Ankelvekter - For deg som vil øke treningseffekten

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Med ankelvekter kan du få mer ut av treningen din, både når det gjelder styrke- og kondisjonstrening. Vektene festes enkelt rundt anklene, og med ekstra vekt rundt anklene kan du også finjustere måten du jobber med kroppen din på.

  Du har sikkert hørt om og kanskje også brukt vektvest? Ankelvekter er i samme sjangeren, men her fester du vektene rundt anklene dine og dermed øker treningseffekten. Treningsredskapet er blitt populært blant dem som ønsker ekstra effekt ut av egen trening. Vektene festes med borrelås over sokkene for å øke muskelstyrken i bena, i forbindelse med trening.

  Ankelvekter trening brukes enten i forbindelse med styrke- eller kondisjonstreningen. Hvis du for eksempel er blant dem som går powerwalks og vil øke intensiteten, kan du ved innkjøp av ankelvekter gå den samme turen, men med ekstra vekter rundt føttene. Ved hjelp av dette treningsredskapeot kan du øke forbrenningen av kalorier, uten at du trenger å øke tempoet. I følge nyere studier er det faktisk blitt funnet at kaloriforbruket på en gåtur med ankelvekter er like høyt som når du løper.

  Hvis du vil bruke ankelvekter i forbindelse med styrketrening derimot er det viktig å huske at du fortsatt trenger utfordringen med tyngre belastning på styrkeøvelsene for å øke muskelmassen, og at ankelvektene ikke nødvendigvis bidrar til økt muskelmasse på den måten. For best effekt av ankelvekter er det derfor mange som bruker redskapet i forbindelse med kondisjonstrening. I tillegg velger noen å bruke vektene til hverdags, og på den måten få ekstra trening når du går til/fra jobb, er på jobb eller skolen.

  Når det kommer til ankelvekt kan du velge mellom ulike kilo, mange velger typen 2 x 1,5 kg. Men det finnes ankelvekter 5 kg, ankelvekter 3 kg, ankelvekter 2 kg og faktisk ankelvekter 10 kg for den mest ekstreme. Vurderer du å kjøpe ankelvekter er det derfor lurt å velge tyngden som passer for deg og som er overkommelig å bruke, hele poenget blir borte om du ikke får bevegd deg som "normalt".

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Det finnes mange varianter av ankelvekter på markedet, og vi har under plukket ut våre anbefalte produkt i 2021. Prisene på dette treningsredskapet er også meget overkommelig, så her får du mye valuta for pengene.

  Forbrenn flere kalorier med Iron Gym sine ankelvekter

  Iron Gym har her utviklet ankelvekter, som også kan brukes på håndledd, med 1 kilo tyngde på hver. Vi anbefaler produktet til deg som ønsker å øke effektiviteten i treningen din, på en meget enkel måte. Samtidig som at du kan velge selv om du ønsker å feste 1 kilos vektene rundt ankler eller håndledd. Iron Gym sitt produkt er et verktøy for deg som ønsker et treningsredskap som er enkelt å bruke, gir høyere intensitet på treningen og dermed bidrar til at du forbrenner flere kalorier under hver treningsøkt. Vektene kan fint brukes til all slags trening, som for eksempel løpetur, gåtur, boksetrening, yoga, basistrening eller til fritidsbruk. Selv om hver vekt kun er 1 kilo, er det likevel nok til at det gjør treningen din mer effektiv og at du vil merke de totalt to kiloene ekstra. Kvalitet på produktet fra Iron Gym er kjent for å være bra. Vektene er laget med et ytterlag av neopren, og forsterkede sømmer og kanter som sørger for en god passform på ankler eller håndledd. Du fester vektene med borrelås rundt anklene eller håndleddene, og de er derfor helt enkle å bruke. Her kan du justere stramhet etter behov, og de passer de aller fleste størrelser på både håndledd og ankler.

  justerbare ankelvekter test

  For en behagelig og konstant motstand på trening

  Ankelvektene fra Bala, som også kan kalles Bala-armbånd, anbefales til deg som ønsker en konstant og behagelig motstand på treningen din. I tillegg til allsidighet. Bala-armbånd kan nemlig brukes både rundt håndledd og ankler, enten til trening i form av løping, gåtur, kjernetrening eller fritidsaktiviteter hvor du ønsker mer motstand. Bala-armbånd er kjent for å ha god kvalitet, fordi de er laget resirkulert rustfritt stål pakket inn babymykt silikon. Det elastiske treningsbåndet har en sterk borrelås som gjør det mulig å tilpasse seg passformen til en hver kropp. Bala-armbånd veier 455 gram hver, altså til hver ankel eller håndledd.Det følges også med en praktisk bærevæske i svart netting, som gjør det enkelt å ta med seg rundt.

  ankelvekt test

  Ideell for naturlig styrke, balanse og kondisjonstrening

  InSPORTline har her utviklet justerbare ankelvekter med 2,25 kilo på hver ankel. Disse er ideelle å bruke for styrke, dynamisk balanse og utholdenhetstrening, og anbefales naturligvis til deg som ønsker topp kvalitet i forbindelse med treningen. Overflaten på ankelvektene er laget av polyester av høy kvalitet, mens de avtakbare sylindrene er laget av legert metall. Hver sylinder, som består av totalt 10, veier 200 gram. Sylindrene kan du bruke til å justere vekten fra 0 til 2,25 kilo. De justerbare vektene er godt egnet til løping, skøyter, kampsport, trening med egen vekt eller andre aktiviteter. Ankelvektene fra inSPORTline har også lyse reflekterende sømmer slik at sikkerheten er bedre hvis du kjører eller skøyter i dårlige siktforhold. Vektene passer for de fleste, fordi borrelåsfestet er lang nok til å tilpasse seg hvilken som helst ankelstørrelse. På grunn av alle funksjonene til dette produktet av ankelvekter fra InSPORTLine er dette blitt et populært treningstilbehør, som mange ønsker å kjøpe.

  Teknisk beskrivelse oppsummert:

  • Komfortabelt materiale av høy kvalitet

  • Reflekterende funksjoner

  • De justerbare vektene er egnet for løping, skøyter, kampsport, trening med egen vekt og andre aktiviteter.

  • 10 sylindere for å justere vekten

  • Materiale: polyester, metallsylindere

  • Vekt: 250-2250 g

  • Mål foldet sammen: 36,5 x 11,5 cm (uten borrelås)

  • Borrelås dimensjoner: 31,5 x 4 cm

  • Pris pr. 2 stk.

  Ankelvekt

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: