Beste Turnringer

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Ønsker du å trene hele kroppen? Da er turnringer det perfekte hjelpemiddelet. Med turnringer får du en annerledes og underholdende treningsøkt, som forbedrer kroppskontroll og gir god mestringsfølelse. Dette er et perfekt alternativ for de som vil kombinere aktivitet og lek.

  Turnringer gjør det gøy å holde seg aktivt, samtidig som mulighetene er endeløse. Her trener du hele kroppen og forskjellige øvelser gjør det enklere å se progresjon, enn med for eksempel kun tyngre vekter. Turnringer gir en god grunnfysikk uten en stor skaderisiko. Nå kan du også trene med ringer hjemme. Ta en titt på våre anbefalte produkter for hele familien.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Gymringer

  Gymringer er et produkt fra Ompu, med svært lang levetid og holdbart. Dette er turnringer som varer lenge, selv under hyppig bruk. Hver ringer tåler en vekt på 250 kg og stroppene som medfølger tåler opptil 900 kg. ABS-plast gjør dette til et robust og pålitelig valg.

  Abilica GymnasticRings

  Abilica GymnasticRings er turnringer utviklet for voksne. Disse ringene er skapt for å forbedre koordinasjon og balanse under funksjonstrening. Det medfølger en justerbar stropp på 4 meter og ringene gir et solid og stødig grep.

  Aktivitetspakke Barn

  Aktivitetspakken for barn inneholder flere redskap som hjelper barna med å holde seg i aktivitet. Her får du turnringer i tre, slynge, paradismatte, balansebrett og en treningsmatte. La barna øve på koordinasjon mens de leker.

  Gymringer

  Gymringer er praktiske turnringer fra produsenten Ompu. Her får du to ringer som er enkle å frakte med seg og som er produsert i høy kvalitet. Dette er turnringer som kan brukes til en mengde forskjellige øvelser, både til crossfit og i ribbevegger.

  Ringene er produsert i ABS-plast, hvilket forlenger levetiden og gjør produktet mer robust. Takket være det slitesterke materiale, tåler disse ringene en belastning på inntil 250 kg per ring. Det medfølger også slitesterke stropper, som har en enda høyere maks-kapasitet på hele 900 kg per stropp. Disse er produsert i nylon.

  Turnringene har en tykkelse på 28 mm, en indre diameter på 180 mm og en ytre diameter på 230 mm. Stroppene av nylon har lengde på 4,5 meter og disse er enkle å feste samt justere etter eget behov. Hvis du jakter på allsidige turnringer av høy kvalitet, er gymringer fra Ompu et sikkert valg.

  Gymringer test

  Abilica GymnasticRings

  Abilica GymnasticRings er brukervennlige turnringer som passer til lettere treningsøkter. Disse ringene er utviklet for å optimalisere funksjonstrening, særlig med fokus på overkroppen. Det er også mulig å bruke Abilica GymnasticRings til å forbedre koordinasjon, balanse og effektivisere styrketreningen.

  Turnringene gir et godt og stødig grep, og det medfølger justerbare stropper. Disse har en lengde på 4 meter. Den maksimale brukervekten er satt til 150 kg, hvilket vil være tilstrekkelig for de fleste. Ringene har en indre diameter på 18 cm og en ytre diameter på 24 cm.

  Abilica GymnasticRings er skapt for voksne som ønsker å forbedre koordinasjon, balanse og skal jobbe med funksjonstrening. Materialet gir et meget godt grep, samtidig som det er mykt nok til at du opplever komfort under treningsøkten. Hvis målet er å funksjonstrening, er Abilica GymnasticRings et solid valg.

  Abilica turnringer test

  Turnringer barn

  Turnringer er ikke bare for voksne. Med aktivitetspakken for barn, får du med funksjonelle turnringer i tre. Pakken består av flere elementer som hjelper barna med å forbedre koordinasjon, funksjonstrening og balanse. Turnringer i tre er et godt alternativ, da det gir de minste et stødig grep.

  Aktivitetspakken inneholder også en treningsmatte, et balansebrett, en slynge og en paradismatte. Det er ikke alltid lett å aktivisere barn, men med denne pakken legger du til rette for underholdende aktivitet. Turnringer i tre kan også monteres på uteplassen, gjerne med paradismatten som underlag for ekstra sikkerhet.

  Her får du alt du trenger for å holde barna aktive, samtidig som de blir underholdt og finner glede i aktivitet. Selv om barn ikke har et behov for å trene på samme måte som voksne, trenger de å øve på balanse og koordinasjon. Med aktivitetspakken skaper du sunne rutiner for barna, som også hjelper med dem helsen.

  Turnringer for barn

  Turnringer tips

  Dersom du nettopp har startet med turnringer eller skal prøve turnringer for første gang, lønner det seg og ha et mykt underlag. Bruk en treningsmatte under ringene, slik at du minimerer skaderisikoen ved eventuelle fall.

  Start rolig og prøv deg frem med forskjellige øvelser. I begynnelsen er det ofte nok å leke seg med sin egen kroppsvekt. Etter hvert som du får en økt kroppskontroll, kan du begynne med mer utfordrende øvelser. Uansett ferdighetsnivå, vil et mykt underlag øke sikkerheten når du trenger med turnringer.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: