Pull up stang XXL - Les dette før du kjøper en chin up bar hos XXL

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Dørtrapes: Casall Chin Up Bar

  Casall Chin Up Bar er det perfekte produkt for deg som er på utkikk etter en ny pull ups stang. Her kan du både trene hang ups og chins og med det øke styrken i alt fra biceps og triceps til mage-, bryst- og ryggmuskler. Stangen har justerbar lengde på mellom 70 - 100 cm og kan enkelt monteres på veldig mange forskjellige steder. I tillegg kommer den med en veldig gunstig prislapp og kostet f.eks en tiendedel av det vi ble tilbudt da vi sjekket ut en pull up stang hos XXL.

  Dette gjør at alle kan ta seg råd til Casall sin pull up bar, som vil være et treningsprodukt som kan gi deg mer definerte muskler på veldig kort tid!

  Casall chin stang for dører

  ​Pull up stang for døråpninger: "dørtrapes"

  Med dette smarte produktet er det enkelt å komme i gang med treningen. Stangen krever ikke noe avansert utstyr og passer til alle dører med bredde mellom 80 og 100 cm. Dette gjør at de fleste norske husholdninger vil ha et passende festested. Det er overraskene stabilt der det henger i døren. Testeren som veier 95kg fikk ingen problem med å ta pullups her. Produktet blir satt i klem øverst i døråpningen og kan trene med forskjellige grep.

  Når en er ferdig vippes det lett ned igjen og en slipper dermed å ha det oppe permanent.

  "Smart sak" ⭐⭐⭐⭐⭐

  Dørtrapes pullupstang test

  Pull up stang vegg: Pull-ups / chins-stang vegg

  Om du kjøper en pull up eller chin up bar til vegg, får du et fleksibelt produkt som enkelt kan justeres i forhold til høyde på personene som bruker stangen. Med denne stangen får du muligheten til å trene med forskjellige grep; et bredt, et normalt og et smalt, hvor hvert håndtak kommer med et belegg som gir deg veldig godt feste. Dette gjør pull up stangen for vegg veldig allsidig, noe som gjør at du kan få trent veldig mange muskelgrupper med produktet. Stangen koster litt mer enn en vanlig pull up stang, men til gjengjeld er det også et mye mer avansert produkt.

  Veggmontert pullup stang

  ​Pull up stang tak: Klarna Takmontert Pull Up Bar

  Klarna sin pull up stang for tak passer bra om du ønsker at produktet ditt skal ta minst mulig plass. Her trenger du nemlig hverken noe stativ som tar gulvplass eller en pull up par som stikker ut fra veggen. Dette er også et produkt for alle, da det kan ta opptil 350 kg. Stangen er også enkelt å feste da din pull up bar både kommer med monteringsanvisning og egne fester.  Klarna pull up bar for tak er et allsidig produkt, hvor du enkelt kan trene mange forskjellige øvelser. Det har både utovervendte og brede, sidevendte fester, og du kan også trene ved å holde smale grep midt på stangen. Stangen er med dette enkel å anbefale til alle som vil komme i gang med treningen, og dersom du er helt ny til pull ups, kan Klarna sitt produkt også kombineres med en treningsstrikk for å minske belastningen på kroppen.

  pullupstang for tak

  ​Pull up stativ: Klarna Chin Up-stasjon

  Klarna Chin Up-stasjon er det perfekte produktet for folk som tar treningen på alvor. Her får du et treningsapparat som kan brukes av alle personer på under 90 kg, hvor du enkelt kan trene både chinups, pull ups og dips i stativ. Det er mange fordeler ved å trene med et pullups stativ, men det krever at du har litt plass tilgjengelig. Her slipper du å få unødvendige skruehull i veggene, og ved å ha et statisk apparat kan det for mange være enklere å motivere seg til å trene, da du slipper å sette noe opp før du begynner eller ta noe ned når du er ferdig med treningen.

  Stativ til dips og chins

  Tenker du å handle en pull up stang hos XXL? Da burde du lese dette først! Du kan enkelt kjøpe en pull up stang hos XXL, G Sport eller Clas Ohlson, og butikkene tilbyr også flere andre sportsprodukter av god kvalitet. Det finnes likevel et annet alternativ som kan være vel så bra, hvor du slipper å oppsøke fysiske butikker og kan få produktet ditt levert rett på døra. Dette alternativer er å handle hos en av de mange nettbutikkene som har dukket opp de seneste årene. Om du er på utkikk etter en chin up bar eller pull ups stang, fant vi f.eks alternativer hos både Sporttema, Gorillasports og Sportamore, hvor sistnevnte også bød på vår testvinner, Casall Chin Up Bar.

  Alternativer til pull up stang hos XXL, G Sport og Clas Ohlson

  Hva som er det beste produktet for deg, avhenger av hva du er ute etter. Har du liten gulvplass, kan f.eks en stang til å montere i døren eller taket være perfekt, mens dersom du har et eget treningsrom, kan et pull up stativ eller en frittstående pull up bar være det beste valget.  Produktene kommer også i alle prisklasser, hvor stenger og enkle monteringsløsninger ofte vil være de billigste alternativene. Dette er også stort sett veldig gode produkter som kan gi deg god treningseffekt, så det er ikke nødvendig å punge ut alt for mye penger for å kunne trene pullups effektivt.

  Det var faktisk et ganske lite utvalg da vi sjekket ut forskjellige typer pull up bar hos XXL, G Sport og Clas Ohlson. Det beste utvalget fant vi på nett, og det var også her de billigste alternativene var å finne. Nettbutikkene vi så på hadde også gode kjøpsvilkår, inkludert angrefrister, åpne kjøp samt flere bedrifter som tilbød oss fri frakt.

  Pullups utendørs

  Start treningen med en pull up stang

  Trening med pull up bar kan gi deg mange helsegevinster. Selv om det kan være tungt i starten, og det kan føles helt umulig å ta én eneste repetisjon, kan du med jevnlig trening oppleve rask progresjon samt økt styrke og mer definerte muskler. Et tips for å enkelt komme i gang, er å også gå til innkjøp av en treningsstrikk. Denne kan du feste i stangen for så å plassere under benene dine. Da vil strikken ta en del av belastningen og gjøre de første øktene enklere å gjennomføre. F.eks tilbyr MyRevolution gode treningsstrikker, med forskjellige varianter spesialtilpasset forskjellige vektklasser.

  Lurer du på hvilken pull up stang som passer best for deg? Sjekk ut vår test her, hvor vi har gått gjennom mange forskjellige produktkategorier og valgt ut en rekke produkter som både gir deg god kvalitet og verdi for pengene dine.

  Logo til posten og bring

  XXL Sports – Snart 20 år i bransjen

  XXL Sports vil ha sitt 20-årsjubileum i 2020, da gründer Øyvind Tidemandsen stiftet XXL i 2000. Første XXL-varehus ble åpnet i 2001, og siden den gang har de åpnet over 30 forskjellige butikker i alle landets kriker og kroker. I tillegg driver de nå også 17 forskjellige butikker i Sverige samt de åpnet sitt første utsalgssted i Finland i 2014 og Østerrike i 2017. Butikkjeden er kjent for å drive store varehus, med flere etasjer med utstyr for sports- og friluftsentusiaster. Her selges alt fra jakt- og fiskeutstyr til fotballklær, sykler og pullups-stenger.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: