HJEM

Pull up stang XXL - Les dette før du kjøper en chin up bar hos XXL

Tenker du å handle en pull up stang hos XXL? Da burde du lese dette først! Du kan enkelt kjøpe en pull up stang hos XXL, G Sport eller Clas Ohlson, og butikkene tilbyr også flere andre sportsprodukter av god kvalitet. Det finnes likevel et annet alternativ som kan være vel så bra, hvor du slipper å oppsøke fysiske butikker og kan få produktet ditt levert rett på døra. Dette alternativer er å handle hos en av de mange nettbutikkene som har dukket opp de seneste årene. Om du er på utkikk etter en chin up bar eller pull ups stang, fant vi f.eks alternativer hos både Sporttema, Gorillasports og Sportamore, hvor sistnevnte også bød på vår testvinner, Casall Chin Up Bar.

Alternativer til pull up stang hos XXL, G Sport og Clas Ohlson

Hva som er det beste produktet for deg, avhenger av hva du er ute etter. Har du liten gulvplass, kan f.eks en stang til å montere i døren eller taket være perfekt, mens dersom du har et eget treningsrom, kan et pull up stativ eller en frittstående pull up bar være det beste valget.  Produktene kommer også i alle prisklasser, hvor stenger og enkle monteringsløsninger ofte vil være de billigste alternativene. Dette er også stort sett veldig gode produkter som kan gi deg god treningseffekt, så det er ikke nødvendig å punge ut alt for mye penger for å kunne trene pullups effektivt.

Det var faktisk et ganske lite utvalg da vi sjekket ut forskjellige typer pull up bar hos XXL, G Sport og Clas Ohlson. Det beste utvalget fant vi på nett, og det var også her de billigste alternativene var å finne. Nettbutikkene vi så på hadde også gode kjøpsvilkår, inkludert angrefrister, åpne kjøp samt flere bedrifter som tilbød oss fri frakt.

Pullups utendørs

Vår testvinner: Casall Chin Up Bar

Casall Chin Up Bar er det perfekte produkt for deg som er på utkikk etter en ny pull ups stang. Her kan du både trene hang ups og chins og med det øke styrken i alt fra biceps og triceps til mage-, bryst- og ryggmuskler. Stangen har justerbar lengde på mellom 70 - 100 cm og kan enkelt monteres på veldig mange forskjellige steder. I tillegg kommer den med en veldig gunstig prislapp og kostet f.eks en tiendedel av det vi ble tilbudt da vi sjekket ut en pull up stang hos XXL.

Dette gjør at alle kan ta seg råd til Casall sin pull up bar, som vil være et treningsprodukt som kan gi deg mer definerte muskler på veldig kort tid!

Casall chin stang for dører

Start treningen med en pull up stang

Trening med pull up bar kan gi deg mange helsegevinster. Selv om det kan være tungt i starten, og det kan føles helt umulig å ta én eneste repetisjon, kan du med jevnlig trening oppleve rask progresjon samt økt styrke og mer definerte muskler. Et tips for å enkelt komme i gang, er å også gå til innkjøp av en treningsstrikk. Denne kan du feste i stangen for så å plassere under benene dine. Da vil strikken ta en del av belastningen og gjøre de første øktene enklere å gjennomføre. F.eks tilbyr MyRevolution gode treningsstrikker, med forskjellige varianter spesialtilpasset forskjellige vektklasser.

Lurer du på hvilken pull up stang som passer best for deg? Sjekk ut vår test her, hvor vi har gått gjennom mange forskjellige produktkategorier og valgt ut en rekke produkter som både gir deg god kvalitet og verdi for pengene dine.

Logo til posten og bring

XXL Sports – Snart 20 år i bransjen

XXL Sports vil ha sitt 20-årsjubileum i 2020, da gründer Øyvind Tidemandsen stiftet XXL i 2000. Første XXL-varehus ble åpnet i 2001, og siden den gang har de åpnet over 30 forskjellige butikker i alle landets kriker og kroker. I tillegg driver de nå også 17 forskjellige butikker i Sverige samt de åpnet sitt første utsalgssted i Finland i 2014 og Østerrike i 2017. Butikkjeden er kjent for å drive store varehus, med flere etasjer med utstyr for sports- og friluftsentusiaster. Her selges alt fra jakt- og fiskeutstyr til fotballklær, sykler og pullups-stenger.