

  Neon sykkelhansker birk

  Komfortable sykkelhansker for stisykling

  Sweet Protection Hunter Glove er sykkelhansker du fint kan bruke gjennom vår, sommer og høsten. De er lette, beskyttende og fungerer fint i sommerhalvåret. Når det blir kjøligere derimot holder ikke hanskene varmen på hendene dine. Hunter Glove finnes i egne modeller for herrer, damer og junior.

  Hanskene er komfortable og perfekte for stisykling. De har silikon i håndflaten som gir deg et godt grep på styret, og touch-kompatibel pekefinger og tommel som gjør at du kan ha på hanskene mens du sjekker mobilen. Hunter Glove er konstruert med en passform som utfyller de naturlige egenskapene til hendene, og sikrer dermed komfort hele dagen. Hanskene har også en Pre-buet passform og perforerte fingre som gir deg en naturlig følelse, men likevel optimal beskyttelse.  

  sykkelhansker xxl

  Kort og komfortabel hanske til barn

  I disse hanskene fra BITS kan barnet få en komfortabel og kortfingret hanske. De er smarte å bruke når barnet skal lære seg å sykle, så de slipper å skrubbe opp hendene hvis de velter. BITS Lite Junior har god passform, er tilpasset barnehender og enkle å ta av og på. De har også silikon i håndflaten som gir et ekstra godt grep om styret, i tillegg til en myk overside på tommelen for tørking av vann eller svette i ansiktet. Hansken har også justerbar borrelåsmansjett som gir god og sikker lukking ved håndleddet.

  Enkle sykkelhansker

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: